SDN Fenerbahçe Kulübü

y_ates

Dekan
Katılım
12 Nisan 2009
Mesajlar
5,165
Reaksiyon puanı
65
Puanları
0
564591_310172595716393_183481715052149_757182_60118354_n.jpg

Pankart süper :D

Ne varsa çocuklarda var, büyüyünce kirleniyoruz maalesef.
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
Abilerim,ablalarım, renktaşlarm;

unutalım artık aykutu bugün. Bugün Final Günü. Gün Sarı Meleklerin Kupa Kaldıracağı gün. Şampiyonlar Ligi Kupasını Alacağımız Gün. Bugün Kalbimiz Sarı Meleklerle. Alalım şu kupayı artık. :)

Dilimde şarkıların gündüz gece
Deli gibi aşığız Fenerbahçe
Bu Dünyayı Yakarız Senin İçin
Şampiyonluk Gelince


--- Mesaj Güncellendi ---

[h=1]Voleybol Avrupa Şamp. Ligi Bayanlar 4'lü Final, Final Maçı[/h]


 

artiss10

Asistan
Katılım
2 Mart 2010
Mesajlar
446
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Katılır mısınız bilmiyorum ama ben Alex'in Teknik Direktör olup harcanmasını istemiyorum,ne kadar doğru şeyleri yapsa da yıpranmasına gönlüm razı değil.Bence yapacağı en iyi hizmet ''scout'' luk , yani gözlemcilik.Fenerbahçe'ye bu konuda onun kadar yarar sağlayacak kimseyi göremiyorum şahsen..
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
yahu mübarek sanki barcelona'ya, real madrid'e karşı oynamış.
keşki rakip savunmaları titreten, adam gibi, şahsiyetli futbol oynasak da 3-3, 4-4 berabere kalsak razıyım ben.
korku aykut'un içine sinmiş iyice...
birileri artık ona fenerbahçe teknik direktörü olduğunu hatırlatmalı, kendisini hala ankaraspor hocası sanıyor herhalde.

bu tavrı devam ettikçe soğuyorum artık iyice... şu demecinden utanç duydum, kahroldum.

bu demeci isimsiz olarak okutun birine, "mutlaka barcelona ile halı saha maçı yapan üçüncü lig'den bir anadolu takımının hocası söylemiştir" diyeceklerdir.

bizim arkadaşlar fenerbahçe'nin puan cetvelindeki yerine bakarak ses etmiyorlar aykut'a (@mustang hariç)
bense oynanan korkak, pısırık futbolu gördükçe verem oluyorum, utanıyorum.

neymiş efendim, fenerbahçe bu haftada üç puan almış. ecel terleri dökerek binbir güçlükle alınmış bir 1-0 olsa ne olmasa ne yav!
maç bitene kadar gol yemeyelim diye dua edilen, hakemin bitiş düdüğüne kadar kurdeşen çıkaran bir takım büyük olamaz...

aziz başkanımızın artık bunu görmesi, anlaması lazım, ve bir çaresine bakması... çünkü benim aykut'tan hiçbir umudum kalmadı.
Abim Haklısın,Doğru söze ne Hacet..'
Biz yaş itibarı ile Aykut un nasıl bir forvet,nasıl bir futbolcu olduğunu biliyoruz.
Onun FENERBAHÇELİLİĞİ tartışılmaz.
Ama İş Teknik Direktörlüğe gelince,forvetlikten teknik direktör olan birisi takıma neden böyle defansif bir futbol oynatıyor bunu aklım almıyor.
Belki kadrodan şike safsatası yüzünden bir çok eksiğimiz var bu sene.Ama yinede bu takım defans yapamıyor. Yapamaz.
Defans yapan takımlara dikkat edin hep koşmayan ,kondisyonu düşük olan takımlardır.
Korkarım takım bu sene iyi çalıştırılmıyor.
Biz yaşlardakiler bilirler,Veselinoviç zamanında bu takım 3 yerdi ama bilirdik ki 4 tane atacak,oderece baskılı futbol oynardık.
Şimdi Aykut la 3 sene daha anlaşıldı ama Aykut Hoca tahminim bu 3 seneyi göremez bu mantalite ile.
Ben hep Bir FENERBAHÇELİ NİN takımın başında olamasını isterim.
Bir Rıdvan a bu kadar imkan verilmedi hatırlarsanız.
Şimdilik Bir ALEX vE Stoch un evine götürmek istiyorum dediği direkler sayesinde 2 haftada 4 puan alabildik.
Bir yerde patlayacağız ama İnşallah bu Playoff larda olmaz.




Neyse İnşallah Sarı Meleklerimiz ile biraz moral buluruz diyorum.
Başarılar Kızlarımıza.

--- Mesaj Güncellendi ---

Trt hd de maç yayını başladı.

--- Mesaj Güncellendi ---

İlk set 2.teknik mola 16-12 öndeyiz,şimdilik iyi oynuyoruz.
Haydi Kızlar...!
 

CiiixXx

Profesör
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
1,373
Reaksiyon puanı
27
Puanları
228
2-0 öndeyiz... Adım adım şampiyonluğa gidiyoruz. :)

Çok iyi oynuyoruz, kupa geliyor !!!:clap::clap::clap::w00t:
 

CiiixXx

Profesör
Katılım
21 Nisan 2008
Mesajlar
1,373
Reaksiyon puanı
27
Puanları
228
Kim? :)

--- Mesaj Güncellendi ---

21 - 17 öndeyiz 3. sette...

sadece 4 sayı kaldı :D

--- Mesaj Güncellendi ---

Şampiyon Fenerbahçe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
Tebrikler Armanın Gururu Sarı Melekler........ :)
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Budur yav.:wink:
ŞAMPİYONUZ....!:clap:
Maç sayısını 'Kim' aldı.:thumbup:
Helal Kızlarımıza...!:clap::clap::clap:
 

artiss10

Asistan
Katılım
2 Mart 2010
Mesajlar
446
Reaksiyon puanı
0
Puanları
16
Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe !!!

Ne de yakıştı adına , ölürüz sana Kanarya !!!!

Helal olsun kızlar ....
 

Genero

Profesör
Katılım
11 Haziran 2009
Mesajlar
2,011
Reaksiyon puanı
1
Puanları
218
kızlarımıza helal olsun meleklerimiz bee güzel maçtı
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293
AVRUPA’NIN YENİ ŞAMPİYONU
2012-03-25_kapakkupa446.jpg

CEV Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi Final maçında Fransa’nın RC Cannes ekibi ile karşılaşan Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımız, güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek, Avrupa Şampiyonu oldu.


Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen "Dörtlü Final"de, dün Rus ekibi Dinamo Kazan’ı 3-1 mağlup ederek finale yükselme başarısı gösteren Sarı Melekler, finalde ise RC Cannes’i 3-0’la rahat geçti. Sarı Meleklerimiz daha önce ikincilik ve üçüncülük elde ettiği Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde, Türkiye’ye bu kez şampiyonluk getirdi. Azerbaycan’da Cannes’ı 3-0’la geçen Dünya Şampiyonu Takımımız dev kupayı müzemize taşıdı. Takımımız bu galibiyetle tarihinde bir ilki gerçekleştirdi ve Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olma başarısını gösterdi.

"Sarı Melekler"e kupasını, maçın ardından düzenlenen törende Avrupa Voleybol Konfederasyonu Başkanı (CEV) Andre Meyer verdi. Kupa törenine üzerinde "Armanın gururu şampiyon sarı melekler" yazılı tişörtler ve şapkalarla katılan Fenerbahçe Universal’e madalyalarını Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Erol Ünal Karabıyık verirken, Meyer de kaptan Seda Tokatlıoğlu’na şampiyonluk kupasını verdi.

Takım kaptanı Seda’nın şampiyonluk kupasını almasının ardından hazırlanan platformun arkasında ışık şelalesi oluşturuldu, havaya renkli konfetiler uçuruldu. Fenerbahçeli oyuncular ve teknik heyet kupayla ilk coşkuyu yaşadıktan sonra yönetim kurulu üyelerinin de yanlarına gelmesiyle sevinçlerini sürdürdüler.

Kupa töreni öncesi tribünlere gelen taraftarlarla tezahüratlar yapan oyuncularımız, Başkanımız Aziz Yıldırım için de tempo tuttu. Fenerbahçeli voleybolcuların ellerinde kupa töreni için platforma geldiklerinde Türk bayrağının yanı sıra Azerbaycan bayrağı da yer aldı.

Organizasyona da Fenerbahçe Universal forması giyen voleybolcular damga vurdu. Kim turnuvanın "En Skorer Oyuncu" ve "En Değerli Oyuncu" ödülünü kazanırken, Naz Aydemir de "En İyi Pasör" ödülünün sahibi oldu.

****
Devamını buradan takip edebilirsiniz.

****

yahu biz avrupa şampiyonu oluyoruz da kimse bunun için ayrıca konu açmamış. ben de hiç olmazsa buraya yazalım dedim.
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Açıldı Abicim.
Maç biter bitmez tarafımdan açıldı hemde.
Böyle bir güzellik es geçilir mi?
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
tebrikler FENERBAHCEM

Angel,Technodan haberin var mı?
Epeydir göremiyorum onu.
Ayrıca modluguda bırakmış galiba
Özelden yazdım ama dönmedi bana.

--- Mesaj Güncellendi ---

galiba yaşlılığın emareleri sevgili [MENTION=47324]mustang[/MENTION]! :)
hani ne demişler, "olur böyle vakalar, türk polisi yakalar!" :)

Abim sen yaşlımı sayıyorsun kendini.
Maşallahın var,bizleri cebinden çıkarırsın Evelallah.
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293
Angel,Technodan haberin var mı?
Epeydir göremiyorum onu.
Ayrıca modluguda bırakmış galiba
Özelden yazdım ama dönmedi bana.

sahi yav, kaç gündür gözlerim hep onu arıyor. ne oldu da uğramadı bunca zaman merak ettim.
umarım bilen biri bize cevap verir. buradaki yokluğunu en çok hissetiklerimdendir techno.
bizi okuyorsan haber ver abisi, meraklarda koma bizi, e mi?

 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Hayırlı Geceler.
Değerli Renkdaşlarım.
Biz görevdeyiz yine.

--- Mesaj Güncellendi ---

Günaydın EFSANELER..!
Gününüz Aydın kazancınız bol,Rabbim Yardımcınız olsun.
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
[video=youtube;H47afe343xo]http://www.youtube.com/watch?v=H47afe343xo[/video]


Verdiğiniz Sözleri Tuttunuz,
Şampiyon Oldunuz..
Şimdi Sıra Geldi Bizlere,
Dış Hatları Yakıyoruz....

Sarı Melekleri Karışlayan Tüm Renktaşlarıma Teşekkür Ediyorum..
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Kupamızı böyle aldık.:clap::clap:

[video=youtube;iIvBqOXmOK8]http://www.youtube.com/watch?v=iIvBqOXmOK8[/video]
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
533902_10150634776977058_41921267057_9372453_1223409148_n.jpg


--- Mesaj Güncellendi ---

polis_tekme__K3bbIoJ3_.jpg

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]
bos.gif

Bakü Rüyası İstanbul`da Kabusa Döndü
bos.gif
[/TD]

[TD="class: metin"] Sarı Meleklerimiz dün gece Türk Sporu ve Fenerbahçemiz için tarihi bir sonuç alarak Şampiyonlar Ligi şampiyonu oldu. Sevinç dalgası bütün yurda yayıldı. Taraftarlarımız destan yazan Sarı Meleklerimizi karşılamak üzere Sabiha Gökçen Havaalanı`na koştular.

Ancak burada son zamanlarda polis taraftarımıza yaşatılan garipliklere bir yenisi daha eklendi. Fenerbahçe Universal`in zaferini kutlamak üzere Sabiha Gökçen`e gidenler polisin biber gazlı, joplu müdahelesiyle neye uğradıklarını şaşırdılar.

Çıkan olaylarda takım otobüsünün polisçe taşlandığı, saldırıya uğradığı, 12 yaşında bir çocuğun bacağının kırıldığı söyleniyor.

Aşağıda sosyal paylaşım sitelerinde oyuncularımızın yaşananlarla ilgili mesajlarını göreceksiniz.

Eğer söylenenler doğruysa, polis artık taraftarımızla uğraşmayı bırakıp, işi ülkemize tarihi zaferlerinden biri yaşatan bayan sporcularımıza saldırmaya kadar götürdüyse vay halimize!

Kınama mınama hepsi boş, sözün bittiği yerdeyiz demektir!

Sayın İçişleri Bakanımız, Sayın İstanbul Valimiz ve Sayın İstanbul Emniyet Müdürümüz bu yazımızı lütfen bir ihbar olarak kabul etsinler.

Ortada rakibin olmadığı, sadece tarihi bir zaferi kutlamak ve bir şölen havası yaratmak üzere bayan sporcularımızı karşılamaya giden taraftarlarımıza ve sporcularımıza bu mantık dışı uygulamayı yapan olay yerindeki polislerin tesbit edilip, haklarında gereken disiplin ve hukuki işlemlerin başlatılmasını rica ediyoruz. ANTU.COM OYUNCULARIMIZIN OLAY ANINDA YAZDIĞI MESAJLAR "Yorumsuz‚rezalet‚inanılmaz bir olay buna sessiz kalmamalı yönetim‚yetkililer hiç farketmez !!! Naz Aydemir @nzydmr11 Ve tabii o gaz otobusun klimasindan da iceri girince nefes almak da cok kolay olmadi. Sanki ulkeye terorist getirdik !!!!
3m Naz Aydemir Naz Aydemir @nzydmr11
Umarim yaralanan‚ kotu durumda olan yoktur!
5m Naz Aydemir Naz Aydemir @nzydmr11
En sonunda da bizim otobuse saldirdilar biz tepki gosterdik diye... Yazik !!! 8m DuyguBAL DuyguBAL [MENTION=2856]duYGu[/MENTION]bal Hayatimda boyle olay gormedim!!!!Polis uniformasini giyip once bizi korumaya sonrada otobusumuze kadar saldirmaya kaltilar!!!Yaziklar olsun! Retweeted by Naz Aydemir 6m Naz Aydemir Naz Aydemir @nzydmr11 Ayip... Burada bu saate kadar bekleyen insanlar bunu haketmiyor! Hepinize helal olsun ‚ tesekkur ederiz ! Hepinizi seviyoruz 7m Naz Aydemir Naz Aydemir @nzydmr11 Bizimle birlikte kutlamaya gelen taraftarlarimizi coplayan‚gaz sikan polisler... Ne gerek vardi? 5 dakika sonra gidecektik kulubumuze zaten Gunumuzun icine edemezsiniz !!!!!!Fenerbahce dusmanisiniz!!!Basariyi cekemeyen insanlarsiniz!!!Hepiniz bu camiaya kurban olun!!! 5m DuyguBAL DuyguBAL [MENTION=2856]duYGu[/MENTION]bal 16 yasindaki kizi joplayamazsin sen !!!!Lanetler olsun size !!!!!!
8m DuyguBAL DuyguBAL [MENTION=2856]duYGu[/MENTION]bal


[/TD]
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293
günaydın büyük FENERLİLER...

yukarıdaki haberi okuyunca günümüz aydın olmadı maalesef, @angel75
neler oluyor bu ülkede anlayan var mı Allah aşkına?
hiçbir şekilde çatışma ihtimali olmayan sade bir karşılamada polis niye böyle davranır?
burada kral yağcılığı oynayan birileri mi var?
o zaman da kral kim, yağcıları kim sorusu çıkıyor.
bu işin altından bişeyler çıkar ya, bi durun bakalım hele.
benim şahsen midemi çok bulandırdı bu durum.
 

cobra11

Profesör
Katılım
28 Haziran 2009
Mesajlar
4,659
Reaksiyon puanı
16
Puanları
218
malesef haberler daha kötü.

Bunları yapan insan olamaz.. !


[TD="class: metin"]
12yaskiz_rapor__8OC7AehH_.jpg

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]
bos.gif

Bacağı Kırılan Kızın Raporu
bos.gif
[/TD]

[TD="class: metin"] Dün gece Azerbaycan`ın başkenti Bakü`en Avrupa Şampiyonu olarak İstanbul`a dönen Sarı Meleklerimizi karşılama organizasyonu polisin mantıksız hareketleri sonucu tam bir skandala dönüştü. Çıkan olaylara dair önemli iddialardan biri de 12 yaşındaki bir kızın polis müdahalesi sonucu bacağının kırıldığı yönündeydi. Az önce küçük kızın tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastenesi`nden almış olduğu rapor medyaya yansıdı. [/TD]

[/TD]
 
Katılım
12 Mart 2011
Mesajlar
35,200
Reaksiyon puanı
10,315
Puanları
293

Canlı yayında özür diledi

Fenerbahçe Kulübü yöneticilerinden Hakan Dinçay, NTV Spor'un yayınına bağlanıp Fenerbahçe Universal'in şampiyonluğuyla ilgili konuşurken, spiker Dilara Gönder'in sorusuna tepki gösterdi.

dilara1f1b173b1ef9a4eaby.jpg

CEV Avrupa Şampiyonu Voleybol Takımı Fenerbahçe Universal'i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen Fenerbahçeli taraftarlar hakkında spiker Dilara Gönder'in 'Olay çıkarmak için gelen taraftarlar' şeklinde yorum yapınca Sarı Lacivertli Kulübün yöneticisi Hakan Dinçay tepki gösterdi.

Dinçay, yapılan yorumu sert bir şekilde eleştirerek, "Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı" dedi.

Bu olayın ardından Dilara Gönder, yayını terkedince yerine diğer bir spiker Sine Büyüka geldi ve yayına o devam etti. Canlı yayında yaşanan bu gerginlik, sosyal medyaya da taşındı. Hakkında onlarca yorum yapılan ve eleştirilen Dilara Gönder, twitter'da Trending Topic oldu.

Yaşanan olayların ardından NTV Spor'un 17:00 yayınında Dilara Gönder ekranlara çıkarak Fenerbahçe camiasından özür diledi.

http://www.yenisafak.com.tr/Spor/?t=26.03.2012&i=374690&k=a3
 

mustang

Dekan
Katılım
30 Ekim 2008
Mesajlar
8,662
Reaksiyon puanı
34
Puanları
228
Taraftar niye olay çıkarrsın ki mantığa bak.
Ağız tadıyla bir Şampiyonluğumuzuda yaşayamayacakmıyız şu ülkede.

--- Mesaj Güncellendi ---

Hayırlı Geceler Efsane Renkdaşlarım....!

--- Mesaj Güncellendi ---

Günaydın FENERBAHÇELİ Dostlarım.

--- Mesaj Güncellendi ---

Hakan Dinçay: “Olay için değil, destek için oradaydılar”

ORO8D.jpg


Kulübümüz yöneticilerinden Hakan Dinçay, Avrupa Şampiyonu Takımımız Fenerbahçe Universal’i karşılamak için sabaha karşı havalimanına gelen taraftarlarımız hakkında ’Olay çıkarmak için gelen taraftarlar’ şeklinde yapılan yorumu sert bir şekilde eleştirerek, "Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı" dedi.

NTVspor’un yayınına telefonla katılarak açıklamalar yapan Hakan Dinçay, Başkanımız Aziz Yıldırım’ın profesyonel futbol dışında amatör şubelere yaptığı yatırımın; her türlü olumsuz koşula rağmen, uluslararası platformlarda da meyvelerini vermeye başladığını kaydetti.

Takım olmayı da başardık

İlk olarak, yıldızlar topluluğu olarak nitelendirilen Fenerbahçe Universal’in takım olmayı da başardığını belirten Hakan Dinçay, "İnanılmaz derecede gururluyuyuz. Bu başarıda teknik direktör ve oyuncularımız başrolde. Bu Kupayı Müzemize getirmeyi çok istedik. Onlarla hep gurur duyduk. Ben hep, önemli olan yıldızlar topluğu olmak değil bu yıldızlar topluluğunun takım olmasıdır diyordum. Bu kızlar bunu başardılar, hak ettiler. Onları kutluyorum"dedi.

Artık Avrupa Şampiyonlukları da getiriyoruz

Başkanımızın Aziz Yıldırım’ın yıllar önce amatör sporlara yaptığı yatırımın meyvelerinin uluslararası arenada da alınmaya başladığının altını çizen Hakan Dinçay, "Bu başarı, yıllar önce Sayın Başkanımızın amatör sporlara yapmış olduğu yatırımların sonucudur. Fenerbahçe 9 branşta yarışıyor. Amatör sporlara yapılan yatırımlar meyvelerini vermeye başladı. Erkek basketbolda, kadın basketbolda, erkek voleybolda da şampiyonluklar yaşadık. Artık her branşta sadece Türkiye Şampiyonlukları değil, Avrupa şampiyonluklarını da getiriyoruz; 3 Temmuz ve beraberinde getirdiği bir çok olumsuzluğa rağmen. Bu olumsuzluklara rağmen hem kulüp hem de taraftarımız ayakta durdu. Biz tüm bunlara rağmen ayakta durduk ve şimdi de Avrupa Şampiyonluğu kazandık" dedi.

Taraftarımız hiçbir zaman bizi yalnız bırakmadı

Son olarak, dün gece yarısından sonra, Avrupa Şampiyonu Fenerbahçe Universal Bayan Voleybol Takımımızı karşılamak için havalimanına gelen taraftarlarımızla polis arasında yaşanan olaylara değinen ve bu olaylar karşısında NTVspor spikeri Dilara Gönder’in televizyondan sarf ettiği yorumu eleştiren Hakan Dinçay, Fenerbahçe taraftarının olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için oraya geldiğini söyledi. Dinçay, "Dilara Hanım’ın yorumunu ben arkadaşlardan duyum, kendisini kınıyorum. Bu yorum, beni ve camiamızı inanılmaz derecede üzdü. O otobüsün içinde ben de vardım. Taraftarlarımız için ’Olay çıkarmaya gelen taraftarlar’ demesini kınadım, bir anlam veremedim. Taraftarımız, hiçbir yerde hiçbir zaman bizi yalnız bırakmayan, içi Fenerbahçe sevgisiyle dolu, takımıyla bütünleşmiş bir taraftar grubudur. Sabahın 04.00’ünde bu arkadaşlar, Sarı Meleklerin şampiyonluğunu kutlamak, onların yanında olduğunu belirtmek için havaalanına geliyor. Bizim otobüs yavaş yavaş ilerlerken onlar da yavaş yavaş bizi izliyordu. Bu arada oyuncumuz Duygu Bal’ın doğum günüydü. Bir taraftarımız kendisine boynundaki atkıyı vermek istedi. Tam o sırada, anlam veremediğimiz şekilde emniyet güçlerinin müdahalesi geldi ve olayı anlamsız yerlere getirdi. Bu konuda kulüp yetkililerimiz emniyet güçleri ile görüşme halinde. Taraftarımız olay çıkarmak için değil takımının yanında olmak için oradaydı. 13 yaşındaki bir kızın coplanması da hiç hoş değildi. Taraftarımız hiçbir zaman olay çıkarmak için değil, Kulübünün yanında olduğunu göstermek için yanımızda olmuştur. Arkadaşımız hoş olmayan, yanlış bir yorum yapmıştır" dedi.
​http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28522
 
Üst