VincentVega
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
yardımcı olabildiysem ne mutlu
böyle cezalı(!) maçlarımız çok olunca biz de uzmanlaştık bu konuda 

Bencede girerler maça bir şekilde Sayın Abim.:yes:eşim bugün bursa maçı için kadıköye gitti, apartmandan fanatik bir fenerli kızımızla beraber.
fakat, dün biletlere yetişemedik. girebilir mi, boş mu döner bilmiyorum ama kararlılıkla gittiler.
oralarda yardımcı olacak kimse de yok ki...![]()
Bencede girerler maça bir şekilde Sayın Abim.:yes:
Bu arada skor ne olur.:confused1:
Benim tahminim yeneriz,ama golde yeriz Bursa dan.![]()
İnşallah Gs maçının ilk 20 dakikası gibi oynayan bir FENERBAHÇE bu maçı alacak.bizim bursayla görülecek epeyi bir hesabımız var @mustang, hele de kadıköyde bursanını borusu ötemez.
dün e. sağlam, fenerbahçenin turu geçeceğinin kesinlikle garanti olmadığını, eleneceğini falan zırvalamış.
gıcık oldum adama iyice ya.
almalıyız bu maçı, başka çıkarı yok.
sonuç ne olursa olsun.
GOOOOOOOOOOLLLL..... 41. dakika ve yine ALEX.......
Sarı meleklerimiz de finalde.... daha ne olsun?![]()
O değil de arkadaşlar,Alex Türkiye'den (gitmez inşallah) gittiği gün eşşekler gibi ağlayacağım.Ahanda buraya yazıyorum,hüngür hüngür ağlayacağım...
alex Türkiyeden illaki bir gün gidecek sanırım jubilesini futbola başladığı takımda yapar ama daha sonra gelir ve fenerbahçede önemli görevler alır büyük ihtimal. o zamana aykut hoca olurmu bilinmez ama olmazsa bence yeni teknik direktörümüz olur. aykut hoca daha başta olursada beraber çalışırlar düşüncesindeyim ben![]()
bayagi bir sene gelmez bence
Takım gol atıyor,ondan sonra bekle ki 90 dakika bitsin.
Kimsenin bu cefayı bu Muhteşem Taraftara çektirme hakkı yok.
Adamlar önde basıyor pres yapıyorsa sende presle karşılık verirsin,verecek gücün yok ise takımın kondisyon yoktur ki bununda sorumlusu Teknik Patrondur.
Pısırık,Korkak bir FENERBAHÇE istemiyorum.Bu Takımı da bu hallere getirenlede oturup konuşmak lazım.
Çok güçlü takıma karşı savunma direncimiz çok üstteydi. Kazandıkça bizim için sorun yok" diye konuştu.
gunaydin buyuk FENERLILER... sabah sabah bakiyorum da yine sinirliyiz.. bende Aykut' un hocaligini begenmiyorum ama yapacak birsey yok.. sinirlenip kendimizi yemeyelim..
bu muhtesem gunun benim yerime guzelligini cikarin... hadi artik sinirlenmek yok![]()
@|SeYYaH| abim bende maci dinlerken oldum oldum dirildim ama ne yapabilirim ki.. birgun tak edecek, dinlemeyecekler bildikleri gibi oynayacaklar...