SDN Fenerbahçe Kulübü

VincentVega

Profesör
Reaksiyon puanı
3
yardımcı olabildiysem ne mutlu :) böyle cezalı(!) maçlarımız çok olunca biz de uzmanlaştık bu konuda :D

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
eşim bugün bursa maçı için kadıköye gitti, apartmandan fanatik bir fenerli kızımızla beraber.
fakat, dün biletlere yetişemedik. girebilir mi, boş mu döner bilmiyorum ama kararlılıkla gittiler.
oralarda yardımcı olacak kimse de yok ki... :(
Bencede girerler maça bir şekilde Sayın Abim.:yes:
Bu arada skor ne olur.:confused1:
Benim tahminim yeneriz,ama golde yeriz Bursa dan.:rolleyes:

Reaksiyon puanı
10,315
Bencede girerler maça bir şekilde Sayın Abim.:yes:
Bu arada skor ne olur.:confused1:
Benim tahminim yeneriz,ama golde yeriz Bursa dan.:rolleyes:

bizim bursayla görülecek epeyi bir hesabımız var @mustang, hele de kadıköyde bursanını borusu ötemez.
dün e. sağlam, fenerbahçenin turu geçeceğinin kesinlikle garanti olmadığını, eleneceğini falan zırvalamış.
gıcık oldum adama iyice ya.
almalıyız bu maçı, başka çıkarı yok.
sonuç ne olursa olsun.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bizim bursayla görülecek epeyi bir hesabımız var @mustang, hele de kadıköyde bursanını borusu ötemez.
dün e. sağlam, fenerbahçenin turu geçeceğinin kesinlikle garanti olmadığını, eleneceğini falan zırvalamış.
gıcık oldum adama iyice ya.
almalıyız bu maçı, başka çıkarı yok.
sonuç ne olursa olsun.
İnşallah Gs maçının ilk 20 dakikası gibi oynayan bir FENERBAHÇE bu maçı alacak.
Tabii Aykut Hoca El freni olmazsa takımımıza.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Sarı Meleklerimiz adım adım finale gidiyorlar...

Futbol maçına konsantre olamadım bir türlü.

Maçta 2 - 1 öndeyiz... 4. sette ( inşallah son set olur ) an itibarı ile 10 - 8 öndeyiz. Haydi Kızlaaaaaaar!!!!!!!!!!

TRT3 Canlı veriyor maçı

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
GOOOOOOOOOOLLLL..... 41. dakika ve yine ALEX.......

Sarı meleklerimiz de finalde.... daha ne olsun? :)

ADRENALİN-1

Doçent
Reaksiyon puanı
0
fenerbahçe: 1 - bursaspor: 0
[TABLE="width: 100%"]
[TR="class: row1"]
[TD="align: right"]Alex de Souza[/TD]
[TD]
s-ball.gif
[/TD]
[TD](1-0)[/TD]
[TD="bgcolor: #dee8e9"]41'[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O değil de arkadaşlar,Alex Türkiye'den (gitmez inşallah) gittiği gün eşşekler gibi ağlayacağım.Ahanda buraya yazıyorum,hüngür hüngür ağlayacağım...

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
alex Türkiyeden illaki bir gün gidecek sanırım jubilesini futbola başladığı takımda yapar ama daha sonra gelir ve fenerbahçede önemli görevler alır büyük ihtimal. o zamana aykut hoca olurmu bilinmez ama olmazsa bence yeni teknik direktörümüz olur. aykut hoca daha başta olursada beraber çalışırlar düşüncesindeyim ben :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
O değil de arkadaşlar,Alex Türkiye'den (gitmez inşallah) gittiği gün eşşekler gibi ağlayacağım.Ahanda buraya yazıyorum,hüngür hüngür ağlayacağım...

sanirim bende aglarim...

--- Mesaj Güncellendi ---

alex Türkiyeden illaki bir gün gidecek sanırım jubilesini futbola başladığı takımda yapar ama daha sonra gelir ve fenerbahçede önemli görevler alır büyük ihtimal. o zamana aykut hoca olurmu bilinmez ama olmazsa bence yeni teknik direktörümüz olur. aykut hoca daha başta olursada beraber çalışırlar düşüncesindeyim ben :)

bayagi bir sene gelmez bence

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
top ust diregimize carpip ustten disari cikti... umarim yamuk degildir direk :)

42.940 bayan ve cocuk taraftar varmis suan stadda...

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Yine geriye yaslandık,müzmin hastalığımız nüksetti,İnşallah böyle biter maç.:crying:
Bayan ve çocuklarımız müthiş tezahürat yapıyorlar ama yav.:laugh:

--- Mesaj Güncellendi ---

Zor oldu bizim oldu.
1-0

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bitti çok şükür hadi geçmiş olsun. Darısı ts nin başına :)

Reaksiyon puanı
10,315
alex eğer bir gün fenerbahçeye teknik direktör olarak dönerse aykuttan bin kat daha bu işi iyi yapacağından eminim.
alex, sadece yeteneği, becerileriyle ön planda değil, aynı zamanda üstün kişiliği, kültürü, efendiliği, karakteri ve daha birçok özgün kaabiliyeti ile tam fenerbahçeye yaraşır bir hoca olur düşüncesindeyim.

en azından korkak olmasın bu bile yeter, gerisi gelir nasıl olsa.

aykutun gol atar atmaz işi garantiye almak için takımı hemen geriye çekip korkak tavuklar gibi çanakkale geçilmezi oynatma huyu beni hasta etti, takımımın bu zelil durumlara düşürülmesini hazmedemiyorum bi türlü. ve sanırım bu hastalığın tedavisi yok.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Takım gol atıyor,ondan sonra bekle ki 90 dakika bitsin.
Kimsenin bu cefayı bu Muhteşem Taraftara çektirme hakkı yok.
Adamlar önde basıyor pres yapıyorsa sende presle karşılık verirsin,verecek gücün yok ise takımın kondisyon yoktur ki bununda sorumlusu Teknik Patrondur.
Pısırık,Korkak bir FENERBAHÇE istemiyorum.Bu Takımı da bu hallere getirenlede oturup konuşmak lazım.

Nick.Rey

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Takım gol atıyor,ondan sonra bekle ki 90 dakika bitsin.
Kimsenin bu cefayı bu Muhteşem Taraftara çektirme hakkı yok.
Adamlar önde basıyor pres yapıyorsa sende presle karşılık verirsin,verecek gücün yok ise takımın kondisyon yoktur ki bununda sorumlusu Teknik Patrondur.
Pısırık,Korkak bir FENERBAHÇE istemiyorum.Bu Takımı da bu hallere getirenlede oturup konuşmak lazım.

Bana göre bunu tek sorumlusu Aykut Kocaman'dır 2-0dan Galatasaray'a takım bu yüzden yenilmiştir bu kadar korkak oynaması kötü gerçekten Galatasaray maçında 2 yarı nerdeyse Fenerbahçe takımımın atağı yoktu bir anadolu takımı yapsa gerçekten tamam normaldir ama Fenerbahçe olunca bu üzücü bana göre .

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Kocaman: “Kazanıyoruz, kazanmaya da devam edeceğiz”

Csdb1.jpg

Sportif Direktör ve Teknik Sorumlumuz Aykut Kocaman, zor bir maçtan galip ayrıldıklarını ifade ederek, kazanmaya devam edeceklerini belirtti.

Maçın ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman,"Sezona damga vuran bir maç oldu. Skoru elde edene kadar yüksek tempo ve başarılı bir oyun. Öne geçtikten sonra skoru korumayla geçen bir durum ortaya çıktı. Çoğunlukla böyle oldu. Herkesi tebrik ediyorum. Kolay olmayacağını düşünüyorduk ama bu kadar yüksek direnç ve kalite; şaşkınlığımızın ötesinde tebriği de hak ediyor. İkinci yarı, Bursaspor’un eşitleme çabası ve bizim de koruma çabamızla geçti" dedi.

Galibiyetin önemine dikkat çeken Kocaman, "Kazanıyoruz, kazanmaya da devam edeceğiz. Galatasaray maçında doğru savunma yapabilseydik geçen hafta maç en fazla 2-1 biterdi. Bugün bu anlamda çok daha iyiydik. Çok güçlü takıma karşı savunma direncimiz çok üstteydi. Kazandıkça bizim için sorun yok" diye konuştu.

Gökhan ile Emre’nin sahada olmaması ile ilgili soru üzerine, "Antrenör tasarrufu" cevabını verdi.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28496

Hala iyi savunmadan bahsediyor yav.:crying:
Bu takım savunma yapamazzzzzz.2 2 daha 4 bunu biz görüyoruz.Aykut niye göremiyor yahu?:confused1:
Futbolculuğunda forvet olan biri,nasıl savunmaya dayalı bir futbol oynatabiliyor takıma ilğinç vallaha.

Reaksiyon puanı
10,315
Çok güçlü takıma karşı savunma direncimiz çok üstteydi. Kazandıkça bizim için sorun yok" diye konuştu.

yahu mübarek sanki barcelona'ya, real madrid'e karşı oynamış.
keşki rakip savunmaları titreten, adam gibi, şahsiyetli futbol oynasak da 3-3, 4-4 berabere kalsak razıyım ben.
korku aykut'un içine sinmiş iyice...
birileri artık ona fenerbahçe teknik direktörü olduğunu hatırlatmalı, kendisini hala ankaraspor hocası sanıyor herhalde.

bu tavrı devam ettikçe soğuyorum artık iyice... şu demecinden utanç duydum, kahroldum.

bu demeci isimsiz olarak okutun birine, "mutlaka barcelona ile halı saha maçı yapan üçüncü lig'den bir anadolu takımının hocası söylemiştir" diyeceklerdir.

bizim arkadaşlar fenerbahçe'nin puan cetvelindeki yerine bakarak ses etmiyorlar aykut'a (@mustang hariç)
bense oynanan korkak, pısırık futbolu gördükçe verem oluyorum, utanıyorum.

neymiş efendim, fenerbahçe bu haftada üç puan almış. ecel terleri dökerek binbir güçlükle alınmış bir 1-0 olsa ne olmasa ne yav!
maç bitene kadar gol yemeyelim diye dua edilen, hakemin bitiş düdüğüne kadar kurdeşen çıkaran bir takım büyük olamaz...

aziz başkanımızın artık bunu görmesi, anlaması lazım, ve bir çaresine bakması... çünkü benim aykut'tan hiçbir umudum kalmadı.

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
korkak bu adam aziz yıldırımın başına gelmesi lazım hep diyorum

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin buyuk FENERLILER... sabah sabah bakiyorum da yine sinirliyiz.. bende Aykut' un hocaligini begenmiyorum ama yapacak birsey yok.. sinirlenip kendimizi yemeyelim..

bu muhtesem gunun benim yerime guzelligini cikarin... hadi artik sinirlenmek yok :):)

Reaksiyon puanı
10,315
gunaydin buyuk FENERLILER... sabah sabah bakiyorum da yine sinirliyiz.. bende Aykut' un hocaligini begenmiyorum ama yapacak birsey yok.. sinirlenip kendimizi yemeyelim..

bu muhtesem gunun benim yerime guzelligini cikarin... hadi artik sinirlenmek yok :):)

günaydın [MENTION=158637]angel75[/MENTION] sana da hayırlı günler olsun abisi.
sinirlenmemek elde değil ki be kardeşim.
eşim dün maça gitti, "maç bitene kadar bursa gol atacak diye ödümüz patladı" diyor.
eğer bir takım hemde kendi evinde normal bir anadolu takımından gol yeme korkusuyla oynuyorsa bu işin tadı tuzu kalmadı demektir.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abim bende maci dinlerken oldum oldum dirildim ama ne yapabilirim ki.. birgun tak edecek, dinlemeyecekler bildikleri gibi oynayacaklar...