SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
selamun aleykum,
herkese günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı, bereketli günler dilerim.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydıııııın asil takımın asil taraftarı....

gününüz, kötü haber okumadan geçsin....

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Aleyküm selam seyyah.Şu dünkü olaylara benim de bir iki cümlem olacak.Olaylar neden çıktı.Nedeni gayet basit birilerinin Fenerbahçemizin başarısını hazmedememesi.Diyorlarki Türkiyede Fenerbahçe olmasın.Çünkü öyle bir kinleri varki,zamanında ve hala bu takım diğer takımlara öyle bir ders verdiki şimdi akıllarınca ve spor dışı ahlaksızlıkla Fenerbahçeyi yenmeyi deniyorlar.Ama hiç boşuna heveslenmeyin bu taraftar olduğu müddetçe bu takımı siz değil sizin feriştahınız gelse bitiremez.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
selamun aleykum,
herkese günaydın, hayırlı sabahlar, hayırlı, bereketli günler dilerim.
Ve Aleykum Selam Abicim.

--- Mesaj Güncellendi ---

günaydıııııın asil takımın asil taraftarı....

gününüz, kötü haber okumadan geçsin....
Günaydın Kardeşim.
Valla nerede o günler,bir karabuluttur gezdiriyorlar FENERBAHÇEMİZİN üzerinde ya,hadi hayırlısı.

Reaksiyon puanı
10,315
Aleyküm selam seyyah.Şu dünkü olaylara benim de bir iki cümlem olacak.Olaylar neden çıktı.Nedeni gayet basit birilerinin Fenerbahçemizin başarısını hazmedememesi.Diyorlarki Türkiyede Fenerbahçe olmasın.Çünkü öyle bir kinleri varki,zamanında ve hala bu takım diğer takımlara öyle bir ders verdiki şimdi akıllarınca ve spor dışı ahlaksızlıkla Fenerbahçeyi yenmeyi deniyorlar.Ama hiç boşuna heveslenmeyin bu taraftar olduğu müddetçe bu takımı siz değil sizin feriştahınız gelse bitiremez.

eyvallah, güzel dersin [MENTION=63302]WhiteHawk[/MENTION]. şimdi de basketçi kızlarımız avrupa şampiyonluğu yolunda. birileri bunca kaosun, badirenin içinde yakalanmış olan bu inanılmaz başarılar karşısında çıldırıyor, kafayı yiyecekler.

evet, bu ülkenin kaderidir ve makus talihidir aynı zamanda... sosyolojik yapılanmamızın hücrelerinde, derinliklerinde var olan gizli bir virüs bu. "eğer ben başaramadımsa, sakın ola sen de ileri gitme. gidersen, yakalar çekerim paçalarından"

olay bu!

technomind

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
74
Angel,Technodan haberin var mı?
Epeydir göremiyorum onu.
Ayrıca modluguda bırakmış galiba
Özelden yazdım ama dönmedi bana.

sahi yav, kaç gündür gözlerim hep onu arıyor. ne oldu da uğramadı bunca zaman merak ettim.
umarım bilen biri bize cevap verir. buradaki yokluğunu en çok hissetiklerimdendir techno.
bizi okuyorsan haber ver abisi, meraklarda koma bizi, e mi?

Öncelikle selamünaleyküm diyorum sizlere, Ayrıca Tüm SDN FENERBAHÇE Kulübüne...

Beni unutmadığınız için gerçekten çok sevindim , çok mutlu oldum... Çok teşekkür ederim sizlere..
Diyecek bir laf bile bulamıyorum yazdıklarınızı okuyunca, ALLAH razı olsun desem sanırım kâfi olucaktır....

Birazcık kafamı dağıtmak istedim hepsi bu..
tamda toparlamış değilim açıkcası... ama buralardayım sizleride unutmadım..

ALLAH'a emanet olunn ..

en kısa zamanda Görüşmek üzere.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Öncelikle selamünaleyküm diyorum sizlere, Ayrıca Tüm SDN FENERBAHÇE Kulübüne...

Beni unutmadığınız için gerçekten çok sevindim , çok mutlu oldum... Çok teşekkür ederim sizlere..
Diyecek bir laf bile bulamıyorum yazdıklarınızı okuyunca, ALLAH razı olsun desem sanırım kâfi olucaktır....

Birazcık kafamı dağıtmak istedim hepsi bu..
tamda toparlamış değilim açıkcası... ama buralardayım sizleride unutmadım..

ALLAH'a emanet olunn ..

en kısa zamanda Görüşmek üzere.

kısa zaman çok kısa olsun techno daha da özletme kendini :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
daha ne haberi yapilabilir ki [MENTION=99286]artiss10[/MENTION]??

hiiim su olabilir: FENERBAHCE taraftari da sikeye karismis :)

Reaksiyon puanı
10,315
bu arada [MENTION=138307]technomind[/MENTION]'i bulduk da, bizim bir de mirage, 1907, reis gibi koyu kanaryalı arkadaşlarımız vardı. buralara sık uğrarlardı eskiden, ne oldu bu arkadaşlara, nere gittiler ki bi daha uğramaz oldular buralara yav?!

ve herkese iyi geceler, Allaha emanet olun.
mevlam izin verirse sabaha görüşürüz inşaallah.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
bu arada @technomind'i bulduk da, bizim bir de mirage, 1907, reis gibi koyu kanaryalı arkadaşlarımız vardı. buralara sık uğrarlardı eskiden, ne oldu bu arkadaşlara, nere gittiler ki bi daha uğramaz oldular buralara yav?!

ve herkese iyi geceler, Allaha emanet olun.
mevlam izin verirse sabaha görüşürüz inşaallah.
Sayın Abicim.
Mirage ile 2 ay kadar oldu yine bayağı ara verdiğinde konuşmuştum.İşlerinden dolayı giremiyordu foruma.
1907 bildiğim kadarıyla banlandı.
Reis hakkında bilgim yok.
Techno ile özelden görüştüm,kafası bayağı karışık,modluğuda bırakmış,ayrıca sizede özelden yazdığı bir nedenden dolayı buralara pek uğramayacak artık,sadece kulube yazarım dedi.
Çok zor edindiğimiz renkdaş ve arkadaşları kolay kaybediyoruz nedense hayırlısı bakalım abi.:crying:

Bu arada Günaydın BüYÜK FENERBAHÇELİLER....!:flowers:

Mahkeme Salonunda Duygusal Anlar Yaşandı

8QakY.jpg

Şampiyonlar Ligi Şampiyonu olan Fenerbahçe Universal Takımımızın oyuncuları, Voleyboldan Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinçay’ın önderliğinde, Başkanımız Aziz Yıldırım, Yöneticimiz İlhan Ekşioğlu ve Mali İşler Müdürümüz Tamer Yelkovan’ı, İstanbul Adalet Sarayı’nda görülen Tarihi Dava sırasında ziyaret etti.

Çağlayan’daki Adalet Sarayı’na Bakü’de kazandıkları Şampiyonlar Ligi Kupasını getiren Fenerbahçe Universal oyuncu ve yöneticileri ile Kulübümüz yöneticileri, davanın görüldüğü Adliye Sarayı’nın 3. katındaki mahkeme salonunda, tutuklu bulunan Başkanımız ve yöneticilerimizi ziyaret etti. Emniyet yetkililerinin, Kupanın Adliye Sarayı’na alınmasına izin vermemesi üzerine, şampiyonluk kupası takımı getiren otobüse geri götürüldü. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci’nin özel izniyle mahkeme salonuna alınan oyuncularımızdan Kaptan Seda Tokatlıoğlu, Başkanımızın yanına gelerek tokalaştı ve duygusal anlar yaşandı. Mahkeme Başkanı Ekinci’nin, Takımımızı ve Yönetimimizi, alınan bu başarıdan dolayı kutlamasından sonra, oyuncularımız hepsinin imzalarının bulunduğu maç topu Mahkeme Heyetine hediye edildi.

Tüm takım oyuncularının duygusal anlar yaşadığı bu kısa buluşmadan sonra basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Voleybol Şubemizden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dinça "Başkanımıza destek için buraya geldik. Şampiyonluk kupamızın içeriye alınmasına izin verilmedi ama oyuncularımız ve diğer takım yöneticilerimiz içeriye alındı. Mahkeme salonunda çok duygusal anlar yaşandı. " dedi. Kaptan Seda Tokatlıoğlu da "Başkanımız burada olmayı hak etmiyor. Kupayı getirdik ama içeriye sokamadık. Başkanla da bir şey konuşamadık. Ancak, el sıkışabildik. İnanılmaz derecede duygusal anlar oldu, gözlerimiz doldu" dedi.
​http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28536

Alex formasıyla teselli buldu

38tph.jpg

Bursa’da yaşayan ve rahatsızlığı nedeniyle bir süredir tedavi gören 20 yaşındaki Gamze Abay, kendisine gönderilen imzalı Alex formasıyla teselli buldu. İnegöl Fenerbahçeliler Derneğimize yapılan başvuru üzerine kulüp yetkileri tarafından temin edilen imzalı Alex forması, yine İnegöl Derneğimiz aracılığıyla Gamze Abay’a gönderildi. 10 numaralı imzalı Alex formasına kavuşan Gamze Abay, bu jestin kendisine moral verdiğini dile getirdi.

http://www.fenerbahce.org/fb2008/detay.asp?ContentID=28530

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Günaydın arkadaşlar,
Sıkıntı yok..Kimse yoksa biz varız en Fenerbahçe'lisinden saygılar :D

mmtself

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Günaydın..
Şike ve teşvikten başka güzel şeyler de yaptığımızı (!) görmek beni duygulandırdı :P
2006dan beri süperligdeki 17takımın 17si de bize karşıyken buna rağmen şike yapmışız ya bravo ya bize :D
Neyse fazla ayrıntıya girmeyelim dünyaya at gözlüğüyle bakmayanlar ne olup bittiğini görüyor

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydııııııın büyük FENERLİLER... hava kapalı ama yine de hepinizin günü iyi geçsin :)

Günaydın..
Şike ve teşvikten başka güzel şeyler de yaptığımızı (!) görmek beni duygulandırdı :P
2006dan beri süperligdeki 17takımın 17si de bize karşıyken buna rağmen şike yapmışız ya bravo ya bize :D
Neyse fazla ayrıntıya girmeyelim dünyaya at gözlüğüyle bakmayanlar ne olup bittiğini görüyor

bu konulara girmiyoruz arkadaşım :)

Reaksiyon puanı
10,315
@erjan, @deatmania, @codding, @mmtself, sizi burda görmekten sevinçliyim. ama sizi kulübümüze her zaman beklerim. sportif muhabbetlerimizi hep burada yapabilirsek konumuz maksadına da ulaşmış olur böylece.

artiss10

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yahu kızların basket maçında ne kadar az seyirci var , keşke orada olabilseydim,takımı tetikleyen en büyük güc taraftardır..