bsg18
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
Renkdaşım ve Hemşerim tekrar hoşgeldiniz.
Neresindensiniz?
Ooo..Ne güzel oldu yav.. Çerkeş..Siz?
Renkdaşım ve Hemşerim tekrar hoşgeldiniz.
Neresindensiniz?
Korgun Kardeşim.Ooo..Ne güzel oldu yav.. Çerkeş..Siz?
Aynen hemşerim.Bende mumnun oldum. Çavurdur ha..Hamamı da ne güzel oranın ya.
Fenerbahçe'M
3-0 öndeyizz.....
Listeye beni de ekler misiniz? Geç olsun da güç olmasın.. Fenerbahçe'M
İnşaallah Abicim.aynen, ben de onu yazmak için girmiştim.
galatasaray, trabzon gittiler...
şööle bi el sallayalım!
kupaya bu defa uzanacağız inşaallah.
Kupa hayallerine hemen dalmayın.
yok, bu sene beşiktaş nanemolla...
önümüzdeki yıl için hayal kurun aga, bu defa ciddiyiz!![]()
Maçı özellikle ilk yarıdaki oyunla rahat kazandık.Bu arada Türkiye kupasının güzelliği zaten bizim uzun süredir kazanamamamız.Bizim için hiç bir önemi yoktur , Olur da bir gün 10.luğa falan oynarız,uefa ya gitmek için bu kupayı hedef koyabiliriz.İnşallah bir anadolu takımı alır diyorum![]()
Günaydın arkadaşlar.Artık spor bölümünde de bir yorumumuz olsun değil mi?Rengimiz belli olsun
Günaydın arkadaşlar.Artık spor bölümünde de bir yorumumuz olsun değil mi?Rengimiz belli olsun
Dünya fenerbahçenin etrafında dönmüyor efendim. Sizin için önemi yoksa almayada çabalamayınız. Türkiye kupası lig kupası kadar değerli bir kupadır. Hakeden kazanmalıdır. Önemi yok filan olmamış. Dersem bu konu böyle uzarrrr gider. Tartışma alır başını kök salar. Espiriyle karışık eleştiriyorum lütfen celallenmeyiniz.![]()
Saygılar tüm futbol sevenlere,
Beşiktaş da Bolu'ya eleniyor gibi, iyisiniz yineBiz çıkmayalım oynamayalım,ya da katılmayalım demiyorum.Her zaman olduğu gibi yanlış anlaşıldık.Neyse alıştım artık.Nasıl anladıysan öyle olsun canım kardeşim,siz tartışmanıza ,esprilerinize devam ediniz![]()