Yeni KMPlayer 3.2.0.0!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
iWgxPuP81TmAW.jpg

KMP+ 3.2.0.0 Değişiklikler:

- Supports 3D Formats. (Side-By-Side, Top-and-Bottom) to (Anaglyph, Interlaced)
- Supports 10-bit H.264. (Libcodec.dll)
- Supports Intel Widi.
- Added video codec “DV5P”.
- Add new function album art (Thumnail image extraction from FLAC file)
- Thumbnail image display enhancement when playing audio files. (MP3, FLAC, WMA)
- Fixed ColorSpace bug.
- Fixed Intel Codec H.264.
- Fixed Winamp plugin.
- Error correction of images infected with malicious codes. (EIP register Corruption Vulnerability. Provided: KISA)
- Fixed view as a desktop mode in Windows 7.
- Fixed improper load of Album Art bug.
- Correction of screen display error when using EVR(C/A) – if you skip from the WMV file.
- Fixed KMP HTTP Reader.
- AAC codec Parser error correction from MOV file.
- MKV Skip Problum.

Masaüstü kısayol simgesine kadar baya bişey değiştirmişler. Yeni KMPLayeri aşağıdan edinebilirsiniz.

İndir KMP+ Ücretsiz

Hazırlayan: [MENTION=60852]S4B0T4J[/MENTION]

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
önceden kullanıyordum ama şimdi Windows Media Player + Codec yetiyor :)

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Splash profa ayarlarını yapınca sağdaki gibi görüntü oluyor acaba bunda da o şekilde ayarlar mümkünmü.
Motion2+Details+Ligt boost bide-bir de best quality ayarıyla böyle oluyo:D

serhat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paylaşımınız için teşekkür ederim. Yalnız bir şey sormak istiyordum. Kullandığınız arayüzün ismi nedir?

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Splash pro Media player arayüzü

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
Kardeş bende kullanıyorum Splash Playeri :)

Ayrıca belirtmek isterim KMPLayerdaki ayarlar ve özelleştirmeler hiç bir playerda yok. Alternatif olarak Potplayer. Varsa bir babayiğit burda söylesin. :) Splash Playeri Bluray filmlerde tercih ediyorum.

tamam anlaldım bende aynı ayarları kullanıyorum .

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Kardeş bende kullanıyorum Splash Playeri :)

Ayrıca belirtmek isterim KMPLayerdaki ayarlar ve özelleştirmeler hiç bir playerda yok. Alternatif olarak Potplayer. Varsa bir babayiğit burda söylesin. :) Splash Playeri Bluray filmlerde tercih ediyorum.

Restini görüyor ve ar ve artırıyorum. K lite codec pack ile beraber m player classic te istemediğin kadar ince ayar düzenleme yapabilirsin. Başka hiç bir alternatife ihtiyacın kalmaz.
Zaten hep diyorum ücretsiz playerların hepsi aynı. İşin püf noktası codec te; ve ücretsiz playerlar hepsi neredeyse aynı codec kullanıyor. Eğer gerçek kalite istiyorsanız paraya kıyıp ücretli olan codecler kullanacaksınız.

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
İşlemciye çok yük bindiriyor buda :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Splash profa ayarlarını yapınca sağdaki gibi görüntü oluyor acaba bunda da o şekilde ayarlar mümkünmü.
Motion2+Details+Ligt boost bide-bir de best quality ayarıyla böyle oluyo:D

bu kalitenin oluşmasındaki tek önemli ayar "Details" ayarı. diğerleri önemli değil. ben 720p den aşağı kalitede film izlemediğim için splash, km playeri bu ayar sayesinde açıkca eziyor. ama ben kullanım pratikliği ve alışkanlıktan dolayı hala kmplayer kullanıyorum. kmplayerda bu Details tarzında bir ayar olsa tadından yenmez.

seckyn

Profesör
Reaksiyon puanı
18
nod 32 ICMP paketinde gizli kanaldan yararlanma algılandı 87.248.112.181 diye uyarı verip duruyor :( İp yahoonunmuş :D yahoo ne istiyor benden :(

y_ates

Dekan
Reaksiyon puanı
65
DXVA desteği alamadım KMPlayer ile o yüzden PotPlayer diyorum. Ama PotPlayer'ı da MPC filtreleri ile kullanıyorum, daha performanslı oluyor MPC'den :D

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Restini görüyor ve ar ve artırıyorum. K lite codec pack ile beraber m player classic te istemediğin kadar ince ayar düzenleme yapabilirsin. Başka hiç bir alternatife ihtiyacın kalmaz.
Zaten hep diyorum ücretsiz playerların hepsi aynı. İşin püf noktası codec te; ve ücretsiz playerlar hepsi neredeyse aynı codec kullanıyor. Eğer gerçek kalite istiyorsanız paraya kıyıp ücretli olan codecler kullanacaksınız.

Zaten Media Player Classicde kullanıyorum benim kullanmadığım layer yok şuanda hepsi kurulu ve aktif :)

Ama sana Media Player Classicin BE Modunu öneririm. Madem çıkıp bir babayiğitlik yaptın bende sana yapayım..

http://forum.shiftdelete.net/multim...a-x64-x86-standart-be-guncel-versiyonlar.html

bu kalitenin oluşmasındaki tek önemli ayar "Details" ayarı. diğerleri önemli değil. ben 720p den aşağı kalitede film izlemediğim için splash, km playeri bu ayar sayesinde açıkca eziyor. ama ben kullanım pratikliği ve alışkanlıktan dolayı hala kmplayer kullanıyorum. kmplayerda bu Details tarzında bir ayar olsa tadından yenmez.

KMPlayerda Video İşleme>Temel video süzgeçleri içerisinde Keskinleştir kipi açık ise tiki kaldırın. Daha sonra, Video İşleme>Keskinleştirme seçeneğine tıklayıp MKeskinleştir Yüksek kaliteli tiklerini işaretleyin. HD Bluray filmlerde detay açısından daha iyi olucaktır. Splash Prodaki Light özelliğine gelirsen Renk yönetiminden elde edebilirsiniz aynı sonucu Yalnız ben splas proyu bluray filmlerde filmi sardırırken takılma olmuyor diye tecih ediyorum kaç yıldır. Kolay Gelsin..

robot666

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle selamlar saygılar ilk defa mesaj atıyorum sdn okurları.splash pro laptopta gpu baya ısınıyo nasıl hallederiz.9600m gt ddr3 kullanıyorum.acer 6930g eski makina.arkadaşlar bunun ayarı yok mu hem gpu+cpu kullanılacak hem kasmayacak varsa nasıl yaparız.blueray izlemeye bayılırım gpu+cpu kullanacak kasmayacak blueray oynatıcı önerirmisiniz xp sp3 veya windows 7 saygılar.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
öncelikle selamlar saygılar ilk defa mesaj atıyorum sdn okurları.splash pro laptopta gpu baya ısınıyo nasıl hallederiz.9600m gt ddr3 kullanıyorum.acer 6930g eski makina.arkadaşlar bunun ayarı yok mu hem gpu+cpu kullanılacak hem kasmayacak varsa nasıl yaparız.blueray izlemeye bayılırım gpu+cpu kullanacak kasmayacak blueray oynatıcı önerirmisiniz xp sp3 veya windows 7 saygılar.

Donanım hızlandırması kulan tiki işaretliyse kaldırın. İşaretli değilse işaretleyin. Bu bir miktar işinize yarayabilir. Samrt seek akıllı arama tikini kaldırın. Güncelleme kontrolü tikini kaldırın. Deinterlacing tikini kapalı yapın. Oynatma ayarlarında Best Quality tikini kaldırın. Ekran kartınızı ve driverlarınızı güncelleyin. Bilgisayarınızda film izlerken o an çalışan bütün gereksiz programları kapatın böylece ramden ve işlemciden kazanırsınız. Bilgisayarınızdaki gereksiz programları kaldırın ve temizleyin. Başkada yapacak birşey yok sanırım. Kolay gelsin.

snl_007

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bu gune kadar pek çok video oynatıcı program kullandım ama tek vazgeçemediğim prg bu... tasarımı güzel hemn hemen her formatı açan ve aynı zamanda çok basit ve çok özellikli olan bu program... kurduktan sonra K-Lite Mega Codec Pack yükleyin daha iyi olur

61trabzon61

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle selamlar..ben bilgisayarıma kmp-gom-vlc-wmp-mpc-all-real-bsp bunların hepsini de kurdum ama ayrıntıları ayarları bilmediğimden olsa gerek pek bi fark göremedim aralarında. hangisi kolay geliyorsa kullanım olarak onu kullanıyorum netice olarak gom ve wmp kaldı bilgisayarda.

benim isteğim şu. biraz kaliteyi artırma ve öğrenme niyetindeyim. sizin bana tavsiyeniz ne olur? sizce film izlerken hangi programı hangi ayarlarla kullanayım.?

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Zaten Media Player Classicde kullanıyorum benim kullanmadığım layer yok şuanda hepsi kurulu ve aktif :)

Ama sana Media Player Classicin BE Modunu öneririm. Madem çıkıp bir babayiğitlik yaptın bende sana yapayım..

http://forum.shiftdelete.net/multim...a-x64-x86-standart-be-guncel-versiyonlar.html

KMPlayerda Video İşleme>Temel video süzgeçleri içerisinde Keskinleştir kipi açık ise tiki kaldırın. Daha sonra, Video İşleme>Keskinleştirme seçeneğine tıklayıp MKeskinleştir Yüksek kaliteli tiklerini işaretleyin. HD Bluray filmlerde detay açısından daha iyi olucaktır. Splash Prodaki Light özelliğine gelirsen Renk yönetiminden elde edebilirsiniz aynı sonucu Yalnız ben splas proyu bluray filmlerde filmi sardırırken takılma olmuyor diye tecih ediyorum kaç yıldır. Kolay Gelsin..

kontrol ettim şimdi ama zaten default olarak dediğin gibi ayarlar.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bu yeni sürümde problem mi var? yaptığım hiç bir değişiklik etki etmiyor. kontrastı, aydınlatmayı sonuna kadar açıyorum, en ufak değişiklik olmuyor:S

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
bu yeni sürümde problem mi var? yaptığım hiç bir değişiklik etki etmiyor. kontrastı, aydınlatmayı sonuna kadar açıyorum, en ufak değişiklik olmuyor:S

KMPlayerden mı bahsediyorsun bilmiyorum belki olabilir bende deneyim istersen sorun sadece sendemi yoksa diye.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
KMPlayerden mı bahsediyorsun bilmiyorum belki olabilir bende deneyim istersen sorun sadece sendemi yoksa diye.

evet km playerdan bahsediyorum. şaka gibi, avi ve mp4 formatlı videoları açtığımda istediğim ayarları yapabiliyorum ama mkv formatlarında yaptığım hiç bir ayar karşılık görmüyor.

cywarrior

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
3
Tesekkutler ama bu goruntuler bana baska bi program hatirlatiyor :-)

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
Bu versiyonu KMplayer forumda görüp denemiştim, programı yükleyip denememle kaldırmam bir oldu, video seyrederken klavyeden ya da mause'dan videoyu ileri alınca kilitlenip kalıyor, hemen 3.1 sürümüne geri döndüm hiç bir problem yok.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
ben de geri dönüyorum şimdi. yukarıda yazdığım sorunlar çıldırttı beni.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
kmplayer 3.2.0.13 sürümüne güncellendi

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
720p ve üzeri mkv formatlı videolarda kontrast ve keskinlik ayarı yapabliyormusnuz? yeni fark ettim km player'ın hiç bir sürümünde yapamıyorum.