topalsolucan
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 555
diğer playerlarda bir sorun yok :S
bu yeni sürümde problem mi var? yaptığım hiç bir değişiklik etki etmiyor. kontrastı, aydınlatmayı sonuna kadar açıyorum, en ufak değişiklik olmuyor:S
Renk kontrolleri kısmında donanım ve yazılım bölümlerinde etkinleştir kutusu işaretli mi?
Son sürümün update olan versiyonunu kurdum eski sorunları düzelmiş, ben hızlıca videoyu ileri alırken kilitlenip kalıyordu.
etkin değildi ama etkinleştirince de fark eden bir şey olmuyor. avi formatlı videoları player'ın alt tarafındaki "kontrol kutusu" ayarlarından ayarlayabiliyorum ama diğer formatlı videolarda onu'da yapamıyorum. senin söylediğin kısımda avi formatlılar da ayarlanmıyor. şaşılacak bir sorun.
yok, kapalı![]()
yahu bu km player bir tek bende mi sıkıntılı. leptopta, evdeki ve iş yerindeki pcde, yani 3 farklı pc de deniyorum, sıkıntı hepsinde aynı.
Kmplayeri resimli anlatımlarda olduğu gibi yükledikten sonra bir film açtığımda görüntü ve altyazı tam net olmuyor. ayarlardan tüm ayarları sıfırla diyip kapatıp açtığımda düzeliyor. ama gel gör ki kontrast ve aydılatma ayarları 1 gb'ın altındaki avi uzantılı filmler dışında hiç bir filmde etki etmiyor.
kontrastı ve aydınlatmayı sonuna kadar açıyorum, en ufak etki yok. gom player ve pot player'da böyle bir sıkıntı yok. 1.5 senedir kmplayerın çıkan her sürümünü indirdim, hepsinde durum aynı.
sizde durum nasıl.
Sen bir caps atsana nasıl bir sıkıntın var bakalım![]()
görüntü bana soluk geliyor ve renkleri daha dolgun hale getirmek istiyorum. player'ın altındaki "kontrol kutusu" seçeneğinden (Alt+G ile de açılıyor) kontrastı açmak istiyorum. açmıyor. olay bu.
600-700 mb lık dvdrip filmlerde oluyor ama mkv, mp4 vs. formatlı, yüksek boyutlu filmlerde olmuyor.
Sana bişi söylücem ama kimseye söylemeResimdeki yere gel şiddetle önerilir'i seç
![]()
Ben Vlc media playerdan başka player bilmem tanımam bunu indirsem vlc'den farklı olarak bana sunacağı artılar nelerdir bilenler paylaşabilir mi?
Can you be more explicit about 'herşey'herşey![]()
hay Allah senden razı olsun. oldu ya la![]()
Sen bu ayarları kullanmıyormuydun ?
http://forum.shiftdelete.net/bedava...56-kmplayer-adim-adim-kurulum-ve-ayarlar.html