acabuco4
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 24
android içinde root gerekiyo ama kendi kendine olmuyo sonuçta aynı şey ya bende x10 var mesela androidi sevemedim çevremde arc s vs. kullananlara bakıyorum onların telefonlarıda tırt şimdi s2 kullananlarıda görüyorum adam dünya para vermiş hala ics güncellemesi bekliyor ios güncellemesini neredeyse ilk çıkan makinaları bile alabiliyor bundan güzel birşey varmı bugün aldığın telefonu 5 yıl sonra bile son sürüme yükseltebiliyorsun ama android için çok değil galax s 1 seneye kadar gayet modeli yüksek bir telefondu ics güncellemesi olsa hala para verilebilecek bir makina ama anroid üreticileri sizi sürekli yeni makina almaya yöneltiyorlar yeni sürüm kullanıcaksan yeni makina alıcaksın diyo afedersiniz ama burda bir kazık durumu söz konusu değilmi ben kendi adıma enayi hissediyorum kendimi yeni sürüm var niye kullanamıyorum bu kadar profosyonel teknoloji bilgisi sahip arkadaşlar böyle bir şeyi nası es geçer görmezden gelir anlamıyorum
iphone un 5-6 telefon modeli var samsungun yüzlerce . Hepsine ics yi getirse ticaret stratejisi diye birşey kalmazdı .