Galaxy S2 için Android 4.0 10 Mart'ta

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
[MENTION=2]Troy[/MENTION] güncelleme direk Dünya genelinemi verilecek acaba , yoksa ülke ülke sıraylamı olucak bilgi var mı bu konuda ? Türkiyeye hep geç geliyor o bakımdan

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
4.0 da olsa içinde touchwiz olduğu sürece benim için önemi yok. Umarım kaynakları en kısa sürede açıklarlar da cyanogenmod stabil sürümünü yayımlayabilir. Gerçek 4.0 deneyimi isteyenlere önerim cm9'u mutlaka denesinler.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkadas Bi Cikamadi Gitti Cihaz Sogudum L*N :D

--- Mesaj Güncellendi ---

ya KiesLe nasıl olacak bu is kies ewifi ile baglantı yapıldıgında nasıl olacak bi bilen arkadas yokmu ? ??

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
vay arkadas oyuncak oldu bu is ya ne zaman gelicek buuuuu abarttılar hakkaten tadı kactı cok gec kaldiiilaarr

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
cıvığını çıkardı samsung bu olayın artık .

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
harbiden cılkı çıktı.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
4s 4GLiii Oldu Biz Daha Gecemedikkkk Şuan S2den Sogudummm :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
ayın 19 unda 5 ay olcak android 4.0 çıkalı , final sürüm telefon üreticilerin eline 1 ay önce geçmiştir zaten o ayrı konu . Geçen 5 ayda hala bi yeni sürümü telefonlara uyarlıyamadılar ve bunun üstüne sürekli tarih vererek sonradan erteleniyor ( samsung için söyledim bu lafı ) . İyice canını sıkıyorlar kullanıcıların .

Dr.House

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar gelin galax nexus alın kafanız rahat etsin doğuştan 4.0.2 li.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
HTC saymazsak hiç bir üreticiden güncelleme konusunda ses yok bu kadar zor olmamalı bu olay

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Benim bi android'İm bile yok :D mayısda askerilğim bitiyor ilk alacağım telefon s2 umarım ozamana kadar güncellemesi vs hepsi biter

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
ayın 19 unda 5 ay olcak android 4.0 çıkalı , final sürüm telefon üreticilerin eline 1 ay önce geçmiştir zaten o ayrı konu . Geçen 5 ayda hala bi yeni sürümü telefonlara uyarlıyamadılar ve bunun üstüne sürekli tarih vererek sonradan erteleniyor ( samsung için söyledim bu lafı ) . İyice canını sıkıyorlar kullanıcıların .

Bir de şöyle düşünün; telefonun tamamen hazır olması için birkaç elden geçiyor ve o ellerde uzun süre kalıyor test felan ediliyor. Örnek olarak dedim.

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Hala Bi haber Yokmuuu Şundan net Bir bilgi Yokkkk Cıkdımıı cıkmadımıı :S

yer__6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yarım saat once kies uzerınden guncellestırdım ama bu benım telefon amerıka rom lu oldugu ıcın olabılır telefonu amerıkadan almıstım. Deısıklıklere gelecek olursak .10 dk lık kullanım sonrası ızlenımlerımı aktarıyım.oncelıkle cok buyuk heveslere gırmeyın aynı touchwız versıyonuyla geldıgı ıcın gorunumde fazla bı deısıklık yok. En dıkkt ceken ozellık web browser olmus baya hızlanmıs gıbı geldı bana.bıldırım cubugundakı ıconlar deısmıs bıldırım ısı daha da ıyılestırılmıs. maıl geldıgınde dırek bıldırım cubugunda gorebılıyosunuz.ben telefonda bı yavaslama goremedım 129 tane uygulamayı optımıze ettı guncellerken.bırde eklemeden gecemıycem bu guncellemede google+ gıbı bı kac uygulamada ıstegınız dısında otomatık gelıyor.daha detaylı goruslerımı bıraz daha kullandıktan sonra yapıyım sımdılık bukadar.

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
10 güne Türkiyedede yayınlanıcak kısmetse

Private-B

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yalan Olduuu Ne 10 Martı Ne 50 MArtı Uctuu o işş :D

GALAXYS2

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
BEN AYIN 15'INDEN SONRA COK SERT BIR DILE SAMSUNGUN RESMI TURKIYE SITESINE BIRCOK MAIL ATTIM VE BU MAIL VE SONRASINDA GEREK ONLAR OLSUN GEREK BENIM SAHSEN ARAMALARIMLA YAPMIS OLDUGUM TELEFON GORUSMELERINDEN SU SONUCU CIKARDIM,
ASIL SONUCU ACIKLAMADAN ARAMIZDA GECEN DILAGLARI BELIRMET ISTIYORUM KARARI SIZ VERIN,
1 - BEN ILK MAILIMDA ONLARA ANDROID4'UN GALAXYS2 ICIN NE ZAMAN CIKACAGINI SORUYORUM ONLARIN BANA CEVABI
(ORJINAL CEVAP

Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Cihazlarımız ve aksesuarlarımız ithalatçı firmalarımız Samsung Electronics, Telpa, Başarı, C5
Electronics, Brightstar Electronics, Genpa tarafından getirilmektedir ve 2 yıl garanti
kapsamındadır.

GT-I9100 model cihazınız "Android 2.3.5 Gingerbread İşletim Sistemi" özelliğine
sahiptir, güncel versiyonu bulunmamaktadır.

Size daha iyi bir hizmet verebilmek için cihaz yazılımları detaylı bir şekilde kontrol
edilmektedir. Bu sebeple zaman zaman yazılımların yayınlanması gecikebilmektedir.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla)

BU ARADA BIR TELEFON GORUSMEMIZ OLUYOR VE ILK MAILDE YAZANLARI GERCEK MUSTERI HIZMETLISI TEKRARLIYOR ROBOTMUS GIBI (BILGISIZLER)

2 - BUNUN UZERINE YAZDIGIM 2.MAIL, ORJINAL MAIL KOPYALA YAPISTIR YAPIYORUM

( ARKADASIM DUZGUN CEVAP VERSENE, BILGIN YOKSA ARASTIR OYLE CEVAP VER, BEN SANA ANDROID4 GALAXYS2 ICIN NE ZAMAN CIKACAK DIYORUM SEN SACMALIYORSUN OYLE BIR GUNCELLEME YOK DIYE, NASIL YOK, AL SANA 1. ELDEN HABER , DUYURU, http://www.facebook.com/notes/samsu...dwich-upgrade-for-galaxy-s-ii/390405030989148 , SIMDI AKILLI OL ARASTIR VE SADECE ISTENILEN CEVABI VER, ANDROID4 GALAXYS2 ICIN NE ZAMAN TURKIYEDE YAYINLANACAK, )

BANA CEVAPLARI
ORJINAL MESAJ

( Samsung Electronics Türkiye’ye ilettiğiniz talep için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili yanıtımız aşağıda bilginize sunulmuştur.

Konu ile ilgili Samsung Çağrı Merkezi tarafından aranılarak tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır.
İlginiz için teşekkür ederiz.

Daha detaylı bilgi almak için 444 77 11 numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.
Saygılarımızla )

TELEFON GORUSMEMDE GECEN BAZI UFAK DIALOGLAR

ONLARIN INATLA TEKRARLADIKLARI SEY, BOYLE BIR GUNCELLEMENIN OLMADIGI, EN GUNCEL YAZILIMIN Android 2.3.5 Gingerbread OLDUGUNU YUZDEYUZ EMIN BI SEKILDE SOYLEMELERI,
BEN BU ARADA TELEFONUNMDA KIES UZERINDEN Android 2.3.6 Gingerbread YUKLEDIGIMI VE SIZIN UST DUZEY YONETICILERINIZIN (ISIM VEREREK ) TWITTERDE ACIKLAMA YAPTIGINI SOYLUYORUM, DAHA SAMSUNG TURKIYE CALISANLARI, SABAH NE YEDIKLERINI DAHI BILMEYEN BU KISILER, SAMSUNG YONETICILERI ICIN TANIMIYORUZ DIYORLAR, VE BU BILGERE NERDEN ULASTIGIMI SORUYORLAR BENDE ONLARA RESMI TWITTER VE FACEBOOK SAYFALARINI TAKIP ETTIGIMI SOYLUYORUM, NEYSE SONUNDA BILMEDIKLERI BI KONU ICIN SON CUMLELERI SU SEKILDE OLUYOR,
ANDROID 4 UN TURKIYE ICIN 1 YADA 2 AY ICINDE ANCAK UYARLANACAGINI SOYLEDILER....
TABI CEVABIN BILGISIZCE VE CELISKILI OLDUGU, CEVABIN ICINDE SAKILI.
YA 1 AY OLUR, YADA 2 AY.
YADA, 1 AY 3, 5 GUN OYNAR , BUNLAR ARAYA AYLAR KOYARAK CEVABI ATIYORLAR....

BENIM VARDIGIM ASIL SONUC SU, ANDROID 4 YARINDA CIKABILIR HIC CIKMAYADABILIR, BEN BEKLEMEKTEN VAZGECTIM, BULURSAM ORJINAL WINDOWS7.5 ALIP KURACAGIM.... (SITESINDEN PARAYLA).... http://www.microsoft.com/windowsphone/en-US/buy/7/default.aspx

ASIL TRAJIKOMIK SONUC ISE SAMSUNG TURKIYENIN COK BILGISIZ VE HICBIR KONUYA VAKIF OLMADIKLARIDIR....

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bütün android kullanıcılarını kendimde dahil olmak üzere apple ios mutluluklar dünyasına davet ediyorum

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Arkadaslar Sadece Turkiye degil, Ingiltere ve irlandayada android 4.0 update i gelmedi.. ben iki gunde bir s2 yi takip check ediyorum. hepimiz bekliyoruz :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yoo gayet de güzel kullanıyorum:D
Ios ve tunesi şu şekilde düşünürüm mesela; ios kapısı kilitli bir oda ve içinde birçok şey var ama kapıdan çıkmaya izin yok(itunes demek de doğru olur heralde), android de o odaya sahip bina gibi istediğine gir, istediğinden çık odanın, ne kadar jb yapıp odanın penceresinden kaçma ihtimali bulunsa da android kadar değil:)
Niye bunun için para vereyim ki:)
Applei sırf o yüzden tercih etmiyorum, yoksa alırım telefonu jbyi yaparım ama itunes yüzünden de her halt için bilgisayar başında olamam:)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
android içinde root gerekiyo ama kendi kendine olmuyo sonuçta aynı şey ya bende x10 var mesela androidi sevemedim çevremde arc s vs. kullananlara bakıyorum onların telefonlarıda tırt şimdi s2 kullananlarıda görüyorum adam dünya para vermiş hala ics güncellemesi bekliyor ios güncellemesini neredeyse ilk çıkan makinaları bile alabiliyor bundan güzel birşey varmı bugün aldığın telefonu 5 yıl sonra bile son sürüme yükseltebiliyorsun ama android için çok değil galax s 1 seneye kadar gayet modeli yüksek bir telefondu ics güncellemesi olsa hala para verilebilecek bir makina ama anroid üreticileri sizi sürekli yeni makina almaya yöneltiyorlar yeni sürüm kullanıcaksan yeni makina alıcaksın diyo afedersiniz ama burda bir kazık durumu söz konusu değilmi ben kendi adıma enayi hissediyorum kendimi yeni sürüm var niye kullanamıyorum bu kadar profosyonel teknoloji bilgisi sahip arkadaşlar böyle bir şeyi nası es geçer görmezden gelir anlamıyorum