Sony erıcsondan ayırlıyor mu?

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
arkadaşlar bu akşam üzerı sonyerıcson marka telefon almaya karar verdım.fakat gittiğım birçok telefoncu ellerınde son erıcson neo v marka ürün olmadıklarını söyledıler(,1-2 tanesı hariç)bunlardan bı tanesıne neden bu ürünün pıyasada olmadığını sorunca sony ıle erıcson fırmalarının ayrılacağını bu yuzden artık ürün göndermedıklerını söyledıler.sızce bu söylenen doğru olabılır mı??eğer böyle bırşey varsa artık sonyerıcson telefon almak sakıncalı olur mu

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Sony, Ericsson'un hisselerini aldı. Artık sadece Sony markası var. Xperia S ve diğer modeller de Sony olarak çıktı.
Sony, diğer telefonlardan desteğini çekmediğini duyurdu. Xperia serisi ICS güncellemesini de alacak. Ben de Neo kullanıyorum. Piyasada Neo azaldı fakat Neo V'nin olmadığını ilk defa duyuyorum.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beyler sonv ericsson neo v piyasadan felan kalkarmı ? öyle bir durum söz konusumu ?

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Sony ile Ericsson'un ayrıldığı falan yok ! Sony , Ericsson'un hisselerini satın aldı sadece . Yani artık Sony adı altında olcak tüm yeni çıkan modeller .

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
pekı sızce fırma neden aynı üründen göndermıyor(telefon satıcısının söyledığıne göre)

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
pekı sızce fırma neden aynı üründen göndermıyor(telefon satıcısının söyledığıne göre)

Telefon satıcıları dediğim gibi boş ve gereksiz konuşuyor sadece, odun alıp satar gibi alıp satıyorlar ne özelliklerini bilirler telefonların ne de neyin ne olduğunu araştırırlar kulaktan dolma ne duyduysa sallar. Ya Sony kendi markasını kullanacağı cihazlar piyasaya süreceği için yada başka bir nedenden dolayı toptancılar veya telefoncular elimizde şişmesin satması zor olur mantığı ile hareket ediyorlardır.Yoksa sony açıklama yaptı sony markasını ilerleyen tarihlerde kullanacağım ama sonyericsson da benim markamdır diye yani sadece isim değişecek çok büyük değişiklik yok ortada ancak kafa basmayınca normal bu olaylar.

madmex

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Beyzagül internetten sipariş et yahu :)

SiLGEC

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Neo'nun üretimi durdu, Neo V'yi üretmeye başladılar. Sony ürünler çıkmaya başladı, belki diğerlerinin de üretimi duruyordur. Cihazı beğendiyseniz alın, sonuçta elinizden alacak değiller :) Zaten Sony de desteğe devam ediyor.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Telefon satıcıları dediğim gibi boş ve gereksiz konuşuyor sadece, odun alıp satar gibi alıp satıyorlar ne özelliklerini bilirler telefonların ne de neyin ne olduğunu araştırırlar kulaktan dolma ne duyduysa sallar. Ya Sony kendi markasını kullanacağı cihazlar piyasaya süreceği için yada başka bir nedenden dolayı toptancılar veya telefoncular elimizde şişmesin satması zor olur mantığı ile hareket ediyorlardır.Yoksa sony açıklama yaptı sony markasını ilerleyen tarihlerde kullanacağım ama sonyericsson da benim markamdır diye yani sadece isim değişecek çok büyük değişiklik yok ortada ancak kafa basmayınca normal bu olaylar.
güzel açıklama olmuş teşekkürler
yalnız bı sorum daha olcak.mesela daha önce samsung telefon almayı düşünürken bazı satıcılar ıstanbul,ankara çıkışlı ürün sattıklarını söyluyorlardı.yanı telpa garantısınde değildı.aynı durum sonerıcsonda da olabılır mı?çünkü fiyatlar pıyasada çok değişken.
Beyzagül internetten sipariş et yahu :)
sipariş et demesı kolay yahu :)hızlıal com sıtesınden ucuz dıye almayı düşündüm.fakat şikayetvar sıtesınde okuduğum yorumlardan sonra şüphe duymaya başladım.hatta sipraiş verdım.posta çekıyle ödeme yapcaktım.şımdı vaz gectım
Neo'nun üretimi durdu, Neo V'yi üretmeye başladılar. Sony ürünler çıkmaya başladı, belki diğerlerinin de üretimi duruyordur. Cihazı beğendiyseniz alın, sonuçta elinizden alacak değiller :) Zaten Sony de desteğe devam ediyor.
servıs olayından dolayı endışe duydum.yanı telefona bışey olduğunda muhattap olacak kışı bulamama endışesı

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Her markada ankara istanbul garantili ürünler olabilir siz Türkiye geneli servis sağlayan firmaların ithal ettiği ürünleri almaya özen gösterin.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Aynı fiyata Neo V'den daha iyileri yolda biraz daha beklemeni öneririm. Ki bende bi Neo V kullanıcısıyım.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Her markada ankara istanbul garantili ürünler olabilir siz Türkiye geneli servis sağlayan firmaların ithal ettiği ürünleri almaya özen gösterin.
bunu nasıl anlayabılırım.daha doğrusu anlıyabılırmıyım?
Aynı fiyata Neo V'den daha iyileri yolda biraz daha beklemeni öneririm. Ki bende bi Neo V kullanıcısıyım.
öf öff bekleye bekleye ağaç oldum.:ohmy:zaten 3-4 aydır hangısını alsam,nereden alsam dıye düşünuyorum:huh:.gıo dan başladım ,aceye gectım.şuan neo v de karar kılmıştım.hatta yarın bulabılırsem kesın alırım derken bu mesajınızla ne yapacağımı şaşırdım.zaten elımdekı teelfon arızalı:(

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Hepsiburada.com'dan v.s. alın, en geç 2 güne elinizde olur diyecektimki dediğinin aksine ben hızlıal.com'dan aldım Neo'yu (: İstanbulda oturuyorum ertesi gün ulaştı elime. Hızlıal.com, Hepsiburada.com, vatanbilgisayar, bimeks gibi siteler güvenilir, oyorumlara aldanmayın, her site için kötü yorum var, SDN için bile (:

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
Üzerinde kimin garantisinde olduğu yazar zaten sorunca da söylerler ama ben pek fazla telefonculardan alışveriş yapmıyorum daha çok tekno marketleri tercihediyorum hem daha ucuz hem güvenilir bence.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Üzerinde kimin garantisinde olduğu yazar zaten sorunca da söylerler ama ben pek fazla telefonculardan alışveriş yapmıyorum daha çok tekno marketleri tercihediyorum hem daha ucuz hem güvenilir bence.

sonyerıcson kımın garantısınde?tekno market derken bımeks,teknosa,...gıbı mı?benım sorduğum neo v telefoncularda 800 tl,dığerlerınde 849 tl.nasıl ucuz oluyor anlamadım?

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Üstat bende almayı düşünüyorum Ygs sınavından sonra inşallah nasıl memnunmusun artı yada eksi özellikleri neler :)

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112

Bilgili99

Profesör
Reaksiyon puanı
252
sonyerıcson kımın garantısınde?tekno market derken bımeks,teknosa,...gıbı mı?benım sorduğum neo v telefoncularda 800 tl,dığerlerınde 849 tl.nasıl ucuz oluyor anlamadım?

Evet teknosa bimeks gibi ama benim kastım vatanbilgisayar mediamarkt ve elektroworld diğerleri özellikle teknosa indirim değil bindirim yapıyor. Telefoncularda neye göre ucuz satıyor bilemedim ben Ankarada bulamadım daha ucuz satan telefoncu hep daha pahalılar, vatan ve mediamarkttan. Üstelik Vatan ve Mediamarkt birde belli Kredi kartlarına taksit+indirim yapıyorlar. En son samsung'un çift sim bir telefonunu aldım telefoncular 220-245 arası değişen fiyatlar verirken vatanda 199 TL'ye aldım

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Reca ederim (: bu arada telefon çok iyi has ama şunu göz önünde bulundurun, SAR değeri ortalamanın biraz üzerinde. Sınırı aşmıyor ama yüksek.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Beyza nerde oturuyorsun ?
trabzon merkez
Xperia Neo V'yi BURADA incelemiştim, özellikle yazının baş ve son kısmına bakarsan kafanda netleşecektir. Ben tavsiye ederim şahsen.

Hızlıal'daki fiyatı
http://www.hizlial.com/telefon/cep-telefonlari/sony-ericsson-xperia-neo-v-3d_02.044.1357.0240.htm

Hepsiburada'da ki fiyatı
http://www.hepsiburada.com/Liste/so...x?productId=telceperickneov&categoryId=371946

Hepsiburada da renkleri mevcut, diğerlerinde tek renkler kalmış genelde.
hepsiburada baktım 790 tl.burada bayılerde 800 tl yanı fark yok
hızlıal da sıparış verdım.beyaz renkte.posta çekı ıle ödeme seceneğını sectım.709 tl yazıyor.ama sıpraış takıbı bölumünde 24 saat falan.. yazıyor.kımse arayıp bırşey sormadı.hem kargo teslımatı sırasında ödeme olsa ıyı olur.yoksa parayı yatır ondan sonras ne zman gelır bellı değil.pek güvenemıyorum.diğer sıteler ıçınde şikyetvar da yorum okudum ama mt onlara cevap yazmış.oysa hızlıalda mt cvp vermemış
Evet teknosa bimeks gibi ama benim kastım vatanbilgisayar mediamarkt ve elektroworld diğerleri özellikle teknosa indirim değil bindirim yapıyor. Telefoncularda neye göre ucuz satıyor bilemedim ben Ankarada bulamadım daha ucuz satan telefoncu hep daha pahalılar, vatan ve mediamarkttan. Üstelik Vatan ve Mediamarkt birde belli Kredi kartlarına taksit+indirim yapıyorlar. En son samsung'un çift sim bir telefonunu aldım telefoncular 220-245 arası değişen fiyatlar verirken vatanda 199 TL'ye aldım
burada mediamarkt ve elektroworld yok.şuan bımekste ve vatan da var.849 tl dedıler.teknosa ya sordum ürün yok.netdende baktım teknosa da gözukmuyor

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Bugün bi arkadaşa telefon ararken, Neo'yu da sorduk Turkcell TİM'e, 730 TL gibi bi fiyat söyledi. Yani TİM'lerde de mevcut, yarın bi kaç tim'e bakmanı öneririm.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Bugün bi arkadaşa telefon ararken, Neo'yu da sorduk Turkcell TİM'e, 730 TL gibi bi fiyat söyledi. Yani TİM'lerde de mevcut, yarın bi kaç tim'e bakmanı öneririm.
turkcel TIM dedığınız normal türkcel bayısı mı oluyor?burada sorduğum ıkı turkcel bayısı 800tl söyledıler.zaten başka yerde ürün yok(vatan.bımeks,gold harıc)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sadece Turkcell işlerine bakan bayi yani, diğerleri her hata bakıyor artık. TİM'lerin iç tasarımı aynı zaten, içi daha modern, anlarsın girince. Yukardaki resimdeki gibi tabelası olacak. Bi açık adres vermediğim kaldı :D hayırlı olsun şimdiden.

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
Sadece Turkcell işlerine bakan bayi yani, diğerleri her hata bakıyor artık. TİM'lerin iç tasarımı aynı zaten, içi daha modern, anlarsın girince. Yukardaki resimdeki gibi tabelası olacak. Bi açık adres vermediğim kaldı :D hayırlı olsun şimdiden.

yıne karar veremedım.ınternetden daha ucuza alsam dıye düşünuyorum.ama bı yandanda kımseye güvenemıyorum

--- Mesaj Güncellendi ---

arkadaşlar ben gittigıdıyor sıtesınde sony erıcson neo v ürününü gördum.aynı bılgılerı şu şekılde:
garantı yok demış ama ürün sıfır yazmış nasıl oluyor?

ürün açıklaması şu şekılde:
SONY ERİCSSON XPERİA NEO VMT11İBEYAZ VE SİYAH RENK MEVCUT LÜTFEN ALMADAN ÖNCE ALMAK İSTEDİĞİNİZ RENGİN OLUP OLMADIĞINI SORUNUZTÜRKÇE MENÜLÜDÜR SIFIR İLK DEFA SİZ KARTINIZI TAKACAKSINIZPASAPORT KAYDI ALICIYA AİTTİRPASAPORTU OLANLAR 8 TL KARŞILIĞINDA HERHANGİ BİR BAYİİ DE KAYIT YAPTIRABİLİRLER PRENSİBİMİZ EN ORJİNAL ÜRÜNÜ EN UYGUN FİYATA SATMAKTÜM ORJİNAL APARATLARI İLE GÖNDERİLECEKTİR DUBAİ DEN ALINMADIR GELEN YOLCULARCA GETİRİLMİŞTİR VE HER BİR YOLCU BİRDEN FAZLA GETİRDİĞİ İÇİN KUTULARINI GETİREMİŞLERDİR >>ÇOK ÖNEMLİ>>:BİZDEN ALIN VEYA ALMAYIN SATIN ALDIĞINIZ ÜRÜNLERİN APARATLARINININ ORJİNAL OLMASINA DİKKAT EDİNİZ ZİRA HİÇ BİR YAN SANAYİ APARAT RANDIMAN VERMEYECEKTİR BİZİM APARATLARIMIZ CİHAZLARIN KUTUSUNDA ÇIKAN ORJİNAL APARATLARDIR PEKET İÇERİĞİ 1 ADET SONY ERİCSSON XPERİA NEO 1 ADET ORJİNAL BATARYA1 ADET ORJİNAL ŞARJ CİHAZI 1 ADET ORJİNAL KULAKLIK 1 ADET ORJİNAL USB KABLOSU1 ADET 2 GB HAFIZA KARTI

ŞİMDI BENIM ANLAMADIĞIM BU PASPORT KAYDI DA NE OLUYOR?SATIN ALDIĞIMIZ ÜRÜNLERIN APARATLARININ ORJINAL OLUP OLMADINA DIKKAT EDIN DIYOR.BUNU NASIL ANLICAZ?

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
O önerdiğim sitelerden almıyorsan, bahsettiğin sitelerden hiç alma. İthal mal olduğu için pasoport kaydı vs diyorlar. Hiç uğraşma, güvendiğin bi yerden almalısın.