Türkiye'de En Çok Kullanılan Tarayıcı Chrome

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Dün itibari ile Chrome, İnternet Explorer'dan birinciliği devraldı. Herkese hayırlı uğurlu olsun :D
http://gs.statcounter.com/#browser-TR-daily-20120223-20120225

Chrome 43.18%
IE 42.77%
Firefox 12.46%
Opera 0.69%

Ks7mO.png

26 Şubat kullanım grafiğinde ise Chrome 43.67% ile yerini iyice pekiştirmiş durumda :)
http://gs.statcounter.com/#browser-TR-daily-20120226-20120226-bar

8BKXE.png

--- Mesaj Güncellendi ---

Chrome'un birinciliğe yükselmesine ne diyorsunuz bakalım? Yorumları alalım :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
vay vay yakında dünya genelindede bir atraksiyon bekliyorum chromeden

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
vay vay yakında dünya genelindede bir atraksiyon bekliyorum chromeden

dünya genelinde biraz zor yapar:D geçenlerde google yaptığı bi çakallıktan dolayı tüm chrome download sayfalarının pagerank'ini 0'a düşürmek zorunda kaldı. o zamandan beri dünya genelinde düşmüştü kullanıcı sayısı :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
dünya genelinde biraz zor yapar:D geçenlerde google yaptığı bi çakallıktan dolayı tüm chrome download sayfalarının pagerank'ini 0'a düşürmek zorunda kaldı. o zamandan beri dünya genelinde düşmüştü kullanıcı sayısı :D

kendi kendinemi ceza vermişti öyle bir şey vardı ama istedikleri an düzeltirler yahu :D

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Ama bu Google un son gizlilik politikasından sonra Chrome un kullanım oranlarının düşmesi gerekirken yükseliyor... Buda internet kullanıcılarının fazla bilinçli olmadıklarını gösterir.. Firefox gibi bi tarayıcı varken neden Chromeu tercih edeyimkii...

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Ama bu Google un son gizlilik politikasından sonra Chrome un kullanım oranlarının düşmesi gerekirken yükseliyor... Buda internet kullanıcılarının fazla bilinçli olmadıklarını gösterir.. Firefox gibi bi tarayıcı varken neden Chromeu tercih edeyimkii...

Sadeliği, hızı ve gitgide gelişmekte olan eklenti dünyası bunlardan sadece birkaçı :)

Google' ın gizlilik hakkındaki politikası da fazla abartılıyor. Özelliklede Firefox ve Operacılar tarafından.

Google çok büyük bir hata yapmadığı sürecede her zaman liderliğe oynar.

nevuser

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İE internet kafelerde kullanılıyo en büyük pay onların :D

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
beyler bu gün yapıkredi bile chrome tercih ettiyse varın gizlilik vs buradan pay biçin

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Ben bıraktım artık kullanmıyorum Firefox a geçtim hatta google da bıraktım mutluyum

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Sadeliği, hızı ve gitgide gelişmekte olan eklenti dünyası bunlardan sadece birkaçı :)

Google' ın gizlilik hakkındaki politikası da fazla abartılıyor. Özelliklede Firefox ve Operacılar tarafından.

Google çok büyük bir hata yapmadığı sürecede her zaman liderliğe oynar.
Valla Chrome da olan aynı hız bende Firefoxta da var.. Eklenti deyince zaten Firefox akla gelir haa bu arada Firefox çok yaknda market açıyormuş MAKETPLACE olarak... Gizlilik politikasına gelince bu iş sadece tarayıcılarla alakalı olmadığı için Firefox ve Operacıların abartacak bişeyi yok.. Google bu gizlilik politikasıyla işi ayyuka çıkardı... Ve sadeliğe gelince alın size sadelik....

firefoz1.png

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Hızlı diye kullanıyorlar. Çocukların aralarında bile Chrome en hızlısı lafı yaygınlaşmaya başlamış. Benim yeğen var, yaşı şu sıralar 11. Gelmiş bana Chrome en hızlıymış falan diye anlatmaya başladı. Neyse Firefox kullanmaya devam ediyor sayemde :D

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
firefox son sürümünde biraz atak yaptı ama şimdilik chrome hızını yakalayamadı, bu gizlilik politikası nedeniyle bende firefox kullanacaktım ama firefox çok yavaş geldi bana ve site açılırken donması hiç hoşuma gitmedi, bende şimdilik chrome'a geri döndüm, artık firefox'un yeni sürümlerine umut bağladım.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
firefox son sürümünde biraz atak yaptı ama şimdilik chrome hızını yakalayamadı, bu gizlilik politikası nedeniyle bende firefox kullanacaktım ama firefox çok yavaş geldi bana ve site açılırken donması hiç hoşuma gitmedi, bende şimdilik chrome'a geri döndüm, artık firefox'un yeni sürümlerine umut bağladım.

kullan ki hatalar çabuk düzelsin :devil:

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hocam arkadaşlarımın yada tanıdıkların bilgisayarlarında chrome yoksa başlıyorum anlatmaya :D
bi zahmet artsın :P

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Herkese firefox yüklüyorum ama bana göre piyasada en iyi browser unvanını alacak bir tarayici yok.

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
beyler ben bir şey soracağım şimdi şöyle ki ben firefox kullanmayı bırakalı epey oldu ve bir daha da yüklemedim bu firefoxta da chrome da olduğu gibi tek şifre ile tüm eklenti, yer imleri vs. senkronizasyonu var mı? yalnız ek bir program olmayacak tıpkı chrome gibi bir hesabına tüm bilgilerini aktarıp saklayabilecek bu saklama işine eklentiler de dahil olacak

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Valla Chrome da olan aynı hız bende Firefoxta da var.. Eklenti deyince zaten Firefox akla gelir haa bu arada Firefox çok yaknda market açıyormuş MAKETPLACE olarak... Gizlilik politikasına gelince bu iş sadece tarayıcılarla alakalı olmadığı için Firefox ve Operacıların abartacak bişeyi yok.. Google bu gizlilik politikasıyla işi ayyuka çıkardı... Ve sadeliğe gelince alın size sadelik....

firefoz1.png

Bu sadelik acaba Chrome çıkmadan önce varmıydı?

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Grafik saçma geldi bana. Bir günde değişim olur muymuş?

eratosten

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Eğer bu hızla geliştirilmeye devam edilirse dünyada da "Number One" olacaktır. Basit, sade, hızlı, eklenti desteği ve arkasında ki güç Google.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
beyler ben bir şey soracağım şimdi şöyle ki ben firefox kullanmayı bırakalı epey oldu ve bir daha da yüklemedim bu firefoxta da chrome da olduğu gibi tek şifre ile tüm eklenti, yer imleri vs. senkronizasyonu var mı? yalnız ek bir program olmayacak tıpkı chrome gibi bir hesabına tüm bilgilerini aktarıp saklayabilecek bu saklama işine eklentiler de dahil olacak
Var tabikide menüyü açıp senkronizasyonu ayarlıyorsunuz sonra eklenti yer imleri sitelere giriş şifreleri gibi bilgilere her yerden ulaşabilirsiniz...

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
@muratflash

bunu hangi eklenti ile yapıyorsun

leroy

Asistan
Reaksiyon puanı
0
microsoft zaten yüklü olduğu halde bu avantajını kullanamıyor ve boş boş yatıyor en son explorer i çıkaralı ne kadar oldu böyle saçmalık olur mu

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Firefox ve chorome olmasa idi hala internet explorer 6 kullanıyor olurduk Iyiki alternatif var rekabet var .