pumperking
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3
sadece tarayıcı olarak kullanılacaksa chrome ama geri kalan herşey için firefox 

firefox kullananlar niye yenilik düşmanı olsunchrome'u da keşfettim. hatta chrome'un iyi özellikleri ilgili haberler de yazdım sdn makaleleri bölümüne
ama chrome kullanırken kendimi firefoxtaki gibi rahat ve özgür hissedemiyorum. firefox kadar stabil ve sınırsız kişiselleştirilebilen bir tarayıcı varken başka bir tarayıcıya hiç de ihtiyaç duymadım
üstelik bütün tarayıcıları yeni sürümlerinde de denerim. Şunu söyleyebilirim ki benim için önce firefox, daha sonra opera geliyor
![]()
Bence konuyu acmandaki amac gereksiz fanatizmdir
Konuyu açmamın nedeni ilk defa öne geçip Google'nin zaferini aktarmak değil elbette bu yarışın bundan sonra Chrome'nin üstünlüğü ile geçeceğini belirtmek isteyişimdir.
yerimi cubugu olmaz olurmu yahu ayni seydenmi bahsediyoruz? ayar tuşu>araclar>yer imleri cubugunu herzaman göster.
---------- Post added at 01:30 ---------- Previous post was at 01:27 ----------
firefoxtada sekme acmak icin (+)'ya basılmak zorunda bosluk penceyi kücültür sadece.
adres cubugunda site isminin en solunda site ikonundan sürüklersen eklersin hocam. chromeda sekmeler asagiya alınsaydi dedigin mümkün olabilirdi ama pencere kenari oldugu icin mümkün degil dogal olarak![]()