Nokica C7 USB bağlantı sorunu ?

chucky35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD][TABLE="class: forumTablo, width: 812"]
[TR]
[TD="class: msgBox, bgcolor: #FBFBFE"]Merhaba ,

Arkadaşlar telefonumu bir türlü usb ile pc ye bağlıyamadım Nokia Suite yüklü fakat yinede bağlanmıyor , USB aygıtı tanıyamadı hatası alıyorum , elinde nokia c7 driveri olan varmı ? lütfen yardımlarınızı bekliyorum :(
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Bilgisayar ve Telefonu yeniden başlat bazen böyle hatalar olabiliyor.

Reaksiyon puanı
4
Telefonunuzu fabrika ayarlarına geri alınca sorun düzelecektir. Lütfen aşağıda belirttiğim adımları takip edin:

Menü -> Ayarlar -> Senk. ve yedekle -> Yedek oluştur -> Devam -> Bitti

Yedek alımı tamamlandı ve telefonumuzun hafıza kartında duruyor. Şimdi telefonumuzu fabrika ayarlarına döndürüyoruz (Bu işlemden sonra telefonunuz yeniden başlatılana kadar herhangi bir tuşa basmayınız.):

Menü -> Ayarlar -> Fab. ayarl. geri yükl. -> Tümü -> Devam

İlk olarak aldığımız yedeği telefonumuza tekrar geri yükleyelim:

Menü -> Uygulamalar -> Galeri -> Hafıza Kartı -> Yedek dosyaları

Dizindeki tek dosyayı açın ve yedeğinizi yükleyin. Yedeğiniz yüklenirken yine herhangi bir tuşa basmayın. Telefonunuzda artık USB bağlantı sorunu olmayacaktır.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
tamamda fabrika ayarlarına dönmenin ne anlamı kaldı :)

Reaksiyon puanı
4
tamamda fabrika ayarlarına dönmenin ne anlamı kaldı :)
Fabrika ayarlarına dönmeden önce yedek alıyoruz gördüğünüz gibi. Fabrika ayarlarına döndükten sonra yüklenen yedek sizin kişisel verilerinizi oluşturur. Fabrika ayarlarına döndüğünüzde telefonunuzdaki hasar almış sistem dosyaları onarılır. Yardım istiyorsunuz ediyoruz, birde sorguluyorsunuz.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Fabrika ayarlarına dönmeden önce yedek alıyoruz gördüğünüz gibi. Fabrika ayarlarına döndükten sonra yüklenen yedek sizin kişisel verilerinizi oluşturur. Fabrika ayarlarına döndüğünüzde telefonunuzdaki hasar almış sistem dosyaları onarılır. Yardım istiyorsunuz ediyoruz, birde sorguluyorsunuz.

Yardım isteyen ben değilim. Daha önce yedekleyip geri yükleme yapmadın sanırım. Ben geri yükleme yaptıgımda ayarlarıda geri yüklemişti?

Reaksiyon puanı
4
Yardım isteyen ben değilim. Daha önce yedekleyip geri yükleme yapmadın sanırım. Ben geri yükleme yaptıgımda ayarlarıda geri yüklemişti?
Burada bunu söylemişsem denemişimde söylemişim demektir. Sizin gelen ayarlarınız kişisel verileriniz. Bakın tekrar söylüyorum kişisel veri başka şey telefonun yazılım dökümanları ayrı şey. Fabrika ayarlarına dönüldüğünde telefonun yazılım dökümanlarındaki hasarlı dosyalar orjinalleri ile değiştirilir. Daha sonra yedeğinizi (sadece kişisel verilerinizi barındırır) geri yüklerseniz telefonun yazılım dosyaları eskisiyle değişmez, çünkü bahsettiğimiz dökümanlar arasında değildir.

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
O zaman bende başka bir durum söz konusudur.

chucky35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar teşekkür ederim fakat söyledğiniz herşeyi yaptım yinede olmadı

Fabrika ayarlarına çevirdim
PC ve telefonu açıp kapattım
Kabloyu değiştirdim
USB portunu değiştirdim
Nokia Suite'yi kurdum

Hepsinde sonuç yine aynı USB aygıtı tanınamadı :(

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
ovi ve pc suite yeniden yükler misin

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Evet C7'yi başka bir bilgisayara takın araç çubugunda telefonu görmeniz gerekecek hemen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bahsedilen bu sorun çözüldü mü?
Daha önce sorunsuz kullandığım ovi suit ve laptop, laptop'a format atınca burada anlatıldığı gibi telefonu görmemeye başladılar. :(
Telefon suit moduna geçtiğinde; windows update, telefonla ilgili bulduğu 6 adet donanımın driverları yükleyemiyor ve telefonla ilgili 6 donanım aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıt olarak görünüyor :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar sorunu çözdüm :)
Denetim masası>programlar>programlar ve özelliklerden "Nokia Connectivity Cable Driver" i kaldırıyoruz. Daha sonra telefonu usb ile tekrar bağlıyoruz. Yazılım otomatik olarak yükleniyor ve sorun düzeliyor.
Herkese iyi forumlar..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
nokia c 7 telefonu fabri ka yarına döndüm tekraldan internet kurdum internev ama varolan baglantınız yok diyor
yardımlarını bekliyom baglı oldugu halde internete ha var olan baglantı yoktur yazısı sol ust köşede cıkıyor