SDN Fenerbahçe Kulübü

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Abi iş güç biraz yoğunluk vardı yavaş yavaş azalıyor eskisi gibi tekrar devam inş.

Sen nasılsın abi ? :)
Teşekkürler Kardeşim.:)
İnsan Sevdiklerini göremeyince,merak ediyor yahu.:yes:
Özlettin kendini.
Hoşgeldin.:flowers:

Bu arada maçada 1,5 saat kalmış.
Bu maç için totem yapıyorum.:yes:
Maçı bırak izlemeyi,radyodan bile dinlemeyeceğim.:)
Bu totem genelde tutar.
Mesela örnek: 6-0:D

Wockeez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
veeeeeeeeeeee sow ilk 11de inş golle başlar ilk maçı derbi valla bide gol atarsa süper olur

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Ve goll :) ilk yari 1-0 yobooo yobooo yobooo :)

--- Mesaj Güncellendi ---

Sow Başladı :) ve Maç 2-0 Bitti :)

fb_bjk_muc_stsl_25.hafta__FflQ4OxN_.jpg

Fenerbahçe 2-0 Beşiktaş

Spor Toto Süper Lig 25.hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz kendi sahasında Beşiktaş`ı konuk etti. Takımımız karşılaşmadan 14. dk. Yobo 90+2`de Sow`un golleriyle 2-0 mağlup etti. Takımımız bu sonuçla puanını 51`e yükselterek ligdeki ikinciliğini devam ettirdi.

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Rakibini 14. dakikada Joseph Yobo ile 90+2’de Mousa Sow’un attığı golle 2-0 yenen Takımımız, puanını 51’e yükselterek zirve yarışını sürdürdü. Yeni transferlerimizden Mousa Sow, Fenerbahçe forması ile çıktığı ilk maçında gol atma başarısını gösterdi. Maçtan dakikalar şöyle:

9. dakikada rakiplerini çalımlayarak geçen Stoch’un sert şutu defanstan kornere gitti.

12. dakikada Alex’in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içindeki Serdar’ın kafa vuruşu kaleci Cenk’te kaldı.

14. dakikada Alex’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Gökhan Gönül topu kale sahasına aşırttı. Kale sahasına düşen topu Yobo tamamladı ve takımını derbide öne geçirdi. 1-0

25. dakikada Beşiktaş adına sağ taraftan kullanılan korner atışında Egemen kafayı vurdu. Volkan’ın uzandığı topu Emre çizgi üzerinden çıkarttı.

26. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Stoch’un yerden ortasında Sow topa yatarak müdahale etmek istedi ancak meşin yuvarlağa dokunamadı.

28. dakikada Cristian’ın ceza alanı sağ çaprazından sert şutu Cenk’ten döndü. Pozisyonun devamında Stoch’un şutu üstten auta gitti.

31. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Holosko pas vermek yerine Yobo’yu geçmeye kalkışınca topu kaybetti.

31. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Stoch sol çizgiden ceza alanı çizgisi üzerindeki Alex’e çıkarttı. Brezilyalının şutu az fakla üstten auta gitti.

37. dakikada Beşiktaş’ın kullandığı serbest vuruşunda ceza alanı içinde kafalardan seken topu Volkan kontrol etti.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Şükürler olsun.
Zor bir maçı,zorda olsa kazandık
En çok Sow un gol atmasına sevindim.
Tekrar Hoşgeldin KARAŞÏMŞEK.....!

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
2012-02-05_tol446.jpg

Fenerbahçemiz, Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda Beşiktaş ile karşılaştı. Rakibini 14. dakikada Joseph Yobo ile 90+2’de Moussa Sow’un attığı golle 2-0 yenen Takımımız, puanını 51’e yükselterek zirve yarışını sürdürdü. Yeni transferlerimizden Moussa Sow, Fenerbahçe forması ile çıktığı ilk maçında gol atma başarısını gösterdi. Maçtan dakikalar şöyle:

9. dakikada rakiplerini çalımlayarak geçen Stoch’un sert şutu defanstan kornere gitti.

12. dakikada Alex’in sağ taraftan kullandığı serbest vuruşta ceza alanı içindeki Serdar’ın kafa vuruşu kaleci Cenk’te kaldı.

14. dakikada Alex’in sol taraftan kullandığı köşe vuruşunda ön direğe hareketlenen Gökhan Gönül topu kale sahasına aşırttı. Kale sahasına düşen topu Yobo tamamladı ve takımını derbide öne geçirdi. 1-0

25. dakikada Beşiktaş adına sağ taraftan kullanılan korner atışında Egemen kafayı vurdu. Volkan’ın uzandığı topu Emre çizgi üzerinden çıkarttı.

26. dakikada hızlı gelişen Fenerbahçe atağında Stoch’un yerden ortasında Sow topa yatarak müdahale etmek istedi ancak meşin yuvarlağa dokunamadı.

28. dakikada Cristian’ın ceza alanı sağ çaprazından sert şutu Cenk’ten döndü. Pozisyonun devamında Stoch’un şutu üstten auta gitti.

31. dakikada sağ taraftan ceza alanına giren Holosko pas vermek yerine Yobo’yu geçmeye kalkışınca topu kaybetti.

31. dakikada gelişen Fenerbahçe atağında Stoch sol çizgiden ceza alanı çizgisi üzerindeki Alex’e çıkarttı. Brezilyalının şutu az fakla üstten auta gitti.

37. dakikada Beşiktaş’ın kullandığı serbest vuruşunda ceza alanı içinde kafalardan seken topu Volkan kontrol etti.

63. dakikada Mustafa Pektemek’in pasıyla ceza alanına giren Ernst, kaleci Volkan Demirel ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, topu yandan auta attı.

71. dakikada soldan serbest vuruş kullanan Alex’in ceza alanına gönderdiği topa, ceza alanı içinde Serdar Kesimal’in vuruşunda, top kaleci Cenk de kaldı.

72. dakikada soldan Simao’nun kullandığı korner atışında, kaleci Volkan Demirel’in yumruklayarak uzaklaştırmaya çalıştığı topu ceza alanı dışında kontrol eden Ernst’in şutunda, üst direğe çarpan meşin yuvarlak auta çıktı.

90+2. dakikada Stoch’un pasıyla ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Caner Erkin, bekletmeden topu altı pastaki Sow’a gönderdi. Fenerbahçemizin yeni transferi Sow, bomboş pozisyonda meşin yuvarlağı filelere göndererek, farkı 2’ye çıkardı: 2-0.

Stat: Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Özgür Yankaya, Erdinç Sezertam, Orkun Aktaş
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül (Dk. 41 Orhan Şam), Serdar Kesimal, Yobo, Ziegler, Mehmet Topuz, Cristian, Emre Belözoğlu (Dk. 57 Selçuk Şahin), Stoch, Alex (Dk. 84 Caner Erkin), Sow
Beşiktaş: Cenk Gönen, Tanju Kayhan (Dk. 72 Ekrem Dağ), Sivok, Egemen Korkmaz, Ersan Gülüm (Dk. 76 Necip Uysal), İbrahim Toraman, Holosko, Ernst, Veli Kavlak (Dk. 80 Edu), Simao, Mustafa Pektemek
Goller: Dk. 14 Yobo, Dk. 90+2 Sow (Fenerbahçe)
Sarı Kartlar: Dk. 42 Veli Kavlak, Dk. 60 İbrahim Toraman, Dk.70 Tanju Kayhan, Dk. 90 Simao (Beşiktaş), Dk. 43 Emre Belözoğlu (Fenerbahçe)

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kötü oynarken beşiktaşı yenmek gerçekten süper.

Alex ve Topuzdaki düşüş bizi çok etkiliyor. Topuz bizim duvarımızdı,savunmada çok önemli işler yapıyordu ama şimdi bütün omuz omuza mücadeleleri kaybediyor.

Alex kötü oldu mu da adam gibi pas yapabilen oyuncu yok takımda. Emre de sakat faydalı olamıyor takıma.

Şunu görmek lazım, kötü bir orta sahamız var,düşünün Cristian,Topuz,Selçuk. Final pasları çok kötü daha iyi olsa şu formda Stoch çok daha etkili olabilir kanatlardan..

Yoksa istediğimiz forvet gelsin, pas olarak Alex'in ayağına baktıkça hiç bir zaman istediğimiz golleri bulamayız.

Şu takımın tek ihtiyacı orta saha şuan

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
arkadaşlar maçı izleyenler sow un performansı hakkında biraz bilgi verebilirmi? 2 gün oldu geleli gerçi ama genede merak ediyorum ilk görüşleri :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
totem tuttu hep yap şu totemi :D
Aynen kardeşim.Radyodan bile dinlemeyeceğim demiştim.:sneaky2:
Gerçi radyoyu tam açmıştım ki SOW un golü geldi.:w00t:
Güzel oldu,çok güzel oldu,çok süper oldu...!:D

arkadaşlar maçı izleyenler sow un performansı hakkında biraz bilgi verebilirmi? 2 gün oldu geleli gerçi ama genede merak ediyorum ilk görüşleri :)

Şu anda Stadyum proğramını izliyorum.Maç özetlerinede baktım.
Bana göre bu adamın kumaşı iyi,bence bir Guiza gibi facia olmayacak.:yes:
Hakan da söyledi proğramda,Bienvenu nun bile Sow dan öğreneceği çok şey var diye.
En azından duracağı yeri iyi biliyor.Vede çokda seri bir futbolcu.
Alex ile biraz daha anlaşabilirse çok şey yapar bizde Bu KARAŞİMŞEK...!:clap:

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Sow'un performasını bu maçta değerlendirmek yanlış olur çünkü hiç pozisyona giremedi çünkü pozisyona sokabileceğimiz bir oyun oynayamadık.

Golcünün işi gol atmak, takımın da görevi ona pozisyon hazırlamak. Golcülüğünü tartabileceğimiz bir maç olmadı maalesef

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Şu anda Stadyum proğramını izliyorum.Maç özetlerinede baktım.
Bana göre bu adamın kumaşı iyi,bence bir Guiza gibi facia olmayacak.:yes:
Hakan da söyledi proğramda,Bienvenu nun bile Sow dan öğreneceği çok şey var diye.
En azından duracağı yeri iyi biliyor.Vede çokda seri bir futbolcu.
Alex ile biraz daha anlaşabilirse çok şey yapar bizde Bu KARAŞİMŞEK...!:clap:

inş iyi olur sıralar gollerini...

Sow'un performasını bu maçta değerlendirmek yanlış olur çünkü hiç pozisyona giremedi çünkü pozisyona sokabileceğimiz bir oyun oynayamadık.

Golcünün işi gol atmak, takımın da görevi ona pozisyon hazırlamak. Golcülüğünü tartabileceğimiz bir maç olmadı maalesef

hani gene bi topu alışı verdiği paslar ayağına hakimliği hızı vs. gibi özelliklerinden bahsetmiştim gol atmak ayrı bi iş tabi.

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inş iyi olur sıralar gollerini...

hani gene bi topu alışı verdiği paslar ayağına hakimliği hızı vs. gibi özelliklerinden bahsetmiştim gol atmak ayrı bi iş tabi.

Topu alışı iyi, pas yeteneğini çok göremedik,sıçraması da fena değil gibi geldi bana,hızı normalin üzerinde ama ayağına hakim gibi tekniği var bence

Reaksiyon puanı
10,315
sow iyi futbolcu... şayet dia ile beraber oynama imkânı bulabilirse verimliliğinin çok daha artacağını tahmin ediyorum.
stoch, sow, dia... arkalarında alex!
rakiplere şimdiden acımaya başladım! :)

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Golleri cekemedim... İlk gol bana uzakti 2. Golde onumdeki taraftarlardan dolayi cekemedim...

Aldim geldim :)

sağolsın dostum =) ellerin dert görmesin

sow'un performansı ile yorum biraz yanlış şayet topa en az değen fenerbahçeli futbolcu oydu maçta biraz zor pozisyon ürettik

sow iyi futbolcu... şayet dia ile beraber oynama imkânı bulabilirse verimliliğinin çok daha artacağını tahmin ediyorum.
stoch, sow, dia... arkalarında alex!
rakiplere şimdiden acımaya başladım! :)

Bizim aykut takımı öyle oynatmaz adam benim yaptığım gibi maçları sadece izliyor! cristan yerine topuz koyum dia ilede başlıyabilirdi yada ikinci yarıda alabilirdi.Sonuçta topuz ortada daha verimli. Dia'yı küstürecek ve kaçırcak aykut . Biz bu takımı ofanfis görmeyi seviyoruz defansif değil , demekki bunu geçen sene yapan aykut değil aziz yıldırımmış !

Reaksiyon puanı
10,315
Bizim aykut takımı öyle oynatmaz adam benim yaptığım gibi maçları sadece izliyor! cristan yerine topuz koyum dia ilede başlıyabilirdi yada ikinci yarıda alabilirdi.Sonuçta topuz ortada daha verimli. Dia'yı küstürecek ve kaçırcak aykut . Biz bu takımı ofanfis görmeyi seviyoruz defansif değil , demekki bunu geçen sene yapan aykut değil aziz yıldırımmış !

size katılıyorum. yenilmeme psikolojisi üzerinden hocalık yaparsanız böyle oluyor zahir. haliyle yöneticilerin müdahalesi de kaçınılmaz oluyor. iyi de oluyor demek ki!
bunu geçmişte ali şen yapmıştı, onun bu tür müdahaleleriyle bir şampiyonluk kazanmıştık. bana öyle geliyor ki fenerbahçe aykut hocaya bi kaç gömlek geniş geliyor.

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
arkadaşlar dün stada giderken @technomind'a birşey anlattım sizede anlatmak istedim...
ben Trabzonspor hariç 2. kez bir derbiye gittim... ilk stad deneyimim 1995 yılıında FENERBAHÇE-Beşiktaş maçı ile oldu... 2-0 yenmiştik... işte dün de dedim ki bu 2. derbim sayılır acaba 1995 yılı tekrarlanır mı? :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
arkadaşlar dün stada giderken @technomind'a birşey anlattım sizede anlatmak istedim...
ben Trabzonspor hariç 2. kez bir derbiye gittim... ilk stat deneyimim 1995 yılıında FENERBAHÇE-Beşiktaş maçı ile oldu... 2-0 yenmiştik... işte dün de dedim ki bu 2. derbim sayılır acaba 1995 yılı tekrarlanır mı? :)

Bende sana ne dedim, aç gözünü seyret tekrarı yok bunun :) işimiz muhabbet efkarı yok bunun :P :D

Hakkaten tekrarlandı.. ne diyeyim Helal olsun sana :) Bu arada dün için özür dilerim hazır aklıma gelmişken :(

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Bende sana ne dedim, aç gözünü seyret tekrarı yok bunun :) işimiz muhabbet efkarı yok bunun :P :D

Hakkaten tekrarlandı.. ne diyeyim Helal olsun sana :) Bu arada dün için özür dilerim hazır aklıma gelmişken :(

yok önemli değil... olan birkaç gramıma oldu :):) FENERBAHÇE için herşey mübahtır :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[video=youtube_share;e-aVaa-KrPw]http://youtu.be/e-aVaa-KrPw[/video];

Birazcık eskiye gideyim istedim, videoları izlerken gördüm... :)

Ne günlerdi be :)

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
maç öncesi Nazlı'nın orası... [MENTION=47324]mustang[/MENTION] sizin için :)

2gt6w.jpg

[video=youtube_share;e-aVaa-KrPw]http://youtu.be/e-aVaa-KrPw[/video];

Birazcık eskiye gideyim istedim, videoları izlerken gördüm... :)

Ne günlerdi be :)

Lugano'yu gerçekten çok özledim... :(

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
[video=youtube;1gUYOzw3f0s]http://www.youtube.com/watch?v=1gUYOzw3f0s&feature=related[/video]

[video=youtube;Y8OL5cNgSq0]http://www.youtube.com/watch?v=Y8OL5cNgSq0&feature=related[/video]

Birde Sevilla maçımıza bakalım :)

[h=2]Beşiktaş taraftarı stadımıza ağır hasar verdi [/h]

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta, Beşiktaş taraftarının bulunduğu tribünde büyük hasar meydana geldi.Stat müdürlüğünün hasar tespit raporuna göre Beşiktaş seyircisi 184 koltuğu tahrip etti, tribündeki tuvaletleri kullanılamaz hale getirdi.

Karşılaşmada Beşiktaşlı seyircilerin bulunduğu misafir takım tribününde 184 plastik koltuk kullanılmaz hale gelirken; Pimapen, fayans ve demir kapılar ile tuvaletlerdeki batarya, rezervuar, musluk, masa ve camlar da kırıldı. Koridorlardaki aksesuarlara, klima ünitesi ve ses yayın panolarına da zarar veren rakip takım taraftarların statta oluşturduğu hasar listesi şu şekilde:

184 Adet Plastik koltuk
7 Pimapen kapı
3 Demir kapı
10 Batarya
7 Rezervuar
10 Köpüklü sifon
7 Musluk
1 Müdahale kapağı
1 Ahşap kapı
3 Deri koltuk
1 Ahşap masa
1 Adet 5 x 5 PVC
7 Adet 120 x 50 PVC
4 Adet 50 x 90 PVC
1 Adet 350 x 3200 Folyo Baskı (Tribün Reklam Panosu)
1 Adet 2.5 x 1 m2 Fibergas
Ses Yayın Panosu
Dış Klima Hortumu
Klima Dış Ünitesi
20 Adet 2 x 40 TMS Armatör
22 Adet 26 watt ampul
3 Adet çiftli elektrik anahtarı
30 m2 Fayans
72 Adet 15 x 7 tribün sıra numarası PVC
2500 m2 Badana
1 Plaka Betopan
Ağ Hasarı (150 m2’lik tek parça ağ yanmış)

Fenerbahçe Spor Kulübü, Türkiye Futbol Federasyonu’nun derbi maçlara rakip takım seyirci alınmaması yönündeki kararına rağmen, Beşiktaş Kulübü Yönetiminin talebine olumlu cevap vermiş ve rakip takım seyircilerinin maç izlemesine izin verilmesi sağlanmıştı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stat Müdürlüğü, misafir tribününde meydana gelen hasarın görüntülerini, Türkiye Futbol Federasyonu’na gönderdi.

2012-02-06_hasar1.jpg

2012-02-06_hasar2.jpg

2012-02-06_hasar3.jpg

2012-02-06_hasar6.jpg

2012-02-06_hasar7.jpg

2012-02-06_hasar10.jpg

2012-02-06_hasar13.jpg

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
şu yukarıdaki manzaraları görünce iyi ki bjk taraftarlarını uzaktan avucumun içindelermiş gibi yapıp "bu ne" diye sormuşum diyorum [MENTION=138307]technomind[/MENTION]...

Fenerbahçe-Beşiktaş

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında Süper Lig'de yapılan son 14 maçın sonucu şöyle:
Tarih Stat Sonuç (FB-BJK)
18.09.2005 BJK İnönü 2 - 1
26.02.2006 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 2
19.11.2006 FB Şükrü Saracoğlu 0 - 0
05.05.2007 BJK İnönü 1 - 0
03.11.2007 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 1
29.03.2008 BJK İnönü 2 - 1
29.11.2008 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 1
03.05.2009 BJK İnönü 2 - 1
21.11.2009 BJK İnönü 0 - 3
18.04.2010 FB Şükrü Saracoğlu 1 - 0
19.09.2010 FB Şükrü Saracoğlu 1 - 1
20.02.2011 Fiyapı İnönü 4 - 2
27.10.2011 Fiyapı İnönü 2 - 2
05.02.2012 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 0

Fenerbahçe-Galatasaray
Fenerbahçe ile Galatasaray arasında yapılan son 14 Süper Lig maçının sonuçları ise şöyle:
Tarih Stat Sonuç (FB-GS)
---------- ------------------ -------------
22.05.2005 FB Şükrü Saracoğlu 1 - 0
27.11.2005 Ali Sami Yen 1 - 0
22.04.2006 FB Şükrü Saracoğlu 4 - 0
03.12.2006 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 1
19.05.2007 Ali Sami Yen 2 - 1
08.12.2007 FB Şükrü Saracoğlu 2 - 0
27.04.2008 Ali Sami Yen 0 - 1
09.11.2008 FB Şükrü Saracoğlu 4 - 1
12.04.2009 Ali Sami Yen 0 - 0
25.10.2009 FB Şükrü Saracoğlu 3 - 1
28.03.2010 Ali Sami Yen 1 - 0
24.10.2010 FB Şükrü Saracoğlu 0 - 0
18.03.2011 Türk Telekom Arena 2 - 1
07.12.2011 Türk Telekom Arena 1 - 3

Reaksiyon puanı
10,315
Türk spor gazeteciliğinin unutulmaz kalemlerinden İslam Çupi, ölümünün 11. yılında, 7 Şubat 2012 Salı günü mezarı başında anılacak. Topkapı Maltepe Kabristanı'nda yapılacak anma törenine, İslam Çupi'nin ailesi, yakınları ve sevenleri katılacak.
2011-02-07_islamcupi446.jpg

İslam Çupi kimdir?
"FENERBAHÇE BÜYÜKLÜĞÜ NE ŞAMPİYONLUK BÜYÜKLÜĞÜ, NE KUPA BÜYÜKLÜĞÜDÜR. ONUN BÜYÜKLÜĞÜ BAŞKA BİR BÜYÜKLÜKTÜR İŞTE... ADI KONAMAZ." sözleriyle Fenerbahçe sevgisini her fırsatta dile getiren İslam Çupi 1932 yılında Arnavutluk'un başkenti Tiran'da doğdu. Gazetecilik mesleğine günlük spor gazetesinde spor muhabiri olarak başladı devamı...

ahlatt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her ne kadar fenerbahçemiz şikebahçe olsada benide yaz.