SDN Fenerbahçe Kulübü

Reaksiyon puanı
10,315
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; şimdi FENERBAHÇEMİZİ UEFA'ya şikayet edenler tırım tırım ne planlar yapıyorlardır değil mi?

ee ne demişler, "keser döner sap döner, bir gün gelir hesap döner"
bişey daha... "hakikatlerin bir gün, gün yüzüne çıkmak gibi kötü bir huyu vardır!"

federasyon başkanını zavallı duruma düşürüp arkasından dümen çevirenler sanırım şimdi kaçacak delik arıyorlardır [MENTION=158637]angel75[/MENTION].

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Emek Hırsızlarıda görecekler Dünyanın kaç bucak olduğunu.

Reaksiyon puanı
10,315
Emek Hırsızlarıda görecekler Dünyanın kaç bucak olduğunu.

bugün "biz temiziz" diye kasım kasım kasılanlar çevirdikleri bu dolapların şike yapmaktan çok daha vahim ve yüz kızartıcı olduğunu anladıklarında bakacak yüz bulamazlar.
ve o günler de yakındır [MENTION=47324]mustang[/MENTION]

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
2010-01-12_fenercell446.jpg

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı Maraton girişinde yer alan FENERNET - Fenercell Teknoloji mağazasını ziyaret ederek 3 Şubat Cuma gününe kadar Fenercell'in avantajlı tarifelerinden birini seçen taraftarlarımız, 5 Şubat Pazar günü oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş maçına Fenercell Tribünü'nden bilet kazanacak!

Haberin Devamı

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
şimdi size birşey anlatacağım... yaşanmış bir olaydır... birebir ben yaşadım... benim bir arkadaşım FENERBAHÇE dışında bir takımdan... inanılmaz ama inanılmaz takımını tutan her maçına (deplasman,futbol, basketbol vs) giden, herşeyini takip eden bir taraftar.. öyle bir taraftar ki kot pantalonu yok herşeyi takımının forması, eşofmanı, atkısı vs vs... geçen oturduk konuşuyoruz... arkadaşımı xxx olarak yazacağım.... yyy'de kardeşim tabi o da doğal olarak FENERBAHÇELİ.... :) neyse gelelim muhabbete

xxx: siz 19 değil tüm maçlarınızda şike yaptınız...
yyy: tüm maçlarımızda mı?
xxx: evet
yyy: o zaman sizinle olan maçımızda da yaptık?
angel75: sizin maçınızda da şike yaptıysak size de para verdik o zaman... o zaman sizde satılmışsınız... sana soru: parayı uzatan mı yoksa parayı kabul eden mi?
xxx: ............ (konuşamadı ve suratı çok kötü bir renk aldı)

bu konuşmayı tahmin edersiniz ki sansürledim...

o kadar saçma konuşuyorlar ki konuşmaların sonunun kendilerine döneceklerini bilmiyorlar, anlamıyorlar....

bu durumda böyle olacak... onlara dönecek... bazı takımların bazı şeylerinin üstü örtüldü, başka olaylar araya girdi ve o şeyler unutuldu... ama ben unutmadım... bizler unutmadık....

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
şimdi size birşey anlatacağım... yaşanmış bir olaydır... birebir ben yaşadım... benim bir arkadaşım FENERBAHÇE dışında bir takımdan... inanılmaz ama inanılmaz takımını tutan her maçına (deplasman,futbol, basketbol vs) giden, herşeyini takip eden bir taraftar.. öyle bir taraftar ki kot pantalonu yok herşeyi takımının forması, eşofmanı, atkısı vs vs... geçen oturduk konuşuyoruz... arkadaşımı xxx olarak yazacağım.... yyy'de kardeşim tabi o da doğal olarak FENERBAHÇELİ.... :) neyse gelelim muhabbete

xxx: siz 19 değil tüm maçlarınızda şike yaptınız...
yyy: tüm maçlarımızda mı?
yyy: o zaman sizinle olan maçımızda da yaptık?
angel75: sizin maçınızda da şike yaptıysak size de para verdik o zaman... o zaman sizde satılmışsınız... sana soru: parayı uzatan mı yoksa parayı kabul eden mi?
xxx: ............ (konuşamadı ve suratı çok kötü bir renk aldı)

bu konuşmayı tahmin edersiniz ki sansürledim...

o kadar saçma konuşuyorlar ki konuşmaların sonunun kendilerine döneceklerini bilmiyorlar, anlamıyorlar....

bu durumda böyle olacak... onlara dönecek... bazı takımların bazı şeylerinin üstü örtüldü, başka olaylar araya girdi ve o şeyler unutuldu... ama ben unutmadım... bizler unutmadık....

Fena bir halde dumur olmuş anladığım kadarıyla :D

çok fena birşey ya.. sende varya acayip soru sormuşsun :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Fena bir halde dumur olmuş anladığım kadarıyla :D

çok fena birşey ya.. sende varya acayip soru sormuşsun :D

sorarım tabi... düşünerek konuşsunlar... hele ki bana....
bu arada akşam sana cümlenin sansürsüz halini söylerim... daha bir takdir edersin beni :)

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sorarım tabi... düşünerek konuşsunlar... hele ki bana....
bu arada akşam sana cümlenin sansürsüz halini söylerim... daha bir takdir edersin beni :)

tamamdır, bende buraya yazarım sonrasında :P :)

--- Mesaj Güncellendi ---

sportoto_24.hafta__fXJ2cpSG_.jpg

[TD="class: yazibaslikbuyuk"]Samsunspor - Fenerbahçe
bos.gif
[/TD]

[TD="class: metin"]Spor Toto Süper Ligin 24. hafta mücadelesinde Fenerbahçemiz deplasmanda Samsunspor ile karşılaşıcak. Saat:18:00`de başlayacak mücadeleyi Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Mücadele Lig Tv ve Antu Radyo`dan naklen yayınlanacak.

[/TD]

Reaksiyon puanı
10,315
BİR YIL BÖYLE GEÇTİ

2011-12-29_nazar446.jpg

2011 yılında faaliyet gösterdiği tüm spor dallarında Türkiye şampiyonluğu kazanarak rekor kıran Fenerbahçe ayrıca futbol, basketbol ve voleybolda mevcut 5 Türkiye ligi şampiyonluğunun tamamını kazanıp "5’i Bir Yerde" yaparak Türk spor tarihinde bir ilki gerçekleştirdi.devam...
benim not'um:
bir yıla sığdırılan muhteşem başarıların hikayesini bu yazıyla okuyabilirsiniz. başımıza örülen çorapların 'niye'sine cevap bulunabilecek gözkamaştıran (ama birilerini de hasetten çatlatan) bir hikayenin serencamı...

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Spor Toto Süper Lig'in 24. Haftasında deplasmanda Samsunspor ile karşılaşacak Fenerbahçemiz sahaya şu on birle çıkacak:

Volkan Demirel, Orhan Şam, Serdar Kesimal, Joseph Yobo, Reto Ziegler, Özer Hurmacı, Mehmet Topuz, Cristian Baroni, Caner Erkin, Miroslav Stoch, Henri Bienvenu

tek sıkıntı özer olabilir. yoksa ilk 11 güzel bence

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Alex bugün yok ama olsun biz yine de hatırlayalım dedim... Yok böyle bir gol :):):)

[video=youtube;iPpVm5PpPGs]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iPpVm5PpPGs#![/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Haydi FENERBAHÇEM Bir EFSANE gibi oynada,sevindir bizleri.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ïşe bak yav.Yenildik.Kötü oldu bu.Ne güzel puanlar eşitlenecekti.Yazık oldu.

Reaksiyon puanı
10,315
Ïşe bak yav.Yenildik.Kötü oldu bu.Ne güzel puanlar eşitlenecekti.Yazık oldu.

ah mustang, söyleyecek söz bulamıyorum.
üzgünüm diyorum sadece.
her ne olursa olsun, şartlar ne olursa olsun.
yenmeliydik, yenmek zorundaydık.
ayıp ettiler,
bizimkiler!

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En son ne zaman Alex'siz maç kazandık hatırlamıyorum.

Bence forvetten daha çok orta sahaya ihtiyacımız var. Pas denen şeyi Alex ve Emreden başka kim yapabiliyor ki

Adam gibi orta saha lazım bu takıma yoksa 10 tane Sow gelir gider

Wockeez

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[h=1]İstifadan Fenerbahçe'ye 85 milyon TL!
[/h]
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Başkanvekillerinin istifası, Fenerbahçe'ye 24 saatte 85 milyon lira kazandırdı..

DHA'dan Uğur Demirkırdı'nın haberine göre, istifanın olduğu gün endeksin kapanışına yakın Fenerbahçe hisselerindeki yükseliş hız kazanarak yüzde 2,31’e ulaştı.

İstifa kararının etkisi dün Fenerbahçe hisselerinde daha açık bir şekilde görüldü.

Fenerbahçe Sportif A.Ş. hisseleri ilk seans sonunda yüzde 7,52 oranında değer kazandı. İkinci seansta yüzde 1,17 değer kaybeden hissenin günlük primi yüzde 6,27 olurken hisse fiyatı 42,40 liraya yükseldi. Aydınlar’ın istifası öncesi Fenerbahçe’nin 975 milyon lira olan piyasa değeri, istifa sonrası 1 milyar 60 milyon liraya yükseldi.

Bir günde gelen tam 85 milyon liralık artış herkesi şaşırtırken, Fenerbahçe Yönetimi’ni ise rahatlattı.

Fenerbahçe Yönetimi tahvil ihraç isteğini son Divan Kurulu toplantısında dile getirmişti. Bakalım ilerleyen günlerde bu gerçekleşecek mi ?

Haber ne kadar doğru bilmiyorum ama inş doğrudur bu :D

Kaynak:http://www.ajansspor.com/futbol/superlig/h/20120202/istifadan_fenerbahceye_85_milyon_tl.html

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
ne kötü bi gün bugün ya hem baskette hem futbolda... :/

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
hepsi neysede quaresma'da kırmızı görmüş bu işte kesin şike var başlarlar şimdi..

Reaksiyon puanı
10,315
gardaşlık dediğin böyle olur işte!
tıpkı beşiktaşın yaptığı gibi...
komşular, arkadaşlar üzüntülüyken sevinmek türk töresine yakışmazmış! :))))

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
günaydın büyük FENERLİLER... açıkcası ben dün gerçekten üzülmedim... yenseydik inanın çok konuşurlardı ki şimdi de konuşacaklar...

liderliği paylaşmadığımızada üzülmeyin... nasıl olsa mart ayında paylaşırız :)

ivyy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
quaresma kırmızı kart gördü

şimdi btün q7 ye binme esprileri yalan oldu çok sinrlendim :D

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
Sow'un derbide oynayacağına dair bir söylenti var.. ne diyorsunuz bu duruma?

cobra11

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
dia yı bilmiyorum ama stoch alex sow üçlüsü kesin ilk 11 de olur bi aksilik olmazsa inş :)