angel75
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 18
Bugün günlerden Fenerbahçe #fenerinmacivar
--- Mesaj Güncellendi ---
​http://imageupload.org/?d=2E04DEF31
Nasıl olmuş ben yaptım
![]()
süpersin arkadaşım...
Bugün günlerden Fenerbahçe #fenerinmacivar
--- Mesaj Güncellendi ---
​http://imageupload.org/?d=2E04DEF31
Nasıl olmuş ben yaptım
![]()
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION]; şimdi FENERBAHÇEMİZİ UEFA'ya şikayet edenler tırım tırım ne planlar yapıyorlardır değil mi?
Emek Hırsızlarıda görecekler Dünyanın kaç bucak olduğunu.
şimdi size birşey anlatacağım... yaşanmış bir olaydır... birebir ben yaşadım... benim bir arkadaşım FENERBAHÇE dışında bir takımdan... inanılmaz ama inanılmaz takımını tutan her maçına (deplasman,futbol, basketbol vs) giden, herşeyini takip eden bir taraftar.. öyle bir taraftar ki kot pantalonu yok herşeyi takımının forması, eşofmanı, atkısı vs vs... geçen oturduk konuşuyoruz... arkadaşımı xxx olarak yazacağım.... yyy'de kardeşim tabi o da doğal olarak FENERBAHÇELİ....neyse gelelim muhabbete
xxx: siz 19 değil tüm maçlarınızda şike yaptınız...
yyy: tüm maçlarımızda mı?
xxx: evet
yyy: o zaman sizinle olan maçımızda da yaptık?
xxx: evet
angel75: sizin maçınızda da şike yaptıysak size de para verdik o zaman... o zaman sizde satılmışsınız... sana soru: parayı uzatan mı yoksa parayı kabul eden mi?
xxx: ............ (konuşamadı ve suratı çok kötü bir renk aldı)
bu konuşmayı tahmin edersiniz ki sansürledim...
o kadar saçma konuşuyorlar ki konuşmaların sonunun kendilerine döneceklerini bilmiyorlar, anlamıyorlar....
bu durumda böyle olacak... onlara dönecek... bazı takımların bazı şeylerinin üstü örtüldü, başka olaylar araya girdi ve o şeyler unutuldu... ama ben unutmadım... bizler unutmadık....
Fena bir halde dumur olmuş anladığım kadarıyla
çok fena birşey ya.. sende varya acayip soru sormuşsun![]()
sorarım tabi... düşünerek konuşsunlar... hele ki bana....
bu arada akşam sana cümlenin sansürsüz halini söylerim... daha bir takdir edersin beni![]()
çabuk yazdığın skoru değiştir cobra11.... 2-1 yanlış olur.... 1-2 yazman lazım![]()
Ïşe bak yav.Yenildik.Kötü oldu bu.Ne güzel puanlar eşitlenecekti.Yazık oldu.
Ïşe bak yav.Yenildik.Kötü oldu bu.Ne güzel puanlar eşitlenecekti.Yazık oldu.