Hellsing Ova 9 Resmi Tarih Belirlendi!

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hellsing Ova 9 Çıkış tarihi: 15.02.2012

Bildiğimiz gibi kısa süre önce OVA 8'e kavuştuk ve OVA 9'un çıkış tarihinin 11.11.11 de çıkacağı ile ilgili bir bir video yayılmaya başladı, o tarih sahteydi işte.. Daha önce olduğu gibi gerçek tarihi yine benden öğreniceksiniz :)

Bir sürü sahte tarih verildi, tarihin kesin olduğunu kanıtlamak için açıklama yapmak istedim...

Öncelikle Resmi Sitede paylaşılan konuya rastladım.
Hellsing OVA 9 Geneon

Japoncam olmasada bazı ingilizce yazılmış yerler gördüm alttaki resimdede belirttim.

f59m.jpg

Yukarıdaki resimde gördüğünüz gibi hellsing'in çıkış tarihinin 15.02.2012 olduğunu görüyoruz ve bununla birlikte 30.11.2011 tarihinde 'Butterfly Effect' adında animedeki müzikleri içeren yeni bir albüm çıkacağını öğrenmiş oluyoruz.

Eğer Japonca yazılan yerlerin farklı birşey ima ettiğini düşünen varsa şu kaynaklardaki tarihle aynı olduğunu görebilirler:

Hellsing.Wikia.com HELLSİNG OVA 9
Animeavenue.net_HELLSİNG OVA 9
CallToArms.net_HELLSİNG OVA 9
AsianBlurayGuide.com HELLSİNG OVA 9
AnimeKon.com HELLSİNG OVA 9

Ek Kaynak:
On Halloween 2011, the Ninth OVA volume has finally been given a release date.New solicitations for all four versions of the episode (Standard and Limited editions, on DVD and Blu-ray) were posted featuring a release date of February 15th 2012.The product listing is very scarce on details such as features, however it does reveal a run time of 45 minutes. This information is all subject to change as the release date nears.

Not: Hellsing toplam 10+1 Ovadan Ovadan oluşuyor. +1 olan 'The Dawn', bu sonuncuda Walter'in geçmişini anlatıyor. Seri 10 da bitiyor.

Not 2: Okumak isteyenler için hellsing'in tüm manga bölümleri çevrildi.

Bir tarih için uzun bir konu oldu ama ne kadar bilgi olursa o kadar iyidir diye düşünüyorum :)

ObScuRe

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
güzel bilgi belliydi o tarihin sahte olduğu bu sefer ertelenmez umarım sadece bunu istiyorum :)

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel bilgi belliydi o tarihin sahte olduğu bu sefer ertelenmez umarım sadece bunu istiyorum :)
Evet dostum ayrıca yeni albümde çıkarttıklarına göre bundan sonraki ova bölümlerinde bizi güzel arkaplan müzikleri bekliyor. Animeye cidden önem veriyorlar.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
son 2 bölüm kaldı böyle muhteşem bir yapım film olabilir.
harika bir bütçe ve j.depp ile harikalar yaratılabilir. :)
keşke hiç bitmese seri.

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
OVA 9 un çıkmasına son 10 gün kaldı arkadaşlar. Nete düştükten en kısa süre sonra linki buraya eklerim. Altyazısıda 1 güne çıkar. Konuyu takip edin. İyi forumlar :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
720p gelmeden izlemiycem bu kez merakıma yenilip , zaten harika bir finalde bıraktılar.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
şevkini kırma hocam :D olmazsa haberini verir çıktı diye.

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
bu tarz illegal paylaşımlar yasak o yüzden :) ban..

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam link paylaşmıyorum sadece aa korsanını çıkarmışlar diye haberini veririm eheheh :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
çok hızlı kapıyorsun. önün açık, yakında moderator olursun :D

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Birilerini banlamaya ne kadar hevesli milletiz. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
sen forumumuza yasakçı zihniyet mi demek istiyorsun? Ban.. :D

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ama gerçekten bu forumun çok katı kuralları var :D Bu Konuyu renkli açmıştım değiştirildi. Sonra kabul edip özür diledim birde o yazdığım 'Özür Dilerim' mesajı moderatör tarafından hiçbir harfiyle veya başka birşeyiyle oynanmadan düzelterek 'ben kötü birşey yazmışım moderatör düzeltmiş' havası veriliyor.. Yani ben aşağıya moderatör yukarıya çıkıyor :D Küçük bir meseleyi büyütmemin sebebi, özür dilediğim halde beni bu kadar hit alan bir konudaki mesajımı değiştirerek yanlış birşey yazmışım gibi göstermesidir.. Ayrıca ilerde forumda iyi bir yere sahip olunca gıcık oldu diye aleyhime kullananda kullanılabilir.. Düşüncelerimi yazdığım veya konu dışına çıktığım için banlamasın beni şimdi :D İyi forumlar..

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
eee çıkmadı mı hala :D namuzsuzlar çok pis yerde bıraktılar yau :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bak ya 8'i izliycektim yine unuttum. yarın izliyim şunu :P

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Google Amcaya 'Hellsing Ova 9' yazınca ilk bu sayfa çıktı ehehe :D Neyse Geriye 6 gün (Bugünü saymazsak 5 gün) (Haftasonunuda saymazsak 3 gün) kaldı arkadaşlar :)

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
hadi bakalım çok az kaldı müthiş bir yerde final yapmışlardı OVa8 de :)

obscure

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar veee sonunda Hellsing OVA 9 bugün Japonyada DVD ve BLU-RAY olarak çıktı. Nete düşmesi tahminime göre 2-3 gün zaman alabilir. Şimdiden herkeze iyi seyirler ^^

michuozawa

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
493
dalgınlıktan hellsing i bile unuttum yahu son durum nedir 720p ler ulaştımı sunuculardaki yerlerine :devil: ?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
yahu bakmadığım yer kalmadı çıkmadı mı bu daha :(