trak99
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar temmuza doğru bir tablet almayı düşünüyorum.Bazı tabletler arasında kararsız kaldım yardım ederseniz sevinirim.
Öncelikle kriterlerimi söyleyeyim:
Galaxy Tab 8,9
Tegra 2-3'e özel uygulamaların çıkacağı söyleniyor (Angry Birds 3D'den söz ediliyor). Nvidia bu işin altından kalkar mı ?
Tegra 3'ün 4 çekirdekte enerji kullanım yöntemi beni cezbetti.Sanırım 1,4 Ghz (4xCPU) bir tablet için yeterli.
BENİM UYGUN GÖRDÜĞÜM ADAYLAR:
Galaxy Tab:8,9/10,1/10,6:
10,1:Klasik boyutta bir tablet
10,6:Burada Samsung çıldırmış olmalı diyorum.2560x1600 tablet olur mu? Sarj mı dayanır ?
Sorum:1920x1200 çözünürlükteki Asus TF700T'den farkı olur mu?
8,9:Mütevazi bir tablet
Asus Tranformer Serisi : (FAVORİM)
Öncelikle kriterlerimi söyleyeyim:
1)Tablet 7''ten büyük olmalı:
iPad 2 (9,7'')--Galaxy Tab 10,1 --Galaxy Tab 10,6 --(Belki2)GPU-CPU performansı iyi olmalı :
Yeni çıkan Adreno GPU'ları gelecek vaad ediyor mu ? Bu GPU'ların grafik performansı Tegra 2-3 bir sistemle yarışabilir mi?Tegra 2-3'e özel uygulamaların çıkacağı söyleniyor (Angry Birds 3D'den söz ediliyor). Nvidia bu işin altından kalkar mı ?
Tegra 3'ün 4 çekirdekte enerji kullanım yöntemi beni cezbetti.Sanırım 1,4 Ghz (4xCPU) bir tablet için yeterli.
3)E-Book Görüntüleme:
iBooks 2 ile beraber iPad 2 sanırım önde;fakat ben de androide meyilliyim.Android'te böyle kullanışlı bir program varmıdır.13 Yaşındayım kitap okumayı seviyorum artık kitap dayanmamaya başladı 
4)Diğer:
Klayve bulunması önemli Facebook'ta chat yaparken zor olabilir.Tüm tabletlere harici olacak bağlanabiliyor; ama Asus Tranformer Serisi (TF101,TF201,TF700T)'nde klavyede harici pil bulunması ve şarj süresinin 16 saat gibi (Mobil cihazlar için astronomik) bir süreye çıkması takdire şayan...(Ayrıca klavyede USB portu var)
BENİM UYGUN GÖRDÜĞÜM ADAYLAR:
Galaxy Tab:8,9/10,1/10,6:
10,1:Klasik boyutta bir tablet
10,6:Burada Samsung çıldırmış olmalı diyorum.2560x1600 tablet olur mu? Sarj mı dayanır ?
Sorum:1920x1200 çözünürlükteki Asus TF700T'den farkı olur mu?
8,9:Mütevazi bir tablet
Asus Tranformer Serisi : (FAVORİM)
Çözünürlük Farklı diğer Her şey aynı
Özellikler:
Tegra 3 göze çarpıyor
Apple iPad 2 (Temmuza Kadar 3'te çıkar)
Fazla söze gerek yok
HTC Flyer
7'' tek adayım Sylus kalemiyle güzel iş başarır
SONUÇ OLARAK:
Özellikler:
Tegra 3 göze çarpıyor