Microsoft Security Essentials güncelleme sorunu.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Arkadaşlar MSE otomatik güncelleme yapıyor mu?Ben kullanıyorum.Ya elle yapmam gerekiyor yada windows update den indirmem.Windows update yi otomatiğe almama ve isteğe bağlı güncelemeleri de bu otomatiğe bağlamama rağmen MSE otomatik olarak güncelleme yapmıyor.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

--- Mesaj Güncellendi ---

Arkadaşlar MSE otomatik güncelleme yapıyor mu?Ben kullanıyorum.Ya elle yapmam gerekiyor yada windows update den indirmem.Windows update yi otomatiğe almama ve isteğe bağlı güncelemeleri de bu otomatiğe bağlamama rağmen MSE otomatik olarak güncelleme yapmıyor.Bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.

Koskoca forumda cevap verecek kimse çıkmamış.Fenerbahçeyle ilgili bir şey söylesem eleştirmek için foruma üye olan var böyle teknolojik bir site olması gereken bir forumda bu soruya cevap yok.Şiddetle kınıyorum.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
ÖnYargın için söylecek lafım yok.
Unutma ki fenerbahçe ile ilgili yapılan yorumları sende eleştiriyorsun.

Rüstembey

Doçent
Reaksiyon puanı
1
MSE nin otomatik güncellemesi yok...kötü tarafı.....
64 bitte çalışıyor...iyi tarafı....
güncellemeleri manuel yapmak lazım.birde ara ara tarattırmak gerekiyor.yoksa hata uyarısı veriyor..

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
TheJoker ve Rüstembey ikinizede teşekkür ederim.Bir daha bu forumda soru sormayacağım,sadece takip edeceğim.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
TheJoker ve Rüstembey ikinizede teşekkür ederim.Bir daha bu forumda soru sormayacağım,sadece takip edeceğim.

Sen bilirsin.Forumu kınayan sensin.Bizler değil.
Açtığın konuya cevap gelmeyince başka taraflara çekiyorsun.

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Ms belkide otomatik güncellemeyi para ile satar :D

SonKraL

Doçent
Reaksiyon puanı
4
otomatik güncelliyor..otomatik güncellemeleri her 48 saatte bir kontrol ettiği için 2 günde bir güncelliyor kendini..:) yalnız bu sorunu çözmeleri gerek..kasma desen var..yavaş tarama desen var ..yavaş güncelleme desen var..msede hiçbirşeyi hızlı olduğunu görmedim ki..adeta vista gibi çok hantal bir antivirüs..maksadım karalamak değil 1 yıl kullandım bende ..sadece tecrübelerimi paylaşıyorum..ev kullanıcıysanız avira veya avast kullanmanızı öneririm çok hızlıdır..+ nete her bağlandığınızda güncelleme kontrolü yapar..:)

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Windows Update otomatik olarak denetle yapılandırması aktif Yapılmalı

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Şiddetle kınıyorum.

Kimsenin kimseye cevap verme gibi bir zorunluluğu yok ama. Cümleniz yanlış.
Size cevap verenlere saygı duyup geri dönüş yaparak cevap vermediğinizde bizler ne demeliyiz ? Sizi kınayan oldu mu ?

Bakın sizin konunuz !

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Kimsenin kimseye cevap verme gibi bir zorunluluğu yok ama. Cümleniz yanlış.
Size cevap verenlere saygı duyup geri dönüş yaparak cevap vermediğinizde bizler ne demeliyiz ? Sizi kınayan oldu mu ?

Bakın sizin konunuz !

Ya siz ne akla hizmet insanlarsınız.O benim konumda üç adet cevap verilecek yazı var üçüne de cevap vermişim obür iki tane kendileriyle ilgili yorum.Okuduğunu anlayamayacak yaştasın herhalde yada mesaj sayını yükseltmek niyetindesin.Tövbe tövbe.

Turgenyev

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Sizin burada cevap atılmadığı için kimseyi kınamaya ne hakkınız var ? Kimse forumlarda teşekkür almak için mesaj atmıyor ama, size bugüne kadar cevap yazan arkadaşlarınıza, nezaket ederek kaç teşekkürünüz var ? Kaç kullanıcıya yardım etmeye çalıştınız ?

Yazdığım mesajı arif olan anlar. Cevabınızdan sizin anlıyamayacağınızı da zaten öğrenmiş oluyoruz.Önce atmış olduğum mesajlarıma bakın ondan sonra cümlelerinizi kurun.

WhiteHawk

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Sizin burada cevap atılmadığı için kimseyi kınamaya ne hakkınız var ? Kimse forumlarda teşekkür almak için mesaj atmıyor ama, size bugüne kadar cevap yazan arkadaşlarınıza, nezaket ederek kaç teşekkürünüz var ? Kaç kullanıcıya yardım etmeye çalıştınız ?

Yazdığım mesajı arif olan anlar. Cevabınızdan sizin anlıyamayacağınızı da zaten öğrenmiş oluyoruz.Önce atmış olduğum mesajlarıma bakın ondan sonra cümlelerinizi kurun.

Yeni göreviniz hayırlı olsun.Cevap yazmayan arkadaşların avukatlığını üstlenmişsiniz.Bu konuyu bu kadar incelediğine göre herhalde gizli modsunuz.Sizin haricinizde hiç kimse bu kadar bu konu üzerinde durmadı.Hepimiz bir anlık öfkelenebiliyoruz ve bunu yazıya dökebiliyoruz çok bilmiş arkadaşım.Ayrıca benim adım arif olmadığı için söylediklerinizi anlayamadım.:yes:

DarKeN

Profesör
Reaksiyon puanı
88
Senin bu yaptığını ''Gavura Kızıp Oruç Bozmak'' atasözü çok güzel açıklıyor :D Sen bilirsin