Samsung Galaxy S'e Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich yükleme rehberi

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
yasin hocam slm sen 4 yukleyip geri 2.3'e donmussun galiba ben odin ile 2.3.5 yuklemiştim sonra buradan 4 yukledim şimdi geri eski haline döndürmek istiyorum r1 sonra rc3 cok kasıyor. Ben telefonu odin ile 2.3.5'e geri yuklesem bir sıkıntı olurmu ? birde 2.3.5'mi yoksa 2.3.7 mi daha iyi hiç 2.3.7'yi yukluyen görmedim ama sarj yonunden 2.3.7 daha iyi diyorlar ?? sizce nasıl ?

evet ben RC 1 i denedim gayet stabildi fakat sırf şajr için tekrar
2.3.6 ya döndüm şarj ortalama 2 gün gidiyor. Minimum 1.5 gün gidiyor.
Ve tek bir tane bile hata yok.
Şu samsungun ICS yerine yeni çıkardıkları Değerpaketi varya onuda denedik şarj aynı gibi fakat Telefon görüşmesinden sonra Hata veriyor.
Bu 2.3.6 da öyle bi problem yok.
www.sammobile.com dan indirebilirsiniz
http://www.sammobile.com/firmware/?page=3&t=1&o=1&m=GT-I9000&r=1
[TABLE="class: listTable, width: 0"]
[TR]
[TD="bgcolor: transparent"]I9000XWJVZ ##[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2.3.6[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]2011 November[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]I9000OXAJVT[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Open Europe[/TD]
[TD="bgcolor: transparent"]Download
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Buda şarj ssi
sc20120108221953.png

seemih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güzel paylaşım olmuş teşekkürler ama bu ics 4 ün türkçe desteği varmı acaba bu benim için çok önemli.

murad1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Akadaşlar icecream sandwich vibrant için gelmedi galiba gelse burada yayınlanmaz mı? Arkadaşlar geçen bloğun birinde türkçe icecream mod diye bir doya sunulmuştu indirdim yükleleyim dedim Allahım clockwork kurmamış olsam tel göcecekti. Güvenilir kaynaktan yazılım elde edin.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=747

Şimdi benim vibrant t959 için kurabileceğim en iyi Türkçe mod hangisi? Şu an stock eclair stock mod çok stabil ama eski işte , biraz telefonun özelliklerini kullanmak istiyorum.

Teşekkürler

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Akadaşlar icecream sandwich vibrant için gelmedi galiba gelse burada yayınlanmaz mı? Arkadaşlar geçen bloğun birinde türkçe icecream mod diye bir doya sunulmuştu indirdim yükleleyim dedim Allahım clockwork kurmamış olsam tel göcecekti. Güvenilir kaynaktan yazılım elde edin.

Şimdi benim vibrant t959 için kurabileceğim en iyi Türkçe mod hangisi? Şu an stock eclair stock mod çok stabil ama eski işte , biraz telefonun özelliklerini kullanmak istiyorum.

Teşekkürler

ics rom için bunu deneyebilirsin istersen.

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5

Teşekkürler

http://ics.samsung-updates.com/cappyvibrant/

Buyrun burda captivate ve vibrant için linkler var.
Size uygun olanı deneyebilirsiniz Vibrant (SGH-T959)

Anektod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
rc3.1 hakkında genel bir değerlendirme yapabilecek olan var mı? ayrıca herkes CM7 yada MIUI üzerine mi kuruyor?

evet murad1 türkçe var.

Buzz26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar, öncelikle çok güzel bir anlatım olmuş ellerinize sağlık, ben 2.3.5 rom ustune cyanogen mod 7 kurdum, ve onun ustune ice creamın rc3.1 versiyonunu kurdum, ancak konunun başında verilen diğer 2 dosyayı kurmadım, bu şekilde stabil çalışır mı,

ve ayrıca hangi dosya yönetici ile kullanırsam kullanıyım harici hafıza kartı dosya yöneticisinde gözükmüyor,sd kartta olan muzikler muzik çalarda var dosya yöneticisi ile yok, gozukmuyor, bu romdan dolayımı yoksa benim biryerde yanlışım mı var?

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama vibrant t959 için?

Bildiğim kadarıyla tüm ics romlarda var

--- Mesaj Güncellendi ---

merhabalar, öncelikle çok güzel bir anlatım olmuş ellerinize sağlık, ben 2.3.5 rom ustune cyanogen mod 7 kurdum, ve onun ustune ice creamın rc3.1 versiyonunu kurdum, ancak konunun başında verilen diğer 2 dosyayı kurmadım, bu şekilde stabil çalışır mı,

ve ayrıca hangi dosya yönetici ile kullanırsam kullanıyım harici hafıza kartı dosya yöneticisinde gözükmüyor,sd kartta olan muzikler muzik çalarda var dosya yöneticisi ile yok, gozukmuyor, bu romdan dolayımı yoksa benim biryerde yanlışım mı var?

Harici hafıza kartı "emmc" isimli klasör olarak gözüküyo.http://db.tt/cAWHaAu5 burdaki kernelle rootlayabilirsiniz isterseniz ilk mesajdakiler eski rom içindir.
linki xda'dan verdim burdan aynı linke ulaşabilirsin.

recox41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bende 2.3.5 i geri yüklemek istiyorum ama kies cihazı görmediği için odini kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar bende 2.3.5 i geri yüklemek istiyorum ama kies cihazı görmediği için odini kullanamıyorum yardımcı olurmusunuz.

kies ile odinin bi alakası yokki.Eğer telefonunuzda ics yüklü ise kies zaten güncellmez.Ama odin telefonu görüyormu bi deneyin isterseniz

recox41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
program simgesini tıkladığımda odin ekranı 1 saniye bile kalmadan kayboluyor

baaydin

Profesör
Reaksiyon puanı
7
onecosmic ics vibrant ve i9000 ikisine de kurdum ikiside sorunsuz çalışıyor. kesinlikle tavsiye ederimmm

seemih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben ics 4 ü kurdum ama telefon açılmıyor o renkli kutucuk gibi şeyler hep duruyo telefon açılmıyor recoveryden eski romu veya başka rom yüklüyemezmiyiz telefona acil yardım ederseniz.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben ics 4 ü kurdum ama telefon açılmıyor o renkli kutucuk gibi şeyler hep duruyo telefon açılmıyor recoveryden eski romu veya başka rom yüklüyemezmiyiz telefona acil yardım ederseniz.

tüm wipeları yapıp tekrar icsyi kurarsan düzelir.O kısımda takılması normal bende de oluyodu :)

seemih

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tüm wipeları yapıp tekrar icsyi kurarsan düzelir.O kısımda takılması normal bende de oluyodu :)

benim pc o gün kerneli indirmedi bende başka siteden indirdim heralde ondan uyum sağlamadı ama recoveryden 2.3.5 e döndüm yinede sağolasın oseyto kardeş :)

harunkaraca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sistemi iman kuvvetiyle kurdum. samsung galaxy s
edindigim sonuçlar:

iyi yönleri : hızlı, stabil, görsel o kadar görsel ama hiç kasmıyor.
alışılmış samsung mimarisinden çok daha ilerde maalesef yazılımsal olarak..

kötü yönleri :
sistem kurulurken sim kartınızdaki kişi ve bilgiler gidiyor.
allshare yok, samsung apps yok, wifi hotspot yok(mobil ap yada diger ismiyle kablosuz modem) çalışmıyor.
video kaydında arkadaşların söyledigi gibi arada bi takılıyor (her zaman degil)
alışılmış menülerden çok degişik widgetleri degişik bir biçimde kullanıyor.

şimdilik benden bu kadar ama allshare olmadan olmaz deyip geri dönmeyi düşünüyorum.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sistemi iman kuvvetiyle kurdum. samsung galaxy s
edindigim sonuçlar:

iyi yönleri : hızlı, stabil, görsel o kadar görsel ama hiç kasmıyor.
alışılmış samsung mimarisinden çok daha ilerde maalesef yazılımsal olarak..

kötü yönleri :
sistem kurulurken sim kartınızdaki kişi ve bilgiler gidiyor.
allshare yok, samsung apps yok, wifi hotspot yok(mobil ap yada diger ismiyle kablosuz modem) çalışmıyor.
video kaydında arkadaşların söyledigi gibi arada bi takılıyor (her zaman degil)
alışılmış menülerden çok degişik widgetleri degişik bir biçimde kullanıyor.

şimdilik benden bu kadar ama allshare olmadan olmaz deyip geri dönmeyi düşünüyorum.

Burda ıcs için bi kaç tane samsung apps var işine yarayan olur belki bak istersen

harunkaraca

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Burda ıcs için bi kaç tane samsung apps var işine yarayan olur belki bak istersen

allshare yine yok.
google maps yok. (ics için google map ayrıca yüklenebiliyor)
samsung apps a baglanmıyor. (verdiginizi linkteki konuyu inceledim ve yükledim)
sim kartı görmüyor. (hiç bir şekilde gösteremedim)
eksikleri çok ama hiç hata veya program kapatılıyor hatası almadım.

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
allshare yine yok.
google maps yok. (ics için google map ayrıca yüklenebiliyor)
samsung apps a baglanmıyor. (verdiginizi linkteki konuyu inceledim ve yükledim)
sim kartı görmüyor. (hiç bir şekilde gösteremedim)
eksikleri çok ama hiç hata veya program kapatılıyor hatası almadım.

Simkartı görmüyorsa senin durum vahim.

inşaAllah elinde efs klasörü yedeğin vardır.

*#06#yapıp imei çıkıyormu çıkmıyormu bi kontrol et çıkmıyorsa efs klasörün zarar görmüş olabilir cwm otomatik olarak efs klsörünü telefon hafızasına yedekliyor eğer yedeklemişse onu pc ye aktar yoksa geri dönüşü olmayan bir yola girebilirsin. servislik olabilir cihazn.

murad1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

byyasin

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ben bıktım bu ics nin hatalarından, sorunlarından, şarj sorunundan ve şuan MIUI MintBerry Edition 2.1.20 yükledim keyfime bakıyorum rom dediğin budur işte isteyenler buradan yükliyebilir: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1350763

Bende bıktım o yüzden orjinal stock 2.3.6 ya geçtim şarj rahat 2 gün gidiyo. Wifi ve senkronizasyon sürekli açık. ve tek bir hata dahi yok 1 tane bile hata ile karşılaşmadım.
Zorlarsam 1.5 anca gidiyo kendi halinde 2 gün gidiyo.
Mis gibi