Onunla konuşmak...

hattrick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir kız arkadaşım var güzel sohbetde ediyoruz bazen dolaşıyoruz beraber ben onu seviyorum. :yes:
onunda boş olmadığını düşünüyorum ama bir türlü senden hoşlanıyorum, seni seviyorum diyemiyorum pat diye söylemek abesk olur nasıl söylesem sürekli kafamı karaıştıroyor... :glare: ne yapsam

Silence

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
49
Söyleme ima et sende . Baktın hoşuna gidiyo yap jestini söyle sevdiğini .
Bak demedi deme hayat kısa sonra çok pişman olursun :)

RuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sadece gözlerinin içine bak konuşma yeter. o bakışlar demek istediğin herşeyi karşı tarafa iletir. bencede geç kalma pişman olursun :)

hattrick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gözlerimden anlamıştır büyük ihtimalle. çok belli ediyorum galiba. dün konuşurken ha şimdi söylicem ha şimdi söylicem diye düşünürken onca vakiit geçti, geç kalmadan söylemem lazım. sürekli aklımı kurcalıyor rahat edemiyorm. direkt seni seviyorum demeli mi yoksa senden hoşalnıyorum gibisinden birşeyler mi demeliyim

RuN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
seni seviyorum de elini uzat :)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
@hattrick

Anlattığınız gibi birlikte zaman geçiyorsanız bahse konu bayan çoktan anlamıştır zaten sizin O'na karşı hislerinizi. Fazla acele etmeyin bazı şeyler için, zamana bırakın. Eğer sizden hoşlanıyorsa siz açılmasanız bile o size açılacaktır bence. Kolaygelsin.

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Sinemaya davet et, filmin ortalarında elini tut tamam =) seni seviyorum demek zorunda kalmazsın.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Kız arkadaşın yakında ise sorun yok, gözlerine bak yavaş yavaş anlayacaktır, anlamazsa ya da kendini beden dilinle ifade edemezsen dobra moda gir ve direk söyle :)

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir kız arkadaşım var güzel sohbetde ediyoruz bazen dolaşıyoruz beraber ben onu seviyorum. :yes:
onunda boş olmadığını düşünüyorum ama bir türlü senden hoşlanıyorum, seni seviyorum diyemiyorum pat diye söylemek abesk olur nasıl söylesem sürekli kafamı karaıştıroyor... :glare: ne yapsam
bak arkadaşım nazikce sevdiğini söyle.
bak ben söylemedim yıllardır dert yanıyorum...

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Bence güzin abLaLık için bir kaç kişiye yetki veriLmeLi ve ayrı bir forum açıLmaLı :P

ReasTa

Profesör
Reaksiyon puanı
4
[MENTION=225304]hattrick[/MENTION] Her ne kadar forumda ''şunu söyle bunu söyle'' diye duysanda onun gözlerinin içine bakınca hepsini unutacağını bildiğim için, sana bir tek şunu söyleceğim; hiç çekinme söylemekten, çünkü; yalnız söyleyerek ''cesur'' olabilirsin ve cesurların sevmeye her zaman hakkı vardır. Pişman olmak bir yere, insan her zaman yapamadıkları ve yapmadıkları için ''keşke'' der.. Şimdiden bol şans.. :)

hattrick

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@hattrick Her ne kadar forumda ''şunu söyle bunu söyle'' diye duysanda onun gözlerinin içine bakınca hepsini unutacağını bildiğim için, sana bir tek şunu söyleceğim; hiç çekinme söylemekten, çünkü; yalnız söyleyerek ''cesur'' olabilirsin ve cesurların sevmeye her zaman hakkı vardır. Pişman olmak bir yere, insan her zaman yapamadıkları ve yapmadıkları için ''keşke'' der.. Şimdiden bol şans.. :)
Haklısın

herkese teşekkürler...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
bak bu taktiği sabahki kıza açılan çocuğa da önerdim, çok tutuyor. ilişkinin bekası için kesin dene.

siyah sivri burun ayakka ve beyaz çorap giy. üstüne siyah kumaş pantolon çek ama paçaları çok uzun olmasın, beyaz çorap görünsün. beyaz gömlek giy ve pantolonun içine sok. kaplan amblemli tokalı bir kemer tak. siyah bir ceket giy. gömleğin üstten 3 düğmesini açıp yakaları ceketin yakalarının üstüne çıkar. eline de "metal boncuklu" bir tesbih al. son olarak avuç içine 30gr kadar jole sıkıp saçlarını geriye yapıştır.

bu imajla çık kızın karşısına, konuşmana bile gerek yok. artık bir kız arkadaşın var :)

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
haci mesajla söyleme de sonra ilerde dalga gecmesin insan bi gelip yüzüme söyler diye :D

ha nerden mi biliyorum ? bi arkadasin basina gelmis de ordan :P

Jaguar66

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=101833]topalsolucan[/MENTION]'ın taktik güzelmiş denemek lazım.. :P :)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Aşk meşk konularından bıktık artık..:D