Arena-TR Davetiye Dağıtımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devil_Boy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar arkadaşlar,
Öncelikle herkese hayırlı akşamlar. Uzun zamandır torrent kullanıyorum. "Arena-TR" yi de kullanabilmek için yardımcı olabilecek arkadaşlardan davetiye rica ediyorum.

mail adresi : bahadirkondur[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

Şimiden ilgili arkadaşlara teşekkür ediyorum.Hayırlı akşamlar.

firari84

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim yanlış anlama ben tan 1 yıldır arena tr davetiyesi arıyorum ve okadar sıkıntı çekiyorumki bulamadığım iöin anlatamam eğer yardımın dokunurda bana bi davetiye ayarlayabilirsen minnettar olurum sana inan bak ben dvd vcd dükkanım var ama arena ğyeliğimi askere gidince kaybettim ama iuan askerden geldiğimden beri okadar sıkıntıdayım ki anlatamam dinlediğin için sağ ol adım tanju mailim tanjuyalova@hotmail.co tanjuyalova[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

hedgrenq

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim yanlış anlama ben tan 1 yıldır arena tr davetiyesi arıyorum ve okadar sıkıntı çekiyorumki bulamadığım iöin anlatamam eğer yardımın dokunurda bana bi davetiye ayarlayabilirsen minnettar olurum sana inan bak ben dvd vcd dükkanım var ama arena ğyeliğimi askere gidince kaybettim ama iuan askerden geldiğimden beri okadar sıkıntıdayım ki anlatamam dinlediğin için sağ ol adım tanju mailim tanjuyalova@hotmail.co tanjuyalova@[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"]Gmail[/URL][/B].com

kardeşim nerede arıyordun acaba burada ilk mesajını yazmışsın daha..valla yukarıdada yazdım insanı pişman ediyorlar gerçekten isteyenlerin iş yapacak adamlarından hakkını yiyiyorlar..sana zahmet internet hızını bi yollayabilirmisn link olarak..

rumblefish

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Valla bende 2 tane davetiye var şimdiye kadar dağıttıklarım ziyan oldu saklıyorum ikisini. Adam davetiye istiyor iki gün sonra davetiye havaya uçuyor bir de utanmadan tekrar istiyor hey Allah'ım.

gokhun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar
Şu an sadece uturk'te üyeliğim var ve ratiom 4.87dir. Bilgisayarım 24 saat açık olduğu için sürekli upload yapabiliyorum. Rica etsem bana da davetiye gönderebilir misiniz? Mail adresim g.lekesiz@hotmail.com

50997132.jpg

riceman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çalışkan bir torrent kullanıcısıyım.Bitturk,Uturk ve demonoid üyeliklerim var,sizleri mahçup etmiyeceğeme emin olabilirsiniz.çok uzun süredir arena-tr ve leechturk davetiyeleri aramaktayım.eğer arena-tr davetiyeniz varsa bir adet rica ediyorum.şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim. tombrown4526[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com

akay1990

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dnzhntunel[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com bir tanede ben alabilirmiyim

İOS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
securezonemail[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com banada gönderebilirseniz.

fokurtu55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mumkunse bi adette ben rica ediyorum

salihfb1907[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com

mly12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam üstad....

bu arena tr üyeliği için internette girmediğimi site kalmadı...

son çare sizin siteye başvurdum.. umarım işe yarar.. şimdiden teşekkür ederim... iyi geceler herkese...
mly12@mynet.com

vesaire86

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Valla ben aldım sağolsun bi arkadaş gönderdi burdan ama upload çok zor.

Bi sunum oluyor mesela hit bi sunum tak 10 tane sedbox var. :) 10 mb/s x10 = 100 mb/s yani ttnetle seed yapıp ratioyu belli seviyede tutmak şu an en çok burda zor.

Bide altın ve 2x sunum az. Hınca hıç arayanlara (ben 2 ay aramıştım) önerim eğer bulabilirlerse Leechturk - Turktorrent - Bittürk üçlemesi yeter. (Hem altınları ve 2x leri çok hemde dosyada kaldığınızda çeken çok olduğundan ratioyu tutturmak kolay)

Hı bu arada eğer davetiye gelirse kodunu atarım buraya ayrı konu. Kolay gelsin.

qazwssx24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben yaklaşık 1 yıldır tt üyesiyim. yeni torrent sitelerine üye olmak istiyorum. kısa bir süre ttde ve uturk.nette uploaderlık yaptım arenatr ailesine katılmak istiyorum. mail adresim: ghost_0524@hotmail.com

15ywy.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...