Yeni internet fiyatları 02.12.2011

hüseyin123

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ttnet i daha 3G ilk çıktığında iptal ettirmiştim... bana zorla sattıkları sabit telefonuda kaldırdım.
21. YY da halen kablolu ev telefonu kullanan zihniyeti anlamıyorum zaten..

eyvaan

Asistan
Reaksiyon puanı
4
tamam depoyu veriyor bari update hızını da yükselt 34 kb ile ne yükleyecem allahsız

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://www.rekabet.gov.tr/ burayı mail yağmuruna tutsak işe yararmı acaba ? birde 4 mb lik paket kaldırılmışmı ? benim paket 8 mb lik olana mı çıkacak yoksa oldugu gibi devam mı?

OnLy67

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet arkadaşlar. Yalnızca yeni paketler geldi. Yani şu anda bulunduğunuz paket netlimitsiz ise tarifede hiçbir değişiklik yoktur. Net limitsiz paketini kullananlar hala kullanmaya devam edeceklerdir. net limitsiz paketi yeni abonelere ve diğer abolerin geçişine kapatılmış olup onun yerine netdisk hediyeli net limitsiz gelmiştir.

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
ttnet i daha 3G ilk çıktığında iptal ettirmiştim... bana zorla sattıkları sabit telefonuda kaldırdım.
21. YY da halen kablolu ev telefonu kullanan zihniyeti anlamıyorum zaten..

Bende 21. yy da cep telefonlarına ekstra vergi bindirmek için Telsiz kullanım ücreti adı altında soygun yapmasını anlamıyorum....

TTnet e diyecek bişeyim yok zaten Adamlar kimseyi tanımıyor ne Bakanlık denen Formalite kurumu nede palyaço dolu BTDK

cambazlarını ...

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
hala zam mı yapıyorlar indirim yapçaklarına

HARBİKIZ

Profesör
Reaksiyon puanı
135
8 yıl önce yollarımızı ayırdık ttnet ile aramız bozuk.

osmanhasimcan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
5 yıldan beri ttneti kullanıyorum son 1 aydır resmen boğuşuyorum ttnetle basıcam tekmeyi ama konumum itibarıyla diğer firmalarda aynı altyapıyı kullanıyorlar..

ayhboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
haram zıkkım olsun nediyeyim biz bunlara alın netinizi bilmem nerenize.... diye söyleyip ttneti iptal ettirmediğimiz sürece bize çok güncelleme yaparlar :(

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Ben indirirler fiyatları derken..

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yuh arkadasım şimdi benim kampanya ne oldu zamla len 38tl sabit 1yıl dediler ilk ay 55 sonraki ay 48tl fatura nereye gidiyor bu paraaaaaa para babasıyızya ornekteki enişte gibi;

[video]http://www.izlesene.com/video/araplarin-para-dugunu/1837463[/video]

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
İnternet kullanımı yaygınlaşıyor. Adamlar daha fazla gelir sağlıyor. Ama her ne hikmetse ucuzlayacağına hep zamlanıyor. Deli olmamak elde değil ya. :mad:

Yaptıkları birşeyde yok. Ne malzeme aldıkları var ne birşey. En azından bir firma gofret yaparken çikolata harcıyor. Ama bunlar bu kadar parayı ne yapıyorlar anlamıyorum. :wink:

Bunların acısı bir gün çıkar bir yerden :mad:

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bizden frsat almıştır dahada brakmaz

--- Mesaj Güncellendi ---

[TABLE="width: 0"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD]
Yeni-Yilda-Turk-Telekom-Yenilikleri.jpg
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"][/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"]Türk Telekom, yeni yılda yeni tarife ücretleri ve hizmet türleriyle birlikte giriyor.2011 yılıyla birlikte VDSL2 kullanıcılarının tavan hızları 50 Mbps'den ikiye katlanarak 100 Mbps'ye ulaşıyor. İşin kötü tarafı ise ücretin de 109 TL'den 149 TL'ye çıkıyor olması.ADSL2 kullanıcılarının tavan hızları da 16 Mbps'ye yükselecek. Her ne kadar varlığının bir anlamı olmasa da adil kullanım sınırı 100 GB'a çıkacak.Türk Telekom tüm bu değişikliklerin yanında bazı hizmet türlerinin fiyatlarını da güncelleyecek.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

ayhboz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bizden frsat almıştır dahada brakmaz

--- Mesaj Güncellendi ---

[TABLE="width: 0"]
[TD]
Yeni-Yilda-Turk-Telekom-Yenilikleri.jpg
[/TD]
[TD="bgcolor: transparent, align: right"][/TD]
[/TR]
[TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"]Türk Telekom, yeni yılda yeni tarife ücretleri ve hizmet türleriyle birlikte giriyor.2011 yılıyla birlikte VDSL2 kullanıcılarının tavan hızları 50 Mbps'den ikiye katlanarak 100 Mbps'ye ulaşıyor. İşin kötü tarafı ise ücretin de 109 TL'den 149 TL'ye çıkıyor olması.ADSL2 kullanıcılarının tavan hızları da 16 Mbps'ye yükselecek. Her ne kadar varlığının bir anlamı olmasa da adil kullanım sınırı 100 GB'a çıkacak.Türk Telekom tüm bu değişikliklerin yanında bazı hizmet türlerinin fiyatlarını da güncelleyecek.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
hay o ben güncellemenin....

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Güzel kardeşlerim, hepimizin ortak derdidir bu.
Nasıl ki kurban bayramında 3 veya üzeri kişi birleşip dana'ya giriyorlar, işte aynı düzende internete girmek lazımdır.

EroLÖZKAN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güzel kardeşlerim, hepimizin ortak derdidir bu.
Nasıl ki kurban bayramında 3 veya üzeri kişi birleşip dana'ya giriyorlar, işte aynı düzende internete girmek lazımdır.

Kurban kescek 3 üzeri kişi bulamasak ne yapcaz koyunmu kescez:)

XuSeR

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Türkiyede ADSL hizmeti veren tüm firmaların altyapısını TTnet sağlıyor. Yani adsl sağlayıcınızı değiştirmek bir işe yaramıyor. Yine ekmeğine bal sürülen şirket allahın belası ttnet oluyor.

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Netlimitsiz paket 59 tl olmuş... Ayrıcada NETDİSK hediyeymiş ulan dalgamı geçiyorsunuz siz yaa aldığımız 2mbps internet 60tl para istiyorlar yaa.. Hastamısınız siz yaa...

Eski Netlimitsiz abonelere Size netdisk hediye ediyorum ama 59 lira oldu derlerse kötü :)

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Eski Netlimitsiz abonelere Size netdisk hediye ediyorum ama 59 lira oldu derlerse kötü :)

Valla derlerse hiç şaşırmam hocam....

Sanki 8mbit ile upload yapıyoruz da netdisk diyorlar ya :D

onlar topladıkları paraya bakıyor 8 mb ı sanki veriyolarmıki çoğu kişi 4 mb ve altında bağlanıyor 8 i alabilen yok doğru düzgün ...

dediğin gibi verse nolucak netdisk saniyede 90 kb la günlerce pc yi açık bıraksan gene yedek alamazsın 50 gb kendi yaptıkları

kendileriyle çelişiyolar yazdıkça sinir katsayım artıyo telekoma karşı vs... vs... diyim ....:hammer:

alonespy

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hani nerede ttnet destek....yeter artık arkadaş sağılacak inek miyiz biz....

ganayem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haklı olduğunuz konularda boşuna ağlamayın arkadaşlar. Nasıl olsa hepimiz sineye çekeceğiz bunu da.

megadosya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanıcı sözlemeis yapıyorlar aylık sbaitken olmadık yere zam :(

fatihcamli

Doçent
Reaksiyon puanı
0
GÜncelleme Zam kalktı artık yakında türk dil kurumundan kalkar Güncelllme olur sonra upload gelir güncellemyi kaldırıp sonra yenileme gelir saten yenilemde sonrası göremeyiz Ömrümüz yetmez :D Hayat böyle devam eder gider millet uzayda baka gezegen bulup yerleşir biz daha yeni aya 1 türk yollarız. ve onunlar 1 yüzyıl övünür dururuz......kaderde varsa üzülmek neye yarar dövünmek............