timuruntorunu
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
netlimitisiz de değişiklik yok de mi, 55 tl hala
ttnet i daha 3G ilk çıktığında iptal ettirmiştim... bana zorla sattıkları sabit telefonuda kaldırdım.
21. YY da halen kablolu ev telefonu kullanan zihniyeti anlamıyorum zaten..
hay o ben güncellemenin....Bizden frsat almıştır dahada brakmaz
--- Mesaj Güncellendi ---
[TABLE="width: 0"]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD][/TD]![]()
[TD="bgcolor: transparent, align: right"][/TD]
[/TR]
[TR="bgcolor: transparent"]
[TD="bgcolor: transparent, colspan: 2"]Türk Telekom, yeni yılda yeni tarife ücretleri ve hizmet türleriyle birlikte giriyor.2011 yılıyla birlikte VDSL2 kullanıcılarının tavan hızları 50 Mbps'den ikiye katlanarak 100 Mbps'ye ulaşıyor. İşin kötü tarafı ise ücretin de 109 TL'den 149 TL'ye çıkıyor olması.ADSL2 kullanıcılarının tavan hızları da 16 Mbps'ye yükselecek. Her ne kadar varlığının bir anlamı olmasa da adil kullanım sınırı 100 GB'a çıkacak.Türk Telekom tüm bu değişikliklerin yanında bazı hizmet türlerinin fiyatlarını da güncelleyecek.[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/ikili-paket.aspx
Super online a geçecem arkadaşlar. 59 TL 16 Mbit fiyatı var. En azından TTnet belasından kurtulmuş olurum.
Güzel kardeşlerim, hepimizin ortak derdidir bu.
Nasıl ki kurban bayramında 3 veya üzeri kişi birleşip dana'ya giriyorlar, işte aynı düzende internete girmek lazımdır.
Kurban kescek 3 üzeri kişi bulamasak ne yapcaz koyunmu kescez![]()
Netlimitsiz paket 59 tl olmuş... Ayrıcada NETDİSK hediyeymiş ulan dalgamı geçiyorsunuz siz yaa aldığımız 2mbps internet 60tl para istiyorlar yaa.. Hastamısınız siz yaa...
Eski Netlimitsiz abonelere Size netdisk hediye ediyorum ama 59 lira oldu derlerse kötü![]()
Sanki 8mbit ile upload yapıyoruz da netdisk diyorlar ya![]()
Superonline adsl her yer için var mı?