TorrentLeech.org Davetiye Dağıtımı

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Chat e girdiginde sana mail adresinizi yazın tarzı bı mesaj gelicek.Ardından sen maıl adresini yazıcaksın ve sistem otomatik olarak seni chat kanalından atıcak yanı disconnect olucaksın. Eğer bu sekilde oluyorsa davetiyenin gelmiş olması gerekir.

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hahaha dalga mı geçiosunuz anlamıyorum bişey yazmadan önce 5 mesaj üstünü okumak bu kadar mı zor geliyor :)

musti9191

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sitelerindeki chat kısmına mail adresimi yolladım disconnected dedi.Kod anında maile geliyor demişsiniz fakat kaç saattir bana mail gelmedi. Aceba hotmail kabul etmiyorlar mı yoksa beklemeli miyim ?

FATAL1TY`

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Sitelerindeki chat kısmına mail adresimi yolladım disconnected dedi.Kod anında maile geliyor demişsiniz fakat kaç saattir bana mail gelmedi. Aceba hotmail kabul etmiyorlar mı yoksa beklemeli miyim ?

Gereksiz klasörünü kontrol et :)

hukar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Torrentleech üyeligim var ama benimde davetiye gönderebilmem için ne yapmam gerekiyor?

musti9191

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Torrentleech üyeligim var ama benimde davetiye gönderebilmem için ne yapmam gerekiyor?

hocam eyvallah ama kimseye yük olmak istemiyorum hazır kendileri davetiye veriyorlar bende bi hesap alayım dedim hiç tl hesabım olmadı ama benim şansa mıdır davetiye kodu için gereken mail i bi türlü yollamadılar :)

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TLde davetiye kazanmak zor iş ya vip olucaksın ( 2 davetiye ) ya da power userlara admin nadir olarak davetiye hakkı veriyormuş.

---------- Post added at 12:17 ---------- Previous post was at 12:15 ----------

hocam eyvallah ama kimseye yük olmak istemiyorum hazır kendileri davetiye veriyorlar bende bi hesap alayım dedim hiç tl hesabım olmadı ama benim şansa mıdır davetiye kodu için gereken mail i bi türlü yollamadılar :)
ben 3 4 üyelik açtım yedekte bulunsun die hiç birinde herhangi bir mail sorunu yaşamadım. Modemine reset atıp internet geçmişinizi silerek tekrar deneyin başka bir mail adresiyle eğer internetiniz sabit ip değil ise.

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
"There is a problem with our ISP connection. Please be patient while we are trying to resolve this."

Siteye bile giremedim. Sizde de durum böyle mi?

Darknes$

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
351
Bende de açılmadı.

balbal33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynen site açılmıyor bende yaklaşık 5 dk dır site dönüyor baplanıyor ama .. ses seda yok..

musti9191

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

ben 3 4 üyelik açtım yedekte bulunsun die hiç birinde herhangi bir mail sorunu yaşamadım. Modemine reset atıp internet geçmişinizi silerek tekrar deneyin başka bir mail adresiyle eğer internetiniz sabit ip değil ise.

eyv mail 10 saat fln sonra geldi sanrm şu sıralar server problemi çektikleri için aksaklık oldu. sonunda üye olabildim :)

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hayırlı olsun temasıyla iç karartıcı bir sitede olsa güzel sitedir.

Harpiya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xaero1905[MENTION=21031]yahoo[/MENTION].com
Bende davetiye alabilirsem sevinirim...

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu bir istek yapmadan önce 2 sayfa geçmişte neler yazılmış okuyun... Tekrar söylüyorum mail adresinizi buraya yazmanıza gerek yok hatta yazmayın. http://www.torrentleech.org/user/chat/guest adresine girin ve kanala girdiğinizde mail adresinizi yazın davetiyeniz gelicektir.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
kendini boşuna yorma, bunlar sadece davetiye için üye olmuş bir mesaj atayım herşey ayağıma gelsin kafasındaki insanlar. Davetiye açık bile olsa göndermemek lazım.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
biz o kadar denedik anlatılanı 3 gün geçti aradan davetiye gelmedi ? :D

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok güzel bir torrent sitesi bu fırsatı kaçırmasınlar diye uğraşıyorum ama boşuna :)
muratteas benim daha önceden üyeliğim vardı ama bu açılıştada 3-4 tane yedek olsun diye aldım hiçbirinde herhangi bir sıkıntı olmadı mailler anında geldi. ayrıca modeme reset atarsan tekrar başvuru yapabilirsin başka bir mail ile dene istersen.

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Çok güzel bir torrent sitesi bu fırsatı kaçırmasınlar diye uğraşıyorum ama boşuna :)
muratteas benim daha önceden üyeliğim vardı ama bu açılıştada 3-4 tane yedek olsun diye aldım hiçbirinde herhangi bir sıkıntı olmadı mailler anında geldi. ayrıca modeme reset atarsan tekrar başvuru yapabilirsin başka bir mail ile dene istersen.
ooo kaç kere yaptık başka hesaplar yazdık, anın da gelen olmadı birşey. :)

vitesang

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İlginç...irc ye bağlandığında mail adresinizi yazın diye bir yazı yazıyor ardından mail adresini yazdıktan sonra seni chatten banlıyorlar.Bu şekilde oluyorsa bir sıkıntı olmaması gerek.Olmuosada sağlık olsun artık.

---------- Post added at 01:00 ---------- Previous post was at 00:37 ----------

Bu arada otomatik davetiye sistemini yine kapatmışlar malesef yinede üye olmak isteyenler chat e girip mail adreslerini yazssınlar belki birisi yollar :) ve muhtemelen yakın zamanda yine oto. davetiyeyi açarlar.

cevresahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediklerinizi yaptım. ama beceremedim.
mümkünse bende bir tane davetiye isteyecektim.
saygılarımla
erdoganaydin28[MENTION=17725]Gmail[/MENTION].com[B][URL="http://forum.shiftdelete.net/member.php?u=17725"][/URL][/B]

kray

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yahu bir istek yapmadan önce 2 sayfa geçmişte neler yazılmış okuyun... Tekrar söylüyorum mail adresinizi buraya yazmanıza gerek yok hatta yazmayın. http://www.torrentleech.org/user/chat/guest adresine girin ve kanala girdiğinizde mail adresinizi yazın davetiyeniz gelicektir.

Merhabalar torrent leech davetiyesi almak için dediginizi yaptım fakat chate girince banlandım anlamadım neden oldu simdi giremiyorum sizden ricam benim email adresimi yazarmısınız oraya. davetiye almam gerekiyor koraygs_14@hotmail.com