[MENTION=105808]cperinaz[/MENTION] bak saat gece 2 işten yeni geldim niyebiliyormusun ? Çoluğumun çocuğumun rızkını çıkarmak için. Ben kendi neslimi ana ve baba tarafı olmak üzere geçmiş tarihini iyi bilirim. Daha sülalelerimden bir tanesi çıkıpda açlıkdan işsizlikden böbreğini kulağını bacağını satmadı.Bu işleri bırakacaksınız daha öncede söyledim. Çalışana iş çok adam olana iş çok. En basit örnek yakınımda var mahallede adam tarih öğretmenliğini kazanmış atanmak için bekliyor ama 2 sene mi 3 sene mi bilmiyorum. Adam sabah akşam yatıyor. Onu görünce bana uyku çöküyor. Demiyorki gideyim idareten bir işte çalışayım. Ama suç onda da değil ben onun anası babası olucam eve sokmam. Çalışmayan adamın evde işi ne ? Bedava çalışsın yine çalışsın.
Artık felaket tellali olmuşsunuz yok devlet uçuyor yok batıyor yok kendimizi kandırıyoruz. Kandırma kardeşim kendini git sen üstüne düşen neyse yap. Kimse kimseye yattığı için kara gözüne kara kaşına para vermez.
Kadın açlıkdan yoksullukdan bunu yapmışmış lafa bakın ahlaksızlığın imansızlığın utanmazlığın nerelere vardığını görün. Göründe buna açlıkdan yoksullukdan yapıldı demekten utanın. Evlat bu ya evlat. Gecenin bir köründe sizi hiç bir kuvvet (lafını gelişi) uykudan kaldıramaz. Ama evladınız ufakdan ağlar gibi olsa kalkarsınız bakarsınız gözünüzü kapatmazsınız. Ama bu ta .......................... kadını kızını 12 yaşında bu kız sadece 12.Evlat bu. Elin ...............na peşkeş çekiyor.
Beni söyletmeyin daha acayip acayip konuşupta.
Artık felaket tellali olmuşsunuz yok devlet uçuyor yok batıyor yok kendimizi kandırıyoruz. Kandırma kardeşim kendini git sen üstüne düşen neyse yap. Kimse kimseye yattığı için kara gözüne kara kaşına para vermez.
Kadın açlıkdan yoksullukdan bunu yapmışmış lafa bakın ahlaksızlığın imansızlığın utanmazlığın nerelere vardığını görün. Göründe buna açlıkdan yoksullukdan yapıldı demekten utanın. Evlat bu ya evlat. Gecenin bir köründe sizi hiç bir kuvvet (lafını gelişi) uykudan kaldıramaz. Ama evladınız ufakdan ağlar gibi olsa kalkarsınız bakarsınız gözünüzü kapatmazsınız. Ama bu ta .......................... kadını kızını 12 yaşında bu kız sadece 12.Evlat bu. Elin ...............na peşkeş çekiyor.
Beni söyletmeyin daha acayip acayip konuşupta.