12 yaşındaki kızını 5 liraya pazarladı

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
fft2mm803612.jpg

İlişkiye girdiği erkeklere ilköğretim öğrencisi kızını da pazarladı. Küçük H.H. hamile kalınca korkunç gerçek ortaya çıktı.

Adana'da 40 yaşındaki Kader H., para karşılığı ilişkiye girdiği temizlik işçisi ile güvenlik görevlisine ilköğretim öğrencisi kızı 12 yaşındaki H.H.'yi de 5 lira karşılığında sattı. Küçük H.H.'nin hamile kalması üzerine korkunç gerçek ortaya çıkınca utanmaz anne ile tecavüz zanlıları yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar çıkarıldıkları adliyede tutuklanarak cezaevine gönderildi

Temizlik işçisi 45 yaşındaki Mehmet Taş ve bir işhanının güvenlik görevlisi olan 46 yaşındaki Mehmet Ali İncekara, eşi inşaatlarda çalışan evli iki çocuk annesi Kader H. ile para karşılığında ilişkiye girmeye başladı.

KIZINI DA SATTI

Taş ve İncekara, 5 lira karşılığında ilişkiye girdikleri Kader H.'nin ilköğretim 7'inci sınıf öğrencisi kızı H.H. ile de ilişkiye girmek istedi. Anne Kader H. iddiaya göre, 5 lira karşılığında kızına dokunmalarına izin verdi. Ancak, temizlik işçisi Taş ve güvenlik görevlisi İncekara, küçük kıza, "Annen izin verdi bizimle ilişkiye gireceksin" diyerek zorla tecavüz etti.

H.H. HAMİLE

Kader H.'nin kendisini ve kızını para karşılığı pazarlaması olayı ilköğretim öğrencisi H.H.'nin şiddetli karın ağrısı şikayetiyle hastaneye götürülmesi üzerine ortaya çıktı. Hastanede yapılan muayenede H.H.'nin hamile olduğu ortaya çıktı. Doktor, küçük yaştaki çocuğun hamile olması üzerine durumu hastane polisine bildirdi.

'ANNEMİN İZNİYLE İLİŞKİYE GİRDİM'

Utanç olayı üzerine Ahlak Bürosu ekipleri, hastaneye giderek küçük H.H.'yi Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü. Burada psikolog gözetiminde bilgisine başvurulan H.H., annesinin izniyle Taş ve İncekara'nın kendisiyle zorla ilişkiye girdiğini söyledi.

İTİRAF ETTİLER

Anne Kader H., temizlik işçisi Taş ile güvenlik görevlisi İncekara yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslar, küçük kıza cinsel istismarda bulunduklarını itiraf etti. Taş'ın küçük kıza fiili livatada bulunduğunu, İncekara'nın cinsel ilişkiye girmediğini ancak fiziksel temasta bulunduğunu söylediklerini belirtildi.

'DOKUNUN DEDİM İLİŞKİYE GİRİN DEMEDİM'

Anne Kader H., eşinin inşaatlarda çalışması nedeniyle maddi sıkıntı çektiklerini bu yüzden para karşılığı erkeklerle ilişkiye girdiğini söyledi. Şahıslara
para karşılığı kızına sadece dokunmaları için izin verdiğini ifade eden Kader H.'nin, "Kızıma sadece dokunacaklarını, başka bir şey yapmayacaklarını söylemişlerdi. Ama onlar kızımı tehdit edip zorlayarak ilişkiye girmişler. Ben de bu şahıslardan şikayetçiyim" dediği öğrenildi.

Kaynak

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
'dokunun dedim ilişkiye girin demedim' :)

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Yuh!!!
artık bunun gibi istismarcıların önüne geçilmesi gerekiyor:cursing:

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Kadına bak ya bir de şikayetçiymişş.................................yazık

execute

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sözün bittiği yerdeyiz. Ben senin gibi ananın .............................................................................

Karşımda olsada küfrede küfrede dövsem bu şeytanın tohumunu

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu karıya dokunmak lazım !

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Allah belanı versin .

Küfür etmek istiyorum ya !

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Bari ciddi bir paraya verseydiniz.

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ac insan parasiz insan bir de cahil olunca herseyi yapiyor gördügümüz gibi . Allah bunlari islah etsin . Van'da da gördük , kamyonlara saldirdilar , birbirlerine saldirdilar. Neden ? Acliktan , yoksulluktan , muhtacliktan ... Memleketin gidisi hic hayra alamet degil , Allah sonumuzu hayretsin .

ashabulyemin

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu rezillikler ne ilk ne sondur.Ama bu derece basit değildir.Bunu yapan rezil hukuki sorumluluğunu mutlaka bilir Adana kozmopolit bir ilimiz göç alan eğitimin yaygınlaşmadığı bir yer bu tür olaylara sık rastlanıyor Allah[cc]hidayet versin

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Kıyamet alametleri. Ah ah gözümle görmüyorum ki böyle olayları bak ben nasıl dokunuyorum o kadına.

salak adam

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bi yandan çok fena sinirlendim bi yandanda kızı sattığı fiyata güldüm

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
finix neden bahsediyon sen ne değerlenmesi ya ..... annesi satmış kızı, kızın ne suçu var da para etseydi bari diyebiliyosunuz sen ya bütün bildiğim küfürleri okuyacam kadına ama yine de rahatlamayacam Allah kahretsin onları:@

Reaksiyon puanı
189
Türkiye'de ahlak kavramının çöktüğü bir dönemin geçiş evresindeyiz. Bu tip şeyler artık normal gelmeye başladı bana nedense. Sağolsun medya alıştırdı hergün böyle haberler yayınlanarak.

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Ha, yani yaşı ilerleyince değerlenecek. Şimdi bir çöp?

Kardeşim, sen bırak küçük bir kızı, bir insana fiyat biçiyorsun. Ben de sana , burada söz konusu olan şeyin küçük bir kızın pazarlanması olduğunu anlatmaya çalışıyorum. Sen tutmuş "daha fazla fiyata pazarlasaydı" diyorsun. Sence eleştirinin yönü bu mu olması gerekiyor? Habere de, benim sana getirdiğim eleştiriye de yanlış yerden bakıyorsun. Tabi bana göre, senin doğrularını ben bilemem...

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
finix neden bahsediyon sen ne değerlenmesi ya ..... annesi satmış kızı, kızın ne suçu var da para etseydi bari diyebiliyosunuz sen ya
Hayır öyle bir şey demedim. Kızın pazarlanması çok acı, ki artık 5 lira yüzünden kızını satabiliyorsa çok daha acı demek istedim.

kuntakinte

Profesör
Reaksiyon puanı
8
hayvandan aşağı insanlara ne söylesek boş.

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Ac insan parasiz insan bir de cahil olunca herseyi yapiyor gördügümüz gibi . Allah bunlari islah etsin . Van'da da gördük , kamyonlara saldirdilar , birbirlerine saldirdilar. Neden ? Acliktan , yoksulluktan , muhtacliktan ... Memleketin gidisi hic hayra alamet degil , Allah sonumuzu hayretsin .

Açlıkla alakası yok!
Her olanı biteni yoksulluğa açlığa bağlamak sadece kolaycılıktır...

2-3 gün öne 2 genç kız yakalandı!
Kadınların çantalarını çalıyorlardı...

Para için mi?
Para için olsa altlarında kendi adlarına kayıtlı son model volvo olmazdı!
Çantayı çalıp son model volvo ile kaçtılar ancak polis yakaladı.. Araç kızlardan birinin üzerine kayıtlı! Çalıntı değil yani!

Yine hayat kadınları kendini pazarlayanlar vs vs...
Elbette bunu yoksulluktan yapanlar vardır! Ancak çoğuna bakın bir fabrikada namusuyla çalışan kızdan çok daha fazla para kazanıyorlardır!

Van Depremindeki Sahne!
Bunu açlıkla sefaletle açıklamaya çalışmak en büyük yanlışı yapmaktır!

Orada tamamen insanın karmaşık psikolojisi devreye girmiştir!

Çok büyük bir tehlike anındaki insanın düşüncesizce hayata tutunma adına kendini koruma adına verdiği mücadeledir bu...

Villa sahibi zengin bir vatandaş yağmacıların arasındadır! Çadır kapmaya çalışmaktadır! İstese binlercesini satın alacak maddi olanağa sahip olduğu halde o felaketin yarattığı korku ortamında kendisini bir şekilde tehlikede hissetmekte bir şeyler kaparak güçlü olmaya çalışmaktadır...

Bunu da yadırgayamazsınız! İnsan psikolojisi zor zamanlarda nasıl tepkiler vereceği hesaplanamayacak kadar karmaşık bir yapıdadır...

Ülkenin kötüye gittiği falan yok!

Böyle haberlerin çoğalması böyle olayların çoğalması anlamına gelmiyor!

Bu ülkede günde yüzlerce Trafik Kazası oluyor...
Artık haber değeri bile taşımıyor bu kazalar...
Gündemimize girmiyor...

Ancak medya 2 hafta üst üste trafik kazaları haberlerini çoğaltarak verirse bir anda sanki trafik kazaları artmış gibi hissederiz...
Oysa trafik kazaları değil trafik kazalarının haberleri çoğalmıştır...

Dikkat edin...
Bir kadın kocasından şiddet görür...
Bir cinayet işlenir...
Gündeme düşer...
Ondan sonra bir iki hafta boyunca sürekli Kadına Şiddet olayları haberlerde gazetelerde yer almaya başlar...
Sanırsınız ki bir anda erkekler çıldırdı kadınlara saldırıyorlar!

Oysa bu olaylar her gün yaşanıyor...
Önceden de yaşanıyordu...
Muhtemelen gelecekte de yaşanacak...
Sadece kimi zamanlar daha çok haber olacaklar...

Yine tekrarlıyorum Bu Ülkede Kötü Haberlerin Çoğalması Kötü Olayların Çoğaldığı Anlamına Gelmiyor... İyi Olayların Daha Az Haber Olduğu Anlamına Geliyor...

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hayır öyle bir şey demedim. Kızın pazarlanması çok acı, ki artık 5 lira yüzünden kızını satabiliyorsa çok daha acı demek istedim.
Anlam öyle çıkmıyo ki.

Kadının geçim sıkıntısı için öyle yaptığı bahane, kocaya beleş olunca parayı ordan aramış...

Erdem-FB

Dekan
Reaksiyon puanı
28
Sabahlara kadar dövüpte sıkılmıyacağım insanlar.

cperinaz

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Açlıkla alakası yok!
Her olanı biteni yoksulluğa açlığa bağlamak sadece kolaycılıktır...

2-3 gün öne 2 genç kız yakalandı!
Kadınların çantalarını çalıyorlardı...

Para için mi?
Para için olsa altlarında kendi adlarına kayıtlı son model volvo olmazdı!
Çantayı çalıp son model volvo ile kaçtılar ancak polis yakaladı.. Araç kızlardan birinin üzerine kayıtlı! Çalıntı değil yani!

Yine hayat kadınları kendini pazarlayanlar vs vs...
Elbette bunu yoksulluktan yapanlar vardır! Ancak çoğuna bakın bir fabrikada namusuyla çalışan kızdan çok daha fazla para kazanıyorlardır!

Van Depremindeki Sahne!
Bunu açlıkla sefaletle açıklamaya çalışmak en büyük yanlışı yapmaktır!

Orada tamamen insanın karmaşık psikolojisi devreye girmiştir!

Çok büyük bir tehlike anındaki insanın düşüncesizce hayata tutunma adına kendini koruma adına verdiği mücadeledir bu...

Villa sahibi zengin bir vatandaş yağmacıların arasındadır! Çadır kapmaya çalışmaktadır! İstese binlercesini satın alacak maddi olanağa sahip olduğu halde o felaketin yarattığı korku ortamında kendisini bir şekilde tehlikede hissetmekte bir şeyler kaparak güçlü olmaya çalışmaktadır...

Bunu da yadırgayamazsınız! İnsan psikolojisi zor zamanlarda nasıl tepkiler vereceği hesaplanamayacak kadar karmaşık bir yapıdadır...

Ülkenin kötüye gittiği falan yok!

Böyle haberlerin çoğalması böyle olayların çoğalması anlamına gelmiyor!

Bu ülkede günde yüzlerce Trafik Kazası oluyor...
Artık haber değeri bile taşımıyor bu kazalar...
Gündemimize girmiyor...

Ancak medya 2 hafta üst üste trafik kazaları haberlerini çoğaltarak verirse bir anda sanki trafik kazaları artmış gibi hissederiz...
Oysa trafik kazaları değil trafik kazalarının haberleri çoğalmıştır...

Dikkat edin...
Bir kadın kocasından şiddet görür...
Bir cinayet işlenir...
Gündeme düşer...
Ondan sonra bir iki hafta boyunca sürekli Kadına Şiddet olayları haberlerde gazetelerde yer almaya başlar...
Sanırsınız ki bir anda erkekler çıldırdı kadınlara saldırıyorlar!

Oysa bu olaylar her gün yaşanıyor...
Önceden de yaşanıyordu...
Muhtemelen gelecekte de yaşanacak...
Sadece kimi zamanlar daha çok haber olacaklar...

Yine tekrarlıyorum Bu Ülkede Kötü Haberlerin Çoğalması Kötü Olayların Çoğaldığı Anlamına Gelmiyor... İyi Olayların Daha Az Haber Olduğu Anlamına Geliyor...

Pardon kardes , ben nasil büyük bir hata yaptim da ülkenin kötüye gittigini düsündüm vay benim halime,

-http://www.haberturk.com/yasam/haber/176174-bobregini-satan-koy
-http://www.yenimesaj.com.tr/index.php?haberno=11004610&tarih=2011-09-13
-http://www.turk-is.org.tr/source.cms.docs/turkis.org.tr.ce/docs/file/gidaharcama.pdf

bunlara bir bak kardesim , senin ne durumda ne sartlarda yasadigini bilmiyorum ama ülkede bunlari yasayanlar var .

O depremdeki psikoloji dedigin de yine ülkenin rezaletinden baska birsey degil. Gerekli kurumlarin gerekli denetimleri yapmamasi üzerine cürük yapilan ve yikilan binalar . Binalarin yikildigi yetmiyormus gibi , deprem durumunda olmasi gereken hazirlik yok , insanlar magdur ediliyor. Sence her birine bir cadir düsse , herkes ihtiyaci oldugu kadar yardim alabilse, o kavgalar kiyametler olur mu ? Biraz arastir da bak japonyada olan depremi yasayanlar da insan, onlarin da psikolojileri var. Ama insan gibi siraya girip verilen yardimi almayi biliyorlar . Cünkü bana kalir mi korkusu yok iclerinde .
Ben de isterim ülkemiz hep ileriye gidiyor gelisiyor , dünyada sayili güclerden biri oluyor demek ama kendimizi kandirmayalim . Durum ortada .

Saygilar