221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
Daha önce orjinal olmayan rom yüklemişsindir c6 cfw ondandır belki.
Kafayı yiyecem ya. Temizliği yaptım programları yeniden kurdum daha ne yapayım bilmiyorum ki...
Teknik servisi aradım merkeze gönderip güncelleme yapılıyomuş merkezden dosyayı da vermiyolarmış, telefonu garantiye gönderecem ama fatura tarihinin düzeltilmesini bekliyorum. Mağdurum da mağdurum yaniEn iyisi bir telefoncuya götür bence..![]()
Garantiyi bekleme en yakında ki Nokia Shop'a git ver telefonunu hemen güncellesinler, hatayı da giderirler.Teknik servisi aradım merkeze gönderip güncelleme yapılıyomuş merkezden dosyayı da vermiyolarmış, telefonu garantiye gönderecem ama fatura tarihinin düzeltilmesini bekliyorum. Mağdurum da mağdurum yani![]()
Tarayıcıyı da port etmişler miydi?ben trailblazer kullanıyorum.. çok büyük bir bug yok.. c6 portlar bizim telefona olmuyor.. donanımhaberden 5800 konusunu takip et 60 için de fw gelecektir.. ama çok farklı olmayacak, sonuçta bu özellikler zaten fwlerde vardı![]()
Sağol, şükür yapabildim tarayıcı felan gerçekten güzelmişSonunda yaptın demek hayırlı olsun..![]()
Sağol, şükür yapabildim tarayıcı felan gerçekten güzelmişBir daha jaf denen programı kullanırken 3 5 15 defa düşünürüm artık
![]()
Hiç affım olmaz oynarım, 13 saat de uğraşırımAynen telefonun orjinal ayarları ile oynanamak gerek.![]()
Jaf düzgün çalışıyor başarıyla(?) formatı atıyordu ama ovi sürümü yeniden yükledim diye beni kandırıyoduSonunda başarmışsın @pcwolf sevindim. Zamanında ben de uğraşmıştım Jaf'la ama bir türlü düzgün çalıştıramamıştım Win7 de. Neyse artık lazım değil zaten![]()