famemonster16
SDN Okuru
- Reaksiyon puanı
- 0
Ovi Suite yeni yazılım bulamadı diyor Allah Allah. Siz pcden nasıl yüklediniz?
Diğer forum sitelerinde tuş kilidi değişmiş yazmışlar. Gerçekten öyle mi nasıl olmuş yenisi?Ben telefondan yükledim kardeş![]()
Şuan için Wifi kullanarak güncellemem mümkün değil. Of yaBen telefondan direkt yükledim sıkıntı olmadı direkt yükledi.
Şuan için Wifi kullanarak güncellemem mümkün değil. Of ya![]()
1-2 saat sonra yeniden deniycem. şu yeni tuş kilidi hakkında bilgi versene biraz.3g'yi aç güncelle derim![]()
1-2 saat sonra yeniden deniycem. şu yeni tuş kilidi hakkında bilgi versene biraz.
Kullanışlı mı?
kullanışlı mı peki?Tuş kilidi kitli iken menüye basınca kaydırmalı tuş kilidi çıkıyor c6'daki gibi![]()
Aynen kardeşim ben de güncelleyemedim bilgisayardan.Arkadaşlar Nokia Software Updater ve Ovi Suite Kullanarak güncelleyemiyorum. Güncelleme yok diyor. Teldende galiba internet ücreti alınıyor. Başka bir yolu yokmu?
Hala güncelleyemedim.
Telefondan neden güncelleme yapmayı denemiyorsun..![]()
Bakiyem yeterli değil![]()
![]()
Bu resim tarihe geçmeli :mrgreen: Bir asır bekledikten sonra gelen güncelleme...![]()
iOS mmu la bu?V70' de 700 mb'lık güzel bi güncelleme bekliyoruz..![]()
iOS5 800 mbAnna 300 mb'lıktı murat.![]()
Arkadaşlar o kadar bekledik 7mblık güncelleme vermişler diyosunuz ama bu tam güncelleme değil, zaten Nokia'nın sitesinde de yazmadı güncelleme yayınlandı diye bizim şuan yüklediğimiz günceleme daha tamamlanmadı. Mesela ben 20 ekimde güncelledim telefonumu sadece "Telefon Güncellemesi" yüklendi. Bir gün sonra yani 21 ekimde güncelleştirmeleri denetlediğimde "Update for Facebook" güncellemesi geldi. Yani şuan güncelleme daha tamamlanmadı yavaş yavaş yeni şeyler ekleniyor. Dediğiniz sms ifadeleri de bir kaç gün sonra gelir tahminimce.