Nokia 5800 v60.0.003 Çıktı Güncelleyin.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Babam ikna olursa zaten satacam bunu optimus 3d alacam Allah'ın izniyle, ya da avucumun cm karesini dilimle hesaplarım:D

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
V60 için product code bulan var mı ?

eairmak

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Menü tuşuna basınca tuş açmasan bile saati yazması babamın hoşuna gitti :D

okanic

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar güncelleyen var sanırım onlar kendi product kod'larını paylaşırlarsa bizde güncelleyelim ?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
0573741
Ezberimde kalan kadarıyla:)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Çarşambaya kadar gelir heralde, aslında benim merak edip denemekten çekindiğim bisi var. V60 varken güncelleme bölümünde yeniden yükle kısmı çalışır mi acaba ovide. Eğer çalışırsa flaşlamak için dosyalar elde olur da kimsenin aklına gelmedi mi yoksa denemiyolar mi, tekrar flaş atmakla uğraşmak istemiyom sıkıntı çıkarır belki diye.

arda_88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende yapamadım mesajlarda emotion olayını.dün güncelledim telefonu slide unlock ve tarayıcı iyi olmuş.performans artışı var fakat benim telefonun hala radyosu kilitleniyor benim için en önemli kısım radyoydu..daha da güncellenmez herhalde bu telefon.ya böyle kullanıcaz yada cfw yapcak bişey yok.benim içinde bitmiştir nokia.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
Yükselmiş mi fiyatları?:D

ben 375 e alıcı buldum ama satmadım.. temiz de telefonum :) bu arada sitede çok aktif olamıyorum şifre falan yazmak uzun iş diye.. güncel olarak takipteyim ama :)

o fiyata teli satsak açıkta kalrız, telefonlara da zam geldi.. lg p970 almayı düşünüyordum 650-700 arası alırım die düşünürken fiyatı 1000tl lere çıktı..

5800 da wireless var sesli arama var biraz daha idare ederiz :D c6 portları ben beğenemedim bir türlü.. çok sıkıntılı bir yazılım bana kalırsa. orjinal yazılımı üzerinden geliştirmek daha iyi bence.. bu arada telefonun ayarlarıyla (çok hakim değilsek konuya) oynanamak lazım, ama çıkarılan bi fw varsa gayette iyiyse neden olmasın?

2.5 senedir kullanıyorum bu teli v21 i falan gördüm ben, yoktu güncellemesi o zaman.. t9 da msj yazarken 3 kelime arkadan gelirdi telefon :D

jaf ı win7 de neden çalıştıramadınız ki, uyumluluk ayarından xp olarak gösterdiniz mi bir de yönetici olarak atadınız mı hiçbir sorun vermiyor. en az 8-9 kez fw yüklemişliğim vardır.. bir sıkıntı yaşamadım jaf da.. v60la yeni yazılımlar da çıkacaktır.. biraz daha trailblazer ile beklemekte fayda var :)

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Jafta şöyle sorun vardı, flaşı atıyodu ama telefon güncellemelerden bulmuyodu, ondan sorun jafta dedim:)

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
ben 375 e alıcı buldum ama satmadım.. temiz de telefonum :) bu arada sitede çok aktif olamıyorum şifre falan yazmak uzun iş diye.. güncel olarak takipteyim ama :)

o fiyata teli satsak açıkta kalrız, telefonlara da zam geldi.. lg p970 almayı düşünüyordum 650-700 arası alırım die düşünürken fiyatı 1000tl lere çıktı..

5800 da wireless var sesli arama var biraz daha idare ederiz :D c6 portları ben beğenemedim bir türlü.. çok sıkıntılı bir yazılım bana kalırsa. orjinal yazılımı üzerinden geliştirmek daha iyi bence.. bu arada telefonun ayarlarıyla (çok hakim değilsek konuya) oynanamak lazım, ama çıkarılan bi fw varsa gayette iyiyse neden olmasın?

2.5 senedir kullanıyorum bu teli v21 i falan gördüm ben, yoktu güncellemesi o zaman.. t9 da msj yazarken 3 kelime arkadan gelirdi telefon :D

jaf ı win7 de neden çalıştıramadınız ki, uyumluluk ayarından xp olarak gösterdiniz mi bir de yönetici olarak atadınız mı hiçbir sorun vermiyor. en az 8-9 kez fw yüklemişliğim vardır.. bir sıkıntı yaşamadım jaf da.. v60la yeni yazılımlar da çıkacaktır.. biraz daha trailblazer ile beklemekte fayda var :)

Benim bir arkadaş 2 gün önce 2'inci el 5800'a 420 lira verdi..:D

pissed26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar v60 versiyonunu yükleyince telefonumun şarj kullanımı yarı yarıya azaldı versiyondanmı kaynaklanıyor acaba

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Arkadaşlar v60 versiyonunu yükleyince telefonumun şarj kullanımı yarı yarıya azaldı versiyondanmı kaynaklanıyor acaba

Aksine bende normalde 2 gün giden batarya 4-5 gün gitmeye başladı.:)

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Satılık C5-03 var arkadaşlar yavrusu :D

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar bakiye olmadığı için bu güncellemeyi hala yapamadım. Bana yardımcı olabilecek arkadaş var mı? Başka yöntemi yok mu?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Şur dan nokia suite son sürümünü indir,3.2.100dür ismi.
telefonu bağlayıp güncellemeleri kontrol et kısmında yazılımı yeniden yükle kısmını kullanıp indirme işlemi tamamlandıktan sonra bağlantıyı keserse(bende kendi kendine kesildi ona göre söylüyorum) C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-356 yolunda v60 flaş dosyalarını görebilirsin.

Bu şekilde ben v60ın orijinal dosyalarına ulaştım.
Ben denemedim ama flaş dosyalarına o şekilde ulaştım ona göre tedbirli davranırsın

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Şur dan nokia suite son sürümünü indir,3.2.100dür ismi.
telefonu bağlayıp güncellemeleri kontrol et kısmında yazılımı yeniden yükle kısmını kullanıp indirme işlemi tamamlandıktan sonra bağlantıyı keserse(bende kendi kendine kesildi ona göre söylüyorum) C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-356 yolunda v60 flaş dosyalarını görebilirsin.

Bu şekilde ben v60ın orijinal dosyalarına ulaştım.

Hocam peki bu şekilde en son sürümümü elde edicez. Sonrasında nasıl kurucaz biraz bilgi verebilirmisiniz.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hocam peki bu şekilde en son sürümümü elde edicez. Sonrasında nasıl kurucaz biraz bilgi verebilirmisiniz.
A bi dk senin sürüm hâlâ v52, sen ilk başta v52 orijinal dosyaları indirip phoenixle flaşlama işlemi yapacan, eğer flaş olmazsa anlatımda flaş atmaya başlamadan önce retur... diye bişi var onun üstünde software update var onu kullanıp ondan sonra son sürümle ilgili işlemleri yapman gerekiyo. Veya son sürüm nokia suite ile bir bak belki v60 gelmiştir.

ozerxcom

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
14
Güncelleme Nokia Suite yazılımınada çıkmış. Şuan itibariyle. 1.4 GB yükleme boyutu diyor :)

ibjMX7RJEEiwWG.jpg

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
O bütün yazılımların boyutunu toplamış heralde yaa oha:D

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Hem güncellenme tamamlanmadı deyip neyden keyif almayı umuyor o?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yav ben de program güncellemediği halde yanlış gösterdi sandım:D
Güncellediyse iyi o zaman.