muratteas
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 96
yükselmiş satın bence 

0573741
Ezberimde kalan kadarıyla![]()
Mesajlara Emotion (gülen,ağlayan, somurtan..vb sarı kafa) ekleme
bunu görebilen yada yapabilen varmı dostlar?
Yükselmiş mi fiyatları?![]()
ben 375 e alıcı buldum ama satmadım.. temiz de telefonumbu arada sitede çok aktif olamıyorum şifre falan yazmak uzun iş diye.. güncel olarak takipteyim ama
![]()
o fiyata teli satsak açıkta kalrız, telefonlara da zam geldi.. lg p970 almayı düşünüyordum 650-700 arası alırım die düşünürken fiyatı 1000tl lere çıktı..
5800 da wireless var sesli arama var biraz daha idare ederizc6 portları ben beğenemedim bir türlü.. çok sıkıntılı bir yazılım bana kalırsa. orjinal yazılımı üzerinden geliştirmek daha iyi bence.. bu arada telefonun ayarlarıyla (çok hakim değilsek konuya) oynanamak lazım, ama çıkarılan bi fw varsa gayette iyiyse neden olmasın?
2.5 senedir kullanıyorum bu teli v21 i falan gördüm ben, yoktu güncellemesi o zaman.. t9 da msj yazarken 3 kelime arkadan gelirdi telefon
jaf ı win7 de neden çalıştıramadınız ki, uyumluluk ayarından xp olarak gösterdiniz mi bir de yönetici olarak atadınız mı hiçbir sorun vermiyor. en az 8-9 kez fw yüklemişliğim vardır.. bir sıkıntı yaşamadım jaf da.. v60la yeni yazılımlar da çıkacaktır.. biraz daha trailblazer ile beklemekte fayda var![]()
Benim bir arkadaş 2 gün önce 2'inci el 5800'a 420 lira verdi..![]()
öyle bi arkadaşın daha varsa bana gönder hemen satıyım daha garantisi herşeyi var tertemiz...![]()
Arkadaşlar v60 versiyonunu yükleyince telefonumun şarj kullanımı yarı yarıya azaldı versiyondanmı kaynaklanıyor acaba
Şur dan nokia suite son sürümünü indir,3.2.100dür ismi.
telefonu bağlayıp güncellemeleri kontrol et kısmında yazılımı yeniden yükle kısmını kullanıp indirme işlemi tamamlandıktan sonra bağlantıyı keserse(bende kendi kendine kesildi ona göre söylüyorum) C:\ProgramData\Nokia\Nokia Suite\NOSSU2\variants\Products\rm-356 yolunda v60 flaş dosyalarını görebilirsin.
Bu şekilde ben v60ın orijinal dosyalarına ulaştım.
A bi dk senin sürüm hâlâ v52, sen ilk başta v52 orijinal dosyaları indirip phoenixle flaşlama işlemi yapacan, eğer flaş olmazsa anlatımda flaş atmaya başlamadan önce retur... diye bişi var onun üstünde software update var onu kullanıp ondan sonra son sürümle ilgili işlemleri yapman gerekiyo. Veya son sürüm nokia suite ile bir bak belki v60 gelmiştir.Hocam peki bu şekilde en son sürümümü elde edicez. Sonrasında nasıl kurucaz biraz bilgi verebilirmisiniz.