Tablet önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Genero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bu ay sonu veya ötekin ayın başı gibi tablet almayı düşünüyorum ama kararsız olduğum yerler var 3G olsun diye düşünüyorum sony tablet s ve ipad 2 arasında kaldım .. sony tablet s'in 3G modeli ay sonu gelicekmiş zaten yardımcı olur musunuz. Açıkcası sony tablet s daha cazip geliyor bana ama sizinde fikrinizi almak isterim

ewrecca

Doçent
Reaksiyon puanı
0
kesinlikle ipad 2 al derim. ben galaxytab aldım 15 gün sonra gidip ipad2 almak zorunda kaldım okadar pişman oldum yani hesap et artık android tabletler kötü bile değil :D

bariscaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende ipad 1 var gözünü kırpmadan git ipad 2 al emin ol pişman olmazsın.Android çok iyi bir platform ama genede bir apple değil. Sony nin cihazına baktım cok buyuk kullanımıda güzel değil.Madem android alacaksın samsung al derim.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
asus eee pad transformer'a bakmanı tavsiye ederim. 3g özelliği yok ama diğerlerine göre farklı bir tablet. klavye eklentisi sayesinde pil süresi 2 katına çıkıyor.

blackmamba07

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ipad2'ye o kadar para vermene gerek yok bence. denemedim ama tablet s'in özellikleri hiç de fena bir tablet olmadığını gösteriyor cihazın test etme imkanın varsa biraz kurcala memnun kalırsan boş yere ipad2'ye bir ton para verme. bir de asus eee pad transformer var. o da bayağı sağlam gibi. fiyatı da oldukça uygun.

xyz1234

Profesör
Reaksiyon puanı
13
ipad 2 tek geçilir. tabii android takıntın yoksa...

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
İşletim sistemleriyle bir takıntım yok açıkcası androidde kullanmadım hiç ios a gene bir alışıklığımız var iphone'dan ama sony tablet hoşuma gitti biraz test ettim sony mağazında hoş birşeydi onunda 3G si 1500 civarında olur diye düşünüyorum zaten ipad 2 de alsam 16 GB alıcam yani fiyat hemen hemen aynı olucak benim için

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
HP TouchPad :)

Ucuz. :)

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Xoom al!! Türk telekom mu ne satıyordu taksitle 3g ile ordan burdan bağlanırsın tabi fiyatlarını karşılaştır. Benim arkadaş amerikadan almıştı biraz kurcalam fırsatı buldum gayet güzel.

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
tablet alacaksan bir oneride ben yapayım şahsi fikrim ipad 1 yada 2 .

almışken windows 7 li tabletlere bakmanı onerırım en azından bildigin windows işte :)

---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:17 ----------

http://windows7tab.com/