MüktesebaT
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 41
Linux hackerlar, mac profesyoneller, windows çocuklar içindir.![]()
içimdeki çocuk ölmemiş demekki
Macintos=Populer kultur.
her 15 yasina gelen velet neden converse ayakkabi alip parcalayip yirtip giyiyorsa bazi bilgisayar kullanicilari onun icin mac kullanir.
mac bir ise yaramaz , sekil bilgisayaridir.
istisnalar haricinde hicbir sektorel programi calistirmaz. oyun calistirmaz, cevresi ile uyumlu degildir. Pili bile cikmaz.
Unutmayin fan boylar, steve size surekli hakaret etsede siz onu hic mahcup etmiyorsunuz. Tebrikler..
Bunlar haricinde tamamen begenilerine ve aliskanliklarina dayali ( ozellikle mac touchpad kullanicilari fare kullanmaz, siradan touchpadlerden nefret eder ) kullanicilara lafimiz yok, boynumuz kildan ince. Ama bu oranin oldukca dusuk oldugunu soylemeden edemeyecegim.
DN: PC fanatigi yada MS fanatigi falan degilim. Akilci olmak islevsel ile populer arasindaki farki anlamak icin yeterlidir.
Era.
Çoz uzun zamandan beri mac kullanıcısıyım imac macbook ve macbook pro...Para ile ilgisi olduğunu kesinlikle sanmıyorum çünkü bu forumdaki herkes az çok bilgisayarına bir mac kadar parada harcamıştır...Neden mac olmasına gelince öncelikle işletim sistemi olarak 10.6.6 tamamı ile sorunsuz herhangi bir programda tıkanma yaşamıyor gerçi 10.5 leopard ve 10.4 de de hiç problem yaşamadım.İkincisi artık bootcamp ile zaten windowsun yada linuxun herhangi bir versiyonunu da snow leopardın yanında kullanabilmek mümkün üstelik hiç kasmadan...Virüse gelince tek kelime ile dert değil bulaşmıyor..öyle pc dekı gıbı program ekle kaldır fılan yok yada kaldırınca kucuk parcacıkların kalması makınenın agırlasması yok programın ıconunu cope at gıtsın bıttı program kalktıprogram bulma konusunda ıse eger ınternette ıyı gezınen bırısı ısenız hıc problem yok her programın neredeyse mac versıyonunu bulabılırsınız oyun desenız aynı...grafık tabanı dendıgınde apple 1 numara ozellıkle grafık ıslerı ıle ugrasanlar zaten pc kullanmayı pekde tercıh etmezler...kısaca mac harıkadır sıktır ve huzurludur oyle donanım monanım yukle drıver tanınmadı derdı de yok formatını at drıver fılan hersey tastamam formattan sonra dırek kullan.Pc ye gelınce elbet onunda artısı vardır hak yememek lazım mesela kullanımı kolay olması cok ozel bence cunku bır kız cocuguna mac versenız pek anlamaz ama windows kolaydır herkese hıtap eder mac kullanmak bırazdaha ozele kacıyor işte bu yuzden imac !
adobe olmasa apple yerlerde sürünen bir şirket olur yatsın kalksın adobe ürünlerinin mac versiyonları var maclerin pc den bir farkı yok tabi bu yazıyı yazan arkadaş bilmez apple powerpc zamanlarını işte ozamanlar bir mac bilgisayarın pc den farkı vardı o farkda işlemci ile ilişkiliydi macos 8 - 9 windows 95 den daha kötü bir sistemdi ayrıcayani kısaca kenarımın mac i diyorum
Tıpkı senin de dediğin gibi PC en iyisi ise Ozaman herkes PC kullanırdı !!!
Zaten öyle dostum![]()
( Bkz. Pazar Payları )
Microsoft Windows %92.12
Mac OS X %5.02
Linux % 0.98
Bu bilgiyi nereden aldın?
Kaynak sağlam mı onu merak ettim![]()
Sağlam sağlam da 2010 için bu2011 i bulamadım ki bulsamda pek birşey farketmez oynasa oynasa %1 bilemedin 2
![]()
yok yüklenmiyor ortaam, mac oyun için alınmaz. ama mac için de oyunlar var yok değil hatta çok popüler oyunların mac versiyonları bile çıkıyor, hatta maca' win kuruyuson sonra oyun kuruyosun ve görüyorsunki macde ki oyun performansı pc de yok...mac e oyun yüklenebiliyomu ya pcdeki gibi ben onu çok merak ediyom