Comodo Backup mı Windows Backup mı?

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar :)

Arada bir,kafam esince de olabilir :D , format atıyorum.Kurtarma formattan hem daha kolay hem de daha hızlı :) Acronis kullanıyorudum önceden ama onu bıraktım,Norton Ghost kullandım,onu da beğenmedim.
Şimdi de Comodo Backup'ı mı yoksa Windows'un kendi yedeklemesini mi kullansam diye kararsız kaldım.
İnternette Comodo Backup hakkındaki yorumlar olumluydu.Tek eksisi boot cd oluşturamamasıymış,benim için sorun değil.Ama Windows'la oluşturulabiliyor diye biliyorum.
Neyse,sistemi sorunsuz kurtarsa,biraz da hızlı olsa bana yeter diyorum :D

Hangisini seçeyim?Comodo Backup mı Windows Backup mı? :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
lisans sorununundan bende çektim ama çözdüm.. söylemiycem nasıl çözdüğümü:D hiren boot cd'nin son versiyonunu bul ama orjinal versiyonu değil orjinalinde acronis falan yok normal son versiyonun sonuna Rebuild kelimesini ekle öyle arattır bilmem açık anlatabildimmi? modlanmış versiyon yani içine ekstra programlar eklenmiş acroniste, norton ghostta daha birçok programda lisanslanmış:) olarak içinde var. Sonra yazdır cd'ye yada benim gibi usb'ye cayır cayır kullan.

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
lisans sorununundan bende çektim ama çözdüm.. söylemiycem nasıl çözdüğümü:D hiren boot cd'nin son versiyonunu bul ama orjinal versiyonu değil orjinalinde acronis falan yok normal son versiyonun sonuna Rebuild kelimesini ekle öyle arattır bilmem açık anlatabildimmi? modlanmış versiyon yani içine ekstra programlar eklenmiş acroniste, norton ghostta daha birçok programda lisanslanmış:) olarak içinde var. Sonra yazdır cd'ye yada benim gibi usb'ye cayır cayır kullan.
araştırıp indirecem :D teşekkürler :)