Hdd Kopyalama hızı

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar gta 4 ü C'den D'ye taşıdım dosya boyutu 13gb kopyalama hızım saniyede 24mb gerçi sonra sonra taşıma hızı saniyede 10 mb gibi falan olmaya başladı dosya boyutu azaldıkca aktarım hızı düşüyor sanırım da .. benim sorum şu bu aktarım hızı normal mi bir kaç dk sn/24mb aktarım oldu sonra sonra aktarım hızı düşmeye başladı... normal mi bu bana sanki cok yavaş gibi geldi

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Benimde o civarda problem yok gibi

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bana yawaş gibi geldi sankide zamanı uzun sürünce birde

Kadd-i Müstesna

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana yawaş gibi geldi sankide zamanı uzun sürünce birde
Değerler normal görünüyor.
Ancak şöyle birşey başıma gelmişti.
Zamanında kullanmış olduğum antivirüs programı hdd'den dosya kopyaladığımda kopyalaan dosyaları sürekli taradığından hızı oldukça düşürüyordu.

realzed2001

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
aynı harddiskte c 'den d' ye taşırken bu hız bile fazla bence, hem oku hem yaz hem denetle hem de silme işlemini aynı diskte yapıyor. Taşı yerine kopyala yapsaydın hızın daha da artardı çünkü hem kopyalayıp hem de silme işlemini eşzamanlı yapmaya çalışınca makine kasıyor. en güzeli kopyaladıktan sonra 3-5 sn de silebilirsin.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
bende c'den D'ye 40-45mb/sn arası kopyalıyor ve sürekli sabit bu değerlerde. Ama ben windowsun kendi kopyalama aracını bırakalı çok uzun zaman oldu; Teracopy kullanıyorum kesinlikle öneririm. Özellikle windows 7'nin kendi kopyalaması çok can sıkıcı dosya doyutu büyükse 2 saat hesaplıyor sonra kopyalıyor bilmem ne teracopy yükleyin ayarlarından varsayılan kopyalama aracı olarak seçin rahatınıza bakın.

http://forum.shiftdelete.net/yazilim-haberleri/126652-teracopy-2-12-a.html

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

14gcq.png

tarkan255

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bildiğim kadarıyla Windows dosya aktarımı için ramden yeteri kadar bölüm ayırt etmediği için oluyor bu problem. Ben FastCopy programını kullanıyordum, hızı yaklaşık 2 katına kadar çıkardığı oluyordu, siz yinede deneyin derim...

mckenzie

Asistan
Reaksiyon puanı
4
bilgisayarına göre değişir o hız birde dosyanın içeriğine göre.

pysckopat

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
windows un kendi zamanlayıcısı doğru değildir bunu herkez biliyor. hız da hdd den hdd ye değişir RPM hızı ve teknolojisi falan.

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tüm bilgiler için teşekkür ederim :) sonuç olarak normal gibi diyorsunuz :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
sonuç olarak windows için normal diyorum:) ama daha hızlandırmakta elinde diyorum:) ..iyi forumlar.