- Reaksiyon puanı
- 23
yaşlandım çocuklaarrr :hammer: :hammer: 

İyi işte hızlı yaşa genç öl..yaşlandım çocuklaarrr :hammer: :hammer:![]()
yaşlandım çocuklaarrr :hammer: :hammer:![]()
yaşlandım çocuklaarrr :hammer: :hammer:![]()
ıphone 4 ve
Samsung galaxy gt-i5510
Olur gel evin tapusunuda üstüne yapalım...iphonla değişelim, ama üstüne para isterim :mrgreen:
ıyyy uzak dursunavon kremleri kulan![]()
seni bilmem de ben harbiden yaşlandımben senden büyüğüm, demek ki ben öldüm![]()
seni bilmem de ben harbiden yaşlandım![]()
Yok hayır Konya ya özel Bıçak Arası 180 gr. Hamur,120 gr et, 100 gr. Sebzeden oluşur. etliekmek gibidir ama bu ondan daha lezzetlidir.. Bugün Konya ya inince ilk aklıma gelen şeydi..etliekmek midir o acabaa![]()
Konu neydi??...istanbul üniversitesinde yada bahçe bölümlerinde okuyan var mı??
Yok hayır Konya ya özel Bıçak Arası 180 gr. Hamur,120 gr et, 100 gr. Sebzeden oluşur. etliekmek gibidir ama bu ondan daha lezzetlidir.. Bugün Konya ya inince ilk aklıma gelen şeydi..![]()
:laugh::laugh:Sebzeye yüklen taş fırın erkeği Haluk şey diyor yaa... Ot yemekten bi hal oldu bana diyor...böyle şeyler beni artık cezbetmiyor. et yemekten mide ertık et görünce ağlamaya başlıyor.
en son dün ağrıya dayanamadım gittim hastaneye dotor iğne yaptı. sona gelmişken 1 gün borçlandık
artık vejeteryan olucam![]()
biraz saçma olucak ama bölüm önlerinde mabet ağacının yaprak ve meyvesınden toplayıp kargolayabılırmısınızYok hayır Konya ya özel Bıçak Arası 180 gr. Hamur,120 gr et, 100 gr. Sebzeden oluşur. etliekmek gibidir ama bu ondan daha lezzetlidir.. Bugün Konya ya inince ilk aklıma gelen şeydi..
---------- Post added at 02:36 ---------- Previous post was at 02:31 ----------
Konu neydi??...
biraz saçma olucak ama bölüm önlerinde mabet ağacının yaprak ve meyvesınden toplayıp kargolayabılırmısınız![]()
Üzgünüm ama benim bitti yanii şimdide Konyadayım zaten İstanbula gidince bi düşünelim.. Şu anda okulla alakam yok..biraz saçma olucak ama bölüm önlerinde mabet ağacının yaprak ve meyvesınden toplayıp kargolayabılırmısınız![]()
ntz-48tövbe bismillah. bayram arefesi ne içtin sen![]()
degil fakat 18 altıysa nolcak?Neyse abii zevkler ve renkler tartışılmaz bişey diyemeyizzz...
Halilim senin yaş kaç??.. 18 altımı??..
Atom bombasının patladığı noktaya 1-2 kilometre mesafede yer alan dört ginkgo ağacı, bu alanda patlamadan sağ çıkan ve hayatiyetini bugün de sürdüren yegane canlı varlıklardı--
gingkolar ayrıca beyindeki ve telefondan gelen radyasyonu temizliyor
---------- Post added at 02:57 ---------- Previous post was at 02:56 ----------
degil fakat 18 altıysa nolcak?
İyi geceler iyi bayramlar Emre...sabah bayram namazı var, ben yatıyorum. istersen sen de öyle yap![]()