dana
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 5
birisi beni kurtarsın bu kızlardn lütfen
Hangi kanalda bu adam??..Erman Toroğlu canlı yayında Türk futbolunun ruhunu çağırdı![]()
Yatacak yerimiz yok!
Kimse ölmeyecekki Uğur, ne işleri olur milletin ölümle.Çoğu vip zati akbil basıp geçecekler istedikleri yere!Bazen düşünüyorumda abi , herşey layık bize biliyor musun.Açlık,sel,yangın,kuraklık herşey..
Bir çarşıya iniyorum birşey alacak oluyorum adam yemin ediyor gözümün önünde vallahi zararına satıyorum yok işte 1 lira kazanıyorum bilmem ne yapıyorum falan fistan tek ayak üzerinde bi ton yalan..Bir manava gidersin nerde çürük çarık var onu koyar poşete.Bir fırına gidersin ekmeğin içinden bin bir türlü hayvan çıkar.Bir ayakkabı alırsın üç liralık malı otuz liraya üç gün sonra patlar.Her yerde herşeyde bir kazık , hayat birbirini kazıklama üzerine kurulmuş sanki heryer yalan dolan.Artık o kadar bunaldım sıkıldım ki insanlardan artık nerde gözümün içine baka baka yalan söyleyen bir esnaf görsem adamın boğazına sarılasım geliyor.Neden böyle insanlar , hiç mi Allah korkusu kalmadı kimsede , hiç mi diğer tarafı düşünen yok artık.Anlamıyorum,bilmiyorum..
Kimse ölmeyecekki Uğur, ne işleri olur milletin ölümle.Çoğu vip zati akbil basıp geçecekler istedikleri yere!
Neyse bu saatte girersek bu muhabbete çıkamayız şimdi
Hataydamısın şimdi özlüyormusun Polonyayı, kızlarını yani![]()
Bazen düşünüyorumda abi , herşey layık bize biliyor musun.Açlık,sel,yangın,kuraklık herşey..
Bir çarşıya iniyorum birşey alacak oluyorum adam yemin ediyor gözümün önünde vallahi zararına satıyorum yok işte 1 lira kazanıyorum bilmem ne yapıyorum falan fistan tek ayak üzerinde bi ton yalan..Bir manava gidersin nerde çürük çarık var onu koyar poşete.Bir fırına gidersin ekmeğin içinden bin bir türlü hayvan çıkar.Bir ayakkabı alırsın üç liralık malı otuz liraya üç gün sonra patlar.Her yerde herşeyde bir kazık , hayat birbirini kazıklama üzerine kurulmuş sanki heryer yalan dolan.Artık o kadar bunaldım sıkıldım ki insanlardan artık nerde gözümün içine baka baka yalan söyleyen bir esnaf görsem adamın boğazına sarılasım geliyor.Neden böyle insanlar , hiç mi Allah korkusu kalmadı kimsede , hiç mi diğer tarafı düşünen yok artık.Anlamıyorum,bilmiyorum..
Bak unutmuşsun gene, kumral sarışın öncelikli yeşil sonra mavi gözlülerden bir düzine kargo yapıp gönder demiştimHataydayım abi.Ya Allah var şimdi rabbim ayrı bir güzellik vermiş onlara inkar edemeyiz de bana günahtan başka kazandırdığı bişey yoktu be abi o yüzden uzak olmak daha iyi boşverözlemiyorum özlemiyorum
![]()
haklısın kardeşim, millet haram yemedimi lokma boğazından geçmiyor, illa haram yiyecek.
Geçenlerde bilgisayar sandelyemin kol koyma yeri kırıldı, gittim ofis eşyaları satan yere, adam dediki 20 lira ama sana 15 olur. yanımda 10 lira var dedim, ya vallahi bize 10 liraya geliyor, hayatta olmaz dedi. dedim istesende yok 10 lira var buralarda başka satan yer varmı. herhalde numara yaptığımı sandı, aşağıda var dedi. iyi günler dedim çıkıyordum. dediki gel gel, al 10 lira. ve 10 liraya almış oldum.
bana 10 liraya sattığı mal için en başta dediki bana da 10 liraya geliyor. yani bana karsız mı sattı şimdi. eğer bu parça 2 lira dan fazlaya eline geçiyorsa ben de bişey bilmiyrum.![]()
Bak unutmuşsun gene, kumral sarışın öncelikli yeşil sonra mavi gözlülerden bir düzine kargo yapıp gönder demiştim![]()
Dur sen dur , önümüzdeki yaz gelebilirim oralara, görüşürüz o zamanÖyle işte kardeşim , seninde değin gibi yalan adamların adı olmuş.
Bana doğruyu söylesin canımı yesin ama yok..
Neler neler duyuyoruz yarabbi , balkona klima takanları mı ? (Elektrik kaçak !)
Sayacına çomak sokanı mı ?
250 kuruşluk ayranı turistlere 2 , 3 katına satanlar mı ?
Sahte para veren taksiciler mi ?
Biz büyük bir devletiz kardeşim unutma , bu devlet tüm bu sahtekarlara rağmen batmadıysa daha da batmaz Allah'ın izniyle..
---------- Post added at 03:01 ---------- Previous post was at 03:00 ----------
Abi gümrükte sıkıntı çıkar diye ben yani şe ettiydim![]()
Dur sen dur , önümüzdeki yaz gelebilirim oralara, görüşürüz o zaman![]()
Eyvallah Uğurcuğum, inşallah diyelimgel abi gel başım üstünde yerin var ne demek , olurda yolun elazığa düşerse de beklerim abi gidiyorum ayın 19 unda![]()