Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
free zaten ücretsiz indirim:P beleş olsa 3-4 month yazması lazım, değil?:)

Reaksiyon puanı
189
Allah allah hayırdır inşallah...

---------- Post added at 23:55 ---------- Previous post was at 22:06 ----------

Millet kendi profilinden çok başkalarının profilini kurcalar olmuş. Ne hakları varsa artık. İlginç...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Moderatör arkadaşların işide hakikaten zor haa... Dallamanın biri gelmiş eşşek kadar yazı fontuyla forumun her tarafını doldurmuşş yazıyı gözümüze sokacak sankii görüyoruz körmü var burdaa...:D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Arkadaslar bayramınız mübarek olsun.
Arabayla yolda giderken lastik patladı.(saat 22:00 sulari)
O arada yolcuları indirip hemen petrole gittik belki hava basıp yola gideriz diye.
Neyse petrole gelip arabadan indik baktık ki llastigi hava basmak kurtarmayacak. Stepneyi indirecektik onun takımında eksik varmış onu da indiremedik.

Sagdan sodan açık tamirci aradık birkaç yerden bilgi almaya çalıştık sonunda bı lastikci bulduk.
O da bize sünnet dugunundeyim gelirim ama 50 tlye yaparım dedi.(tek lastik fiyatı!)
Yok kalsın dedik aramaya devam ettik.
Biz arabalara lokma takımı sorarken biri geldi yanımıza, siz bosuna ugrasiyosunuz deyip aldı patlak lastiği gitti. Nereye gidiyon deyince abi ben lastikciyim dedi.
Biz hem şaşkınlık hem de sevinçle yanlarına iki adam gonderip gelmelerini bekledik..

Yarım saatte geldiler adam elli tl dedi, biz sok olduk. Ne bu diye sorduk seni biz mı çağırdık dedik. Adam bir saat sizi izliyorum halinize acıdım yaptım dedi. Elli tl vermeyiz dedi vermezseniz tamam benden olsun dedi ama resmen mizmizlaniyodu adam.
Kuzen çaktırmadan telefonla video kayıt yaparak sordu:
şimdi bunun normal ücreti ne kadar?
-25 tl
bize ne kadar?
-elli tl
biz sonunda parayı verip yolladık adamı.
Sözde düğünde olan kisi bizi yanımızda izliyomus...

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Adam bi kaz yakalamış yolmak istemiş...:D Türkiye de böyle arkadaş... Sende acı bi tecrübeyle öğrenmişsin işte...:D

pcwolf

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Biz zaten vermeyecektik ama adamın hakkı geçmesin dedik:) ama o video bosuna çekilmedi, ilk mesai gunü gerekli yerlere gidecek video:)

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
acele su filmin ismi lazım uyuyamıyoöm konusu anlatayım belki bilen vardır;
kucuk bir kızı karabasan tarafından ele gecırılıyordu ıyı taraflarda degısık yontemlerle araba ısıklarından farlarda ısınlanıyorlar hepsinin degısık guclerı vardı,bir kişinin de gucune ıhtıyacı var yolcu mu neydı adı alyanla zamanı degısıtıryordu olayların gıdısatını kızı karabasanda kurtarıyorlardı unlu bır yonetmenın fılmıydı

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Bidaha bu kadar içersem iki olsun

Neler içtin peki ? :D

---------- Post added at 12:11 ---------- Previous post was at 12:08 ----------

Allah yedirmesin o parayı dedik biz..

Zor bir durum cidden insanlar böyle olmuş gerekli merciilere bildirin durumu ve kanıt olarak video sunun ki bir daha bu şekilde dala vare yapmasın bu vatandaş ve insanları sömürmesin. Geçmiş Olsun.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Fazla vodka çarpar Aykut:D

Fazlası iktidarsız yapıyormuş doğrumu Naim :biggrin:

Uludağ sözlükten bir üyenin yorumu :biggrin:

Koku yapmaması sebebiyle tercihim olan ve en sevdigim alkollu icecek olmasına rağmen ileride cinsel bazda sorunlara sebebiyet verdiğini öğrenmemle beraber bir anda kendisinden soğumamı sağlayan içki. ya bunu içmeyip büyük bir zevkten mahrum kalıcaz, ya da içmeye devam edip daha büyük bir zevkten mahrum kalıcaz... saw' daki tuzaklar gibi anasını satim...

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
absolutla başladık kırmızı tuborgla devam ettik ıslak hamburger, amerikanlı dönerle final yaptık:) ıslaklar dokundu bana kesin!!!:P Bişey yapmaz ya mandalinalısını içtik c vitamini aldık:P

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Fazlası iktidarsız yapıyormuş doğrumu Naim :biggrin:

Uludağ sözlükten bir üyenin yorumu :biggrin:

Koku yapmaması sebebiyle tercihim olan ve en sevdigim alkollu icecek olmasına rağmen ileride cinsel bazda sorunlara sebebiyet verdiğini öğrenmemle beraber bir anda kendisinden soğumamı sağlayan içki. ya bunu içmeyip büyük bir zevkten mahrum kalıcaz, ya da içmeye devam edip daha büyük bir zevkten mahrum kalıcaz... saw' daki tuzaklar gibi anasını satim...

Rus erkekleri ve kızlarına bakarsak doğru olduğunu söyleyebiliriz:D

absolutla başladık kırmızı tuborgla devam ettik ıslak hamburger, amerikanlı dönerle final yaptık:) ıslaklar dokundu bana kesin!!!:P Bişey yapmaz ya mandalinalısını içtik c vitamini aldık:P
Geçen arkadaşlar elmalı aldı sahilden zor topladık sonra:D
Zamanında vodkayı sevmiyordum favorim rakıdır ama artık bıraktım alkolü, içmemek herkes ve herşey için daha iyi bence:)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Eski halime göre bende bırakmış sayılırım:) rakı en güzeli tabi ama onunda derdi çok; ev, meyhane vs lazım sağlam meze lazım soğuk su buz lazım bayılanı taşıyacak ve rakıyı taşıyacak kafa yapısında adam lazım:) e bunların hepsini herzaman sağlamak zor hele sıra selvilerde imkansız o yüzden rahat şeyler içiyoruz.

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Rus erkekleri ve kızlarına bakarsak doğru olduğunu söyleyebiliriz:D

Geçen arkadaşlar elmalı aldı sahilden zor topladık sonra:D
Zamanında vodkayı sevmiyordum favorim rakıdır ama artık bıraktım alkolü, içmemek herkes ve herşey için daha iyi bence:)

Aynen dostum içmemek en iyisi bence, içti kötülüklerin anasıdır :D

berkcan123

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
7. snıfa giden cocugun biri lafları koydu bana bnce cvp vrdım ama cocugun agzı muhabbet yapıyodu baya bi kızdırdı beni DElirdim parcalıcakıtm onu orda dayımın oğlu olmasaydı :@

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tam bişeyi yapmaya karar verir de insan bir engel çıkar ve sonra görür ki aslında yapmaması en doğrusuymuş..Ben bunu kaç kere yaşadım bilmiyorum..Allah a ne kadar şükretsem azdır...

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Sadece farkında olmalı insan, o andaki etrafında yaşanan güzelliklerin, çünkü bir daha gelmeyecek o zaman.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Facebook ta kızın bi tanesi beni çok feci bi şekilde dürtmüşş.. Bi an tırstımm:D şeyimden endişe duyuyorum...:D

tremere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
el alışkanlığından ekşiye hala sozluk.sourtimes.org olarak giriyorum.
mal mıyım neyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...