Bence Seni Unuttum!

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
unutop0.jpg

Bütün yazdıklarımı sildim. Koca bir sayfaydı, hepsini sildim. Hiç acımadı içim… Ben seninle neredeyse çeyrek yüzyılı devirmiştim; onu bile sildim….

Unuttuğumuzu söylediğimiz şeylerin çoğunu gerçekten unutmayız. Bazen sadece hatırlanma değeri kalmadığı için, üstünde düşünmeye gerek olmadığını vurgularız.

Unutmak; çoğu zaman izini tamamen silerek kaldırıp atmak değildir. Yaraları duran her hikaye, unutulsa da kendini bir yerlerde gösterir.

Seni unuttuğumu söylüyorum. Bu doğru! Artık seni sevmiyorum ya, artık adını duyunca yüreğimde sıcacık bir bulut dolaşmıyor ya, artık yüzünü gördüğümde kalbim yerinden çıkacakmış gibi olmuyor ya, bence ben seni unuttum!

Artık hasta olman, uyuyakalıp işe gecikmen, gömleğinin kirli veya temiz olması, pantolonunun ütüsü, cebinde paran olup olmadığı, gününü nasıl geçirdiğin beni ilgilendirmiyor ya; bence ben seni unuttum!

Başka kadınlarla gezip tozmana, ilaçlarını düzenli kullanmamana, akşamları hızlı ve çok yemene, rakıyı fazla içmene, spor yapmamana, paranı biriktirmemene kızmıyorum ya, bence ben seni unuttum!

Annenin doğum gününü, eski eşinin nafakasını yatırmanı, çocuğunun veli toplantısı olduğunu, aradığın eşyaların yerlerini, kaybettiğin telefon numaralarını, yolda karşılaştığın insanların isimlerini, sabah giderken yanına almayı unuttuğun cep telefonunu sana hatırlatmak zorunda değilim ya; bence ben seni unuttum!

İçimde senden kalan yaralar yüzünden çoğu zaman sağlıklı ilişkiler kurmakta zorlansam da; artık birine güvenmek ve sevmek benim için zor olsa da; beni seven insanları seninle yaşadıklarım yüzünden yanlış anlayıp kırsam da; yeniden ve her zaman sevmeye gönüllü olduğum için, şimdi başka bir tenle seviştiğim ve mutlu olduğum için, yabancı bir kolda uyumaya alışabildiğim ve onu sevebildiğim için, bence ben seni unuttum!

Peki, sen benim yerimi dolduracak birini buldun mu?

Candan Ünal

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Halan unutamadın mı be [MENTION=9985]hüzün[/MENTION]lü çocuk evlendi çocukları oldu ya :D

Çık artık şu moddan hatta senin rumuzunu sevinçli yapalım olmaz mı :D

Paylaşım için teşekkürler :)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Unuttum yahu sende yani:D

Aynen hayat sana layıklarını çıkartacaktır, sen o güzel kalbini ferah tut. Ama artık bu tarz konular açmak bence içinde halen bir şeylerin olduğunun kanıtıdır. Bizi şaşırtabilirsin misal ! Beklemedeyiz ve takipteyiz :D

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Aynen hayat sana layıklarını çıkartacaktır, sen o güzel kalbini ferah tut. Ama artık bu tarz konular açmak bence içinde halen bir şeylerin olduğunun kanıtıdır. Bizi şaşırtabilirsin misal ! Beklemedeyiz ve takipteyiz :D

Yok canım sadece yazı hoşuma gitti:D

beklemede kal diyeceğim ama pek fark olmaz herhalde:)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Olur olur bu arada canım turşu çekti yokmu tariflerin :D

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
[video=youtube;d652dBd_QI8]http://www.youtube.com/watch?v=d652dBd_QI8[/video]

Unutmak için hatırlamamak gerekir. Unuttum diyorsan, unutamamışsındır.

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güzel yazıymış.. Teşekkürler paylaşım için..:)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
[video=youtube;d652dBd_QI8]http://www.youtube.com/watch?v=d652dBd_QI8[/video]

Unutmak için hatırlamamak gerekir. Unuttum diyorsan, unutamamışsındır.

Aklında eskisi gibi yer almıyorsa,ve Candan Ünal'ın dediği gibi
Unutmak; çoğu zaman izini tamamen silerek kaldırıp atmak değildir. Yaraları duran her hikaye, unutulsa da kendini bir yerlerde gösterir.

Seni unuttuğumu söylüyorum. Bu doğru! Artık seni sevmiyorum ya, artık adını duyunca yüreğimde sıcacık bir bulut dolaşmıyor ya, artık yüzünü gördüğümde kalbim yerinden çıkacakmış gibi olmuyor ya, bence ben seni unuttum!
demektir

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Alışverişteydim..:) Gelir gelmez netin başına geçtim..:) hüzünlünün yazılarını beğenmeye başladım..:)

İyi yapmışın mağazaları kuruttun geldin demek neler aldın :D Hüzünlünün yazıları güzeldir yakınen takip etmelisin : )

kömür

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İyi yapmışın mağazaları kuruttun geldin demek neler aldın :D Hüzünlünün yazıları güzeldir yakınen takip etmelisin : )

Yok henüz mağazaları kurutacak kadar alışveriş çılgını değilim..:) Bi arkadaşıma doğum günü için hediye aldım..Beğenmesi umuduyla..:)
Hüzünlünün yazıları güzel valla.. yakalayabildiklerimi okuyorum, beğeniyorum..:)

hüzün_

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
523
Yok henüz mağazaları kurutacak kadar alışveriş çılgını değilim..:) Bi arkadaşıma doğum günü için hediye aldım..Beğenmesi umuduyla..:)
Hüzünlünün yazıları güzel valla.. yakalayabildiklerimi okuyorum, beğeniyorum..:)

Teşekkür ediyorum ikinize de :)

seciL

Dekan
Reaksiyon puanı
102
O'nu çoktan unuttum !" Ve bir yalanın daha sonuna geldik, esen kalın :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(bende unuttum ama şu gercek unutmadan unutulmuşum :biggrin: ben bilmeden önce havalanıyordum unutmayı başardım diye:biggrin: ama ama sınıda sen söyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
insan gercekten sevince hic bir zaman unutamiyor ask oyle kolay kolay unutulmaz unutulursun amma unutamazsin askin acisini tadanlar varsa isde o zaman anlarlar unutulmak ve unutmak nasil bisey