MAC OS nerede?

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Geçen gün bir arkadaşımla konuşuyorken, Mac pc'lerin daha kararlı olduğu, çökme sorunlarına pek rastlanmadığını
anlatıyordu, Mac OS Snow Leopard filan derken, ben de SDN'den bakarım dedim.
Dedim de İşletim Sistemleri forumunda Mac OS yoook. Haydaa.
Acaba başka yerlerde mi saklı?
Yoksa hiç yok mu?

blgram

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Evet çokmeler gercekten daha az mac'e gectigimden beri rahatim hic virus programi kullanmadim tabi macin de kendine gore eksileri var mesela beni en uyuz eden sey full ekran ozelligi yok ( olmamamsi cok sacma). Neyse ki lion isletim sistemi ile bu ozelligede kavusmus olacagiz tabi orjinal isletim sistmi 29 dolar . Torrentle bedava:D

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
çökme mi? mac kullanmaya başladığımdan beri unuttuğum bir kelime :D, ben hiçbir eksiklik hissetmedim şimdiye kadar, üstelik mac'e yazılan programlar aplikasyonlar microsoft'a yazılandan daha ucuz yeni işletim sistemi bile $30 daha ne olsun. :D
foruma bir mac bölüme açılmalı bence de, mac kullanmaya başladığımdan beri sdn'e daha az takılır oldum, mac bölümü açın, ben yardımcı olmaya çalışırım, yabancı kaynaklarda dahil...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bir de şu mac os windows gibi tüm makinalarda çalışsa ne güzel olur...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bir de şu mac os windows gibi tüm makinalarda çalışsa ne güzel olur...
[MENTION=54440]halil413[/MENTION] Bu bir soru mu acaba??
Bu bir soru sonunda soru işareti var. Soru vurgusu veya bir cevap beklentisi var.
Ama az yukarıdaki benim yazmış olduğum cümleye bir bak olmazsa sana bi gözlük ayarlayalım..

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
tmm gel beraber gidelim benim dedeğiştirme vaktim gelmişti.. sol 1.75 sağ hipermetrop 2.50 astigmat 2.50 topplam 5.00

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne kullanacam meki mükü, antivirüs kullanmamak için bilgisayara 2000 bin lira fazla para vermek resmen enayilik. Ki her oyun ve uygulama windowsta.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
windows işletim bilgisayarına uzerıne veya sıfırdan mac işletim sistemi kurulabilir 2 yıl once 50mb bır mac dosyası vardı windows uzerıne kurmustum macten farkı yok torrentlerde rahatlıkla full surumlerını bulabılırsınız bilgisayarınızın 64bit veya 32 bit destekleyıp desteklemedıgını kontrol edip indirin

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ne kullanacam meki mükü, antivirüs kullanmamak için bilgisayara 2000 bin lira fazla para vermek resmen enayilik. Ki her oyun ve uygulama windowsta.

kıskanma ne olur, haset etme bir gün senin de olur. bunları anlamıyorum arkadaş ya vermişsem ben vermişim ki yurt dışından getirtebiliyorsan senin verdiğin para ile aynı paraya denk geliyor ki enayilik kimde acaba?? ayrıca bilmediğin şeyler olabilir belki tasarımcıyım belki büyük bir ajansta çalışıyorum belki para sıçıyorum sanane ...

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
[MENTION=56701]washaq[/MENTION] küfür yok arkadaşlar...
sanal makinaların canı sağolsun fakat yeterli performansı alamıyorum...

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
kıskanma ne olur, haset etme bir gün senin de olur. bunları anlamıyorum arkadaş ya vermişsem ben vermişim ki yurt dışından getirtebiliyorsan senin verdiğin para ile aynı paraya denk geliyor ki enayilik kimde acaba?? ayrıca bilmediğin şeyler olabilir belki tasarımcıyım belki büyük bir ajansta çalışıyorum belki para sıçıyorum sanane ...
şu filmi izle
http://www.imdb.com/title/tt0875113/

kam turalı

Doçent
Reaksiyon puanı
14
çok kızdım kusura bakmayın... haset bir milletiz vesselam, başkasının başarısı ve parası millete batıyor...
@washaq haklı olduğun yönleri var bu konunun ama bu konu daha çok kişisel görüşlerle alakalı bence. Çünkü farklı sistemlerin farklı güçlü olduğu yönler var. Doğrudan tü kaka demek çok yanlış...

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
byrebele yazdıgın yazıları anlatıyor izlenıcek fılm pişman olmassın

tmm, eyvallah :)

---------- Post added at 15:32 ---------- Previous post was at 15:25 ----------

@washaq haklı olduğun yönleri var bu konunun ama bu konu daha çok kişisel görüşlerle alakalı bence. Çünkü farklı sistemlerin farklı güçlü olduğu yönler var. Doğrudan tü kaka demek çok yanlış...
yanlış anlaşılmasın lütfen, ben mac'i kötüledi diye arkadaşa kızmadım, mac kötü olabilir ben de belki yanlış seçim yapmış olabilirim bunlar olabilir, ama enayi demek yada kıskanıp/haset edip çamur atmak bence yanlış kızdığım nokta burasıdır.

---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:32 ----------

Windows Maclerde çalışıyor muydu?
arkadaş yanlış anlamış galiba!, windows mac makinalarda çalışıyor ama macinin intel işlemci olması lazım, ama mac windows makinelerde çalışmıyor fakat hackintosh diye birşey var ne yapip edip hackleyip maci win makinelerde çalıştırmayı başarmışlar biraz araştırabilirsin.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
arkadaş yanlış anlamış galiba!, windows mac makinalarda çalışıyor ama macinin intel işlemci olması lazım, ama mac windows makinelerde çalışmıyor fakat hackintosh diye birşey var ne yapip edip hackleyip maci win makinelerde çalıştırmayı başarmışlar biraz araştırabilirsin.
Ben Motorola kullanmıştım. Çalışmamıştı.

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
ee @finix dedim ya macinin illa intel olması lazım die :D
-------------------------------------------------------------------

galiba yine uyarı alcam yine izlenmeye başlamışım :D

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok kızdım kusura bakmayın... haset bir milletiz vesselam, başkasının başarısı ve parası millete batıyor...
Bir yorum yazdık olay olmuş, kardeşim (lafın gelişi) bu benim düşüncem, genel konuştum, sen niye üstüne alındın, savunmaya geçtin, başkalarının düşüncelerine katlanamayanlardansın sanırım, paran çoksa al banane.

re13el

Dekan
Reaksiyon puanı
114
cevap için biraz geç kalmamışmısın sence [MENTION=107968]byrebel[/MENTION]
konunun üstünden kaç ay geçmiş ama konuyu tekrar canlandırdın :D

byrebel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0