Herkes Windows masaüstünü paylaşsın

speedy

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=39343]k4y4[/MENTION] görev çubuğu simgelerini hangi programcıkla ortada topluyoruz acaba?

k4y4

Profesör
Reaksiyon puanı
35
[MENTION=132403]speedy[/MENTION] Programsız yapabiliyosunuz. Sadece görev çubuğuna sağ tıklayıp yeni araç çubuğu ve klasör yaratmak.

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
fd211f25.png

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
işletim sistemin windows 7 mi 7 se nası modifiye ettin format atarken mi yoksa programla mı
İşletim sistemi Win7 Ultimate ... Modifiye denir mi bilmiyorum ama pek bir şey yaptığım söylenemez.Masaüstü simgelerinden gereksiz olanları sildim ve masaüstüne sağ tıklayıp>>>görünümden >>> Simgeleri otomatik düzenle seçeneğinin yanındaki işareti kaldırınca simgeleri istediğin yere taşıyabiliyorsun.Sonra alttaki görev çubuğunu üstte aldım.Bu işlemi de görev çubuğuna sağ tık>>>Özellikler diyerek yaptım.Sonra ObjectDock yükledim.Hepsi bu.Program falan kullanmadım ayrıca.Bir de masaüstü simgelerinin boyutunu ayarlamak için ctrl+farenin scroll tuşunu kullandım :)Ve tabi '' Strahovski '' o ayrı :D

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Gorev cubugundaki simgeleri ortaya nasil tasidin :) ???

Öncelikle görev cubuğuna boş bir araç çubuğu oluşturdum
* Belgelerim içersinde bir klasör açın ve içinde hiç bişey olmasın
* Daha sonra görev çubuğunda "Araç Çubukları -> Yeni Araç Çubuğu ->" Ordanda belgelerimdeki açtığım boş klasörü seçtim. Ve görev çubuğunun sağ tarafına o klasörün adı geldi.
* Araç çubuğuna gelen yeni açtığım boş klasörün adına sağ tıklayıp "Metni Göster ve Başlığı Göster" satırlarındaki tiki kaldırdım.
* Daha sonra o yeni açtığım araç çubuğunu tutup sol taraftaki simgelerin önüne sürükleyip bıraktım. Ve tabi soldaki simgeleride tutup ortaya sürükledim. Ve araç çubuğunu kitledim tekrardan.

İşte bu kadar dostum :))