Google+ Davetiye Paylaşımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gmail olmuyor hotmail mi versem tekrar acaba.

Ordan da nasıl giriş yapılacağını bilmiyorum ama.. Google hesabına hotmail hesabından nasıl girilir ki..

forrea@gmail.com
petek88@hotmail.com
Gönderdim

---------- Post added at 01:03 ---------- Previous post was at 01:02 ----------

Yokmu başka isteyen boş kaldım valla :)))

---------- Post added at 01:04 ---------- Previous post was at 01:03 ----------

içim dışım halil sezai paracıkoğlu duman oldu valla 10 kere arka arkaya dinledim.

petek.

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İkisinede yolladım... gmail hesabından gmaile gir.. ondan sonra plus.google.com yaz adres çubuğuna enter'a bas.. eğer hala kayıt çıkmadıysa.. anasayfanın altında daha fazla bilgi al bölümü var ona tıklayın sonra çıkan sayfada katıl butonu çıkıyor ona tıklarsanız direk kayıt olabilirsin...

yok pes ettim artık :) hotmaile geliyor davetiye ama ordan da olmuyor. Ordan da tıklayınca giriş yapın yazısının üstünde xxx kişi sizi google+'a katılmanız için davet etti yazısı çıkıyor. O girişe tıklayınca sizi direj gmaile yönlendiriyor, ordan da anlamadım yani. Gmail üzerinden hotmail girişi anlamsız.

Gmail için hiç söylememe gerek yok. Söylenenleri adım adım yapıyorum ama her seferinde beni haberdar et diye yazı çıkıyor karşıma.. Sizi de gece gece yordum kusura bakmayın :)

hakanarin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar. Şu iki gündür sadece Google+ duvarında birşey paylaşır gibi yazı yazıp davet etmek istediğimiz kişinin mail adresini bu yazının kişilerine ekleyince davet ediliyor diye biliyorum ve bu şekilde henüz kimsenin hesabını aktif edemedim. Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gönderilen davetiyeyi alamadım. tekrar gönderirseniz sevinirim.
kttekin@gmail.com
gönderildi

---------- Post added at 01:14 ---------- Previous post was at 01:13 ----------

Arkadaşlar. Şu iki gündür sadece Google+ duvarında birşey paylaşır gibi yazı yazıp davet etmek istediğimiz kişinin mail adresini bu yazının kişilerine ekleyince davet ediliyor diye biliyorum ve bu şekilde henüz kimsenin hesabını aktif edemedim. Ben mi bir yerde yanlış yapıyorum?
Bizde öyle yapıyoruz kardeşim. Şuan 6 kişi geri dönüş yaptı aldık hesabı diye.Başka alanlarda vardır

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ohooo benim davetiye gönderdiğim arkadaşlar beni Google+ da eklemiş 24 arkadaşım var :) hepside Shiftdelete.Net'den :)

emre0989

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
davetiye gelmedi :( çokmu geç geliyor
davetiye geç geliyor.ama gmail hesabınızla oturum açıp http://plus.google.com a tıklayıp davetiye mail adresinize gelmeden alabiliyorsunuz.Denemek için 3 tane hesabıma davetiye göndereceğim bakalım geliyormu :)

---------- Post added at 01:21 ---------- Previous post was at 01:18 ----------

Ohooo benim davetiye gönderdiğim arkadaşlar beni Google+ da eklemiş 24 arkadaşım var :) hepside Shiftdelete.Net'den :)
benide kimse eklemedi plustan 6 kişi beğenide bulunmuş sadece :)))

saaaan1400

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de bir davetiye alabilir miyim ? :)

mertorduoglu95@gmail.com

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hep birlikte arkadaşlar sorulan soruyu ne kadar kısa sürede cevaplar isek iyidir. :)

kttekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiyeniz gönderilmiştir. Öncelikle Gmail hesabınızın ourumunu açın daha sonra
https://plus.google.com bu adrese girin kayıt işleminin olması lazım.

2 kez davetiye yollanmasına rağmen davetiye maili almadım. Dediğin işlemi yaptığımda da Google+ Projesi başlıklı sayfaya yönlendiriyor. Beni haberdar et linkinden başka bir şey yok malesef.

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
2 kez davetiye yollanmasına rağmen davetiye maili almadım. Dediğin işlemi yaptığımda da Google+ Projesi başlıklı sayfaya yönlendiriyor. Beni haberdar et linkinden başka bir şey yok malesef.

Hım demek ki yine alımı durdurdular. Davetiye maili size gelecektir. Ama görünüşe göre biraz geç gelecek bazı arkadaşlara 5 dakikada yolluyor Google+ bazılarına 18 saat sonra şansınıza kalmış biraz.

kttekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hım demek ki yine alımı durdurdular. Davetiye maili size gelecektir. Ama görünüşe göre biraz geç gelecek bazı arkadaşlara 5 dakikada yolluyor Google+ bazılarına 18 saat sonra şansınıza kalmış biraz.

teşekkür ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...