- Reaksiyon puanı
- 63
Sen anca şahin k. zihniyetindekilere ruhani lider olursun...
? ne alaka
Sen anca şahin k. zihniyetindekilere ruhani lider olursun...
Tamamda hâla aynı şeyi söylüyorsun.Magazin seven üyelere gelmeyin mi diyelim? Banlayalım mı adamları?
Bizden bu konuda ne gibi bir talebin var onu anlayamadım. Magazin seven üye varsa, magazin konusu açıyorsa ve buna diğer magazinci üyeler destek oluyorsa ne yapabiliriz?
Yine örneklerin arasında geçen spor bölümünü bu kadar canlı tutan AliA'dır mesela... Ama Ali, spor bölümü açıkken bu foruma katılmış, spor paylaşımı yapmayı seven bir üyemizken moderatörlükten süper moderatörlüğe kadar yükselmiştir. Şimdi suç spor bölümünü yazılım bölümünden çok konu açarak bu denli canlı tutan AliA'da mıdır? Yoksa yazılım ve diğer teknoloji alanında paylaşım yapmayıp, yapsada 3-5 taneden sonra niye kimse gelmiyor diye isyan eden, yazılım konusunda az da olsa bilgili olan üyede midir?
Bir forumda gördüm paylaşayım dedim. İmza sadece bir örnek, açılan konular ve yapılan haberler de aynı kritere tabidir.Son olarak imzanızla ilgili bir uyarı yapacağım: (Eski) imzanızda mensubu bulunduğunuz siyasi grubu belirtmişsiniz, lütfen onu kaldırın. Eğer burada herkes kendi mensubu olduğu siyasi grubu belirtirse burası savaş alanına döner. Bilişim Teknolojileri ile görüş alış verişi yapılması için kurulmuş bir forumda insanlar siyasi kimliklerini bilişim kimliklerinin önüne geçirmemeliler.
Saygılar.Magazin seven üyelere gelmeyin mi diyelim? Banlayalım mı adamları?Bizden bu konuda ne gibi bir talebin var onu anlayamadım. Magazin seven üye varsa, magazin konusu açıyorsa ve buna diğer magazinci üyeler destek oluyorsa ne yapabiliriz?
bir arkadaş (sanırım hsngrms) ashabulyemin'den müşteki olmuştu. bir teknoloji sitesinde dini konuların ne aradığını falan yazmıştı. çok üzülmüştüm gerçekten. çünkü bu sitede teknolojiyle ilgisi alakası olmayan bi dünya dolusu konu açılıyordu. spordan magazine kadar. yasaklı sitelere nasıl girilir diye konular açılıyor, onlarca, yüzlerce p o r n o muhabbetleri yapılıyor, yetinilmiyor, üstelik bir de bi sürü p o r n o sitesinin linkleri veriliyordu. sitenin admini troy kardeşimiz tarafından "adı bilinmeyen kadınlar" diye başlık açılıyor, cümle ahlakdışı sitelerdeki çıplak resimler konu içine boca ediliyor ve bu çok teknolojik(!) konu sayfası yüzlere ulaşıyordu.
şimdi bu arkadaş ve onun gibi düşünen bazı arkadaşlarımız bu garabeti görmüyor da, ashabulyemin'in açtığı ve ara bir bazı konular içinde yazdığı üç beş mesajı mesele yapıyordu.
kıymetli arkadaşlar, kimseyi kırmak incitmek için yazmıyorum bunları. fakat bir çifte standardı dillendirmek istedim.
p o r n o muhabbetine meraklı arkadaşlar kadar, milli manevi değerlere muhabbeti olan insan da vardır bu sitede... onların hiç değeri, hakkı, hukuku yok mudur?!
bir şey daha: bin de bir oranında açılan dini konular bu sitede sırıtmaz, kimyasını bozmaz... hatta faydalıdır da, ancak bu kadar magazin, bu kadar ahlak dışı yayın, resim ve muhabbetler bu sitenin hem amacına terstir, hem ciddiyet ve saygınlığını yaralamak olur...
Hayır yanlış anlamışsın kardeşim, sürekli tecavüz-kaçırma vs. gibi haber paylaşıyor bunlar foruma ters dedim, ayrıca gördüğün gibi magazin konusuna da en çok karşı çıkanlardanım. üstelik o mesajımın sonunda da özellikle yazmıştım "bende yatkın olduğum için anlıyorum onu" diye ve forumdaki kızların hep magazinle ilgilendiğini de yazdım. Ama sandığın gibi dini konuların ne işi var demedim zaten arkadaşımızın açtığı konular tam olarak dini değil ama verilmek istenen mesaj dini o da anlayana... Hem öyle kötü bi niyetim olsa Konu Dışı'daki Din Kültürü ve Ahlak bilgisi forumunun gereksiz olduğunu söylerdim... ashabulyemin kardeşimde eleştirdiğim tek şey yaptığı paylaşımın türüdür, sürekli kötü haberlerle ilgili konular açıyor çünkü(benim bu açtığı konuları bize mesaj vermesi olarak algılamam kendi görüşümdür, ve ben dahil kimse diğer din ile ilgili mesajların değersiz olduğunu söylemedi lütfen alınıpta hem kendinizi hem de bizi üzmeyin)
abi bu cokme konusunu anlayamadim nasil cokuyo aylardir giriyorum ilgimi ceken ve yardimimin dokunacagi konular disinda yorum yazmam ama hemen her aksam girer okurum fakat simdiye kadar ne bi hata ne bi cokme yasamadim firefox 4 kullaniyorum adblocker gibi bisey de kullanmiyorum yinede hizi gayet ii
+ olarak teknoloji denmis kadinli kizli konular var denmis belki size gore yanlis olabilir soylediklerim ama bu benim fikrim olmasi gerekir olmali oluyodu (abartilmayip adult derecesine gelmedigi surece) sonucta bakiyoruz gigabyte bakiyoruz asus bile urun tanitimi fuarlar falan filan fizigi ve guzelligi one cikan guzel bayanlari tercih ediyo normaldir bence
Ben az önce ne dedim hiç okumadan yorum yapmışsın adamların niye güzel bayanlarla tanıtım yapıyor çünkü amaç insanları baştan çıkarıp ürünlerini sevimli göstermek, onları gören adam alıyorum ulan diyip saldırır ne varsa işte uçkuruna düşkün insanların bu zaafından faydalanıyorlar... o bayanlarında çoğu da o kadar s***k ki orada resmen mal gibi kullanıldıklarının farkında değiller... bu bayanlara para verip vücutlarını sergiletmek onları mal yapar evet, bir heykeltraşa para verirsin sana heykel yapar sergilersin bunda da bayana para verirsin soyunur sergilersin aynı şeyabi bu cokme konusunu anlayamadim nasil cokuyo aylardir giriyorum ilgimi ceken ve yardimimin dokunacagi konular disinda yorum yazmam ama hemen her aksam girer okurum fakat simdiye kadar ne bi hata ne bi cokme yasamadim firefox 4 kullaniyorum adblocker gibi bisey de kullanmiyorum yinede hizi gayet ii
+ olarak teknoloji denmis kadinli kizli konular var denmis belki size gore yanlis olabilir soylediklerim ama bu benim fikrim olmasi gerekir olmali oluyodu (abartilmayip adult derecesine gelmedigi surece) sonucta bakiyoruz gigabyte bakiyoruz asus bile urun tanitimi fuarlar falan filan fizigi ve guzelligi one cikan guzel bayanlari tercih ediyo normaldir bence
Estağfirullah kardeşim, senin niyetinin kötü olmadığını bildiğim için üzülmedim, varsa hakkım helal olsun.sevgili hsngrms kardeşim, sizi üzdümse özür dilerim, hakkınızı helal edin. ben sizin o yazınızı bugün ikindi vakti sularında okumuştum. ve biraz da aceleydim. o an cevap yazmaya vaktim yoktu. aklımda kaldığı kadarıyla anca şimdi yazabilmiştim. belki niyetinize tam müdrik olamadan yazmış olduğum anlaşılıyor. bunu benden bir önceki mesajınızı okuduğumda daha iyi anladım.
o kadar büyüdü o kadar popüler oldu ki ilk 100'e bile giremedi, çünkü listeye sığmadı büyüklüğünden dolayı, işte o yüzden yazamamışlarBiz eski üyelerle beraber başlayan değişim rüzgarı, devam ediyor. SDN Kısa sırada en popüler sitelerden biri haline geldi.. Yorumların hepsini okudum sanırım üyelerin çoğu isyanda.SDN de büyük isyan başlıyor..Yöneticimiz uyuyor mu dicem yok hayır parti parti geziyor))tamam sustum
başıma gelecekleri tahmin edebiliyorum..iyigeceler..
![]()
Erkekler genellikle omuzlarının üstündeki kafayla değil bacak aralarındaki kafayla düşünürler güzel kardeşim, sen hangi kafayla düşünüyorsun dersen duruma göre hangi kafa gerekliyse onunla düşünüyorumarkadasim ii guzelde bunlar reklam ve pazarlama teknikleridir sigortacilari gormuyomusun geneli mini etekli guzel bakimli kadinlar pazarlama teknigi yani oyle yapmalarida gayet normal insanlar kafasini beynini kullanip 2 manita gordu diye hemen yelkenleri indirmesinler
böyle bir pazarlama tekniği ne kadar etiktir?arkadasim ii guzelde bunlar reklam ve pazarlama teknikleridir sigortacilari gormuyomusun geneli mini etekli guzel bakimli kadinlar pazarlama teknigi yani oyle yapmalarida gayet normal insanlar kafasini beynini kullanip 2 manita gordu diye hemen yelkenleri indirmesinler
anlamadigin yeri soyle anlatmaya calisayim translet ile ne alakasi var?yav kardeş, siz türkçeyi google transletten mi öğrendiniz dicem ya, gönül komanızdan korkarım. hani "aşure" derler ya, ona benziyor. karman çorman bişey. bi kaç defa okumaya çalıştım, çözemedim bi türlü...
Herkesin yaptığı şey doğru mudur? Bana millet şöyle yapıyor böyle yapıyor deme senin görüşün ne açık konuş. Bize destek veriyorsan açıkça dile getir. Vermiyorsan bu konuya niye girdin o zaman. Muhalefete ihtiyacımız yok desteğe ihtiyacımız var.pazarlama ve reklam var isin ucunda o bayanlarinda tabiki hakki var ama onlarda ses cikarmiyo satisina primine bakiyo yani kaba tabirle alan razi veren razien basitinden ekran kartlarinin kutularinda bile yari ciplak yarin insan yari yaratik veya robot kadin resimleri var![]()
Konuş ya neymiş fikrin öğrenelim çekinecek ne var fikrini dile getireceksin sadece, ama şunlara dikkat et küfür etme, başkasının hakkını yeme, tanımadığın insanlar hakkında atıp tutma,.. bunları yapmazsan kim sana niye bişe desinarkadasim ben bi taraf degilim
hakli olana da destegimi her zaman veririm
cok acik konusmak isterim ama malum yonetim var ucurulmak istemiyorum
benim gorusum kural konulmus cizgi cekilmis o cizgiyi asmadiktan sonra problem yok