Zaten yukarıda yazmış olmam lazım suç illa yöneticilerde demiyorum onların suçu varsa seçici olmamaktır üyeleri dinlememektir server olayını düzeltmemektir vs. vs. ama üyelerde de bir bilinçsizlik var o kesin, teknik konuların azlığı da bundan zaten (not:editörler için hiçbirşey demiyorum ben hep forum kısmıyla ilgilendiğim için)
yalnız pardus konusunda yalnış düşünüyorsun, yapan yapmış bunu değerlendirebilirsin illaki yenisini yapmak zorunda değilsin ki, ha fark yaratmak istiyorsan uğraşırsın kendine ait şeyler yaparsın tamam ama demek ki öyle niyetleri yok ya da zamanı değil henüz, ne olursa olsun bu kadar ağır bir eleştiriyi hak etmiyor pardus bugün birçok dağıtımdan iyi olduğu aşikar, yabancılarda bile hastası olan var diyorlar ne kadar doğrudur bilemeyeceğim neyse çokta uzatmak istemiyorum sana önerim Richard Stallman'ı biraz araştır, GNU neymiş öğren açık kaynak felsefesinin temeline inmeye çalış o zaman böyle yıkıcı değil yapıcı eleştirilerin olacağına inanıyorum
iyi geceler iyi forumlar
Gördüğüm kadarıyla @Troy çok iyi niyetli biri. SDN'nin daha ileriye gitmesi için çok da çabalıyor kanaatimce ama buiş bir ekip işi ve ekibinin özellikle de editörlerin ve üst yönetimdeki kişilerin bu iş için yeterli seviyede olduklarını düşünmüyorum.
Editör kadrosunu tanıyıyor musunuzda böyle bir iddiada bulunuyorsunuz?
Eski hava yok maalesef, eskiden editör yazıları çok kaliteliydi. Şimdikiler magazinsel, öyle olunca da üye profili doğal olarak değişecek. Ne bekleniyordu ki?
Para konusu hakkında da, Pardus'u geliştirenlerin biz bunu sıfırdan yaptık demesi veya dememesi hakkında da bir bilgim yok bu nedenle fikrim de yok
Arkadaşlar sitenin server sorunlarıda ofiste konuşulur ama editörlerden çok yazılımcılar konuşur.
Forumun içeriğini de siz üyeler dolduruyorsunuz, hangi konunun ne kadar çok tutacağı yada ilgi göreceği üyelere kalmış.
Magazin, Spor, Gündem vs bölümlerdeki konulardan şikayetiniz var haklısınız ama o zaman hep beraber teknoloji, oyun, bilim gibi alanlarda paylaşımları arttıralım.
Forum olayı site sahiplerinin ve editörlerin değil kullanıcıların insiyatifinde.
"Gördüğüm kadarıyla @Troy çok iyi niyetli biri. SDN'nin daha ileriye gitmesi için çok da çabalıyor kanaatimce ama buiş bir ekip işi ve ekibinin özellikle de editörlerin ve üst yönetimdeki kişilerin bu iş için yeterli seviyede olduklarını düşünmüyorum."
Editör kadrosunu tanıyıyor musunuzda böyle bir iddiada bulunuyorsunuz?
Güzel düşünmüşsün ama bu iş gönüllülük işi ve site böyle magazinsel bir haldeyken o gönüllü çıkmaz içimizden...Peki neler yapilabilir ? Eğer bilişim meraklısı insanlar küstürülmek istenmiyorsa ilgili bölümleri ayaklandıracak moderatör alımları yapilabilir..
Sen anca şahin k. zihniyetindekilere ruhani lider olursun...en büyük eksik benim forumda Ruhani Lider olmayışım
Bir VirtualBox kurup Linux denemek bu sırada ekran görüntüleri de almak paylaşımda bulunmak zor değil ama bu ortam hak ediyor mu bunu bir düşünürümÇok kıymetli kişiler var ama sizinde dediğiniz gibi magazinden başka birşeye yorum yapmayıp binlere gelenler çoğunlukta...
SDN açık sözlü ol, herkes tarafını belli etsin ki bizde ona göre yerimizi alalım. Magazin ve Spor mu ? Yoksa forum başlığında yazdığınız gibi Teknoloji ve İnternet mi ?
Linuxu örnek olarak söyledim
Şimdi biz mi suçlu olduk? Bu magazinci arkadaşları biz mi çektik buraya magazin haberlerini biz mi koyduk anasayfaya?
keyloger, şu forumda taktir ettiğim sayılı kişilerdensin severim seni ama bu konuda katılmıyorum.
google indeksine hızlı girmemiz avantaj o dediğinde haklısın doğru kişileri uzun vadede de olsa çekebilmek elimizde ama inan forumun bu halini görünce içimden gelmiyor
az önce programlama kısmından aldığım bir ekran görüntüsü için tıkla son 3 konu 0 mesaj millet yardım bekliyor ama cevap yok
niye
çünkü bilgili adam kalmadı yardım edecek
ama aç bakalım bi tane yarı çıplak kızların olduğu konu, yarım saatte 5 sayfa dolmazsa görüşelim![]()