Site yaptım Öneriniz.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
açılıştaki müziği değiştirsen hocam :)

Resimleri daha kaliteli koyman mümkün mü? Böyle hoş bir görüntü vermiyor

kral2003

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
butonların height ini düşürsen ve tek renk arkaplan rengi ile aynı yaparsan görünüm olarak göze daha hoş gelebilir.

dadaist

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Öz Yıldız Mobilya Banner'ını daha profosyonel yapmalısın. Resimlere göre çok amatör duruyor. Bir de hazır script kullansaymışsın keşke. Alınmazsan eğer teknik servis sitesi gibi görünüyor daha çok.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Bence açılıştaki müziği tamamen kaldır.Genelde müzik varsa bir kapatma butonu da vardır ama ben göremedim sanırım. :)
Her ne kadar başta güzel oluyormuş gibi görünse de arka plana müzik koymak itici oluyor ziyaretçiler için.
Anasayfadaki resimlere gelirsek , sanırım Wondershare Flash Gallery ile yapmışsın.resimler daha kaliteli olabilirse daha iyi olur bence, ayrıca o parıltı animasyonlarını da kaldır bence hoş olmamış.

Zaten şu an başka bir içerik de yok sanırım.benim düşüncelerim bunlar , kolay gelsin hocam , başarılar.. :flowers:

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Girişteki intronun arkaplanı transparan olmalı. Resimler daha kaliteli.

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öz Yıldız Mobilya Banner'ını daha profosyonel yapmalısın. Resimlere göre çok amatör duruyor. Bir de hazır script kullansaymışsın keşke. Alınmazsan eğer teknik servis sitesi gibi görünüyor daha çok.

peki önerebileceğin hazır script varmı kardes

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
ilk olarak giriş yap yerine siteye gir desen daha iyi olurmuş çünkü giriş yap diyince sanki üye girişi yapılacakmış gibi his veriyor
ikinci bir husus flash animasyon bitince sitenin öyle kalakalması, flash bitince otomatik olarak siteye yönlendirse hoş olur ;)
ayrıca Hakkında kısmında Türkçemizin kullanımında özen yok, buna takan insanlar olacaktır, Türkçe karakterlerin kullanılmaması (İ,ş, noktadan sonra boşluk bırakmamak gözüme çarpan hatalar)

ve bir de arkadaşların dediği gibi daha kaliteli resimler kullansan çok daha şık olurdu, resimler aşırı derecede sıradan duruyor hiç çekici gelmiyor maalesef :)

daha güzellerine imza atman dileğiyle, hoşçakal :)

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar önerilerinizi dikkate alıcağım ve tekrardan düzenliyeceğim baska önerileri olanlar lütfen yazsınlar.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
nasıl bir müzik önerirsin arkadaşım

ya mesela slow güzel ıntrolardan koyabilirsin ben bi bakem bulabilirsem sölerim sana, bir de yazının icabına bakarsan daha güzel olur. Daha güzel duran fontlarla yazabilirsin.

Son bir şey daha arka planını açık mavi gibi güzel görünen bir renkte yaparsan çok çok daha güzel görünür gibi :)

temppp

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Diğer arkadaşlar söylemiş ama ben yinede söylemek istiyorum. Şu girişteki müzik bence de hiç güzel durmuyor. Eğer ben normal bir ziyaretçi olarak bakmış olsaydım şu giriş bölümünü hemen kapatmak isterdim. Siteyi güvenli yapmak için html dilini kullanmışsın. Bu senin için hem avantaj hem de dezavantaj. Çünkü şuan sitelere baktığında PHP kullanılıyor. Ama sen HTML kullanarak siteni saldırılara karşı korumuş oluyorsun. Diğer türlü siten güzel olmuş. Şu girişteki müziği kaldırmayı da unutma :)

İyi forumlar :D

Cbox

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Flashmo 'nun scriptleri pek bi sade ya.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Girişteki intro flash gallery factory mi?

exop

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Benim tavsiyem anasayfadaki resimleri daha kaliteli hale getir ve birer preloading ekle resim yüklenirken. Ve sayfalardaki açıklama yazıları çok altta kalmış onları biraz daha üste kaydır ,eğer mümkünse üstteki menü ve resimleri küçült her sayfayı açıklamalarlar beraber tam sayfa boyutuna sığdır.

sharlk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aslında ben hiç begenmedim temasınıda güzel tema bulabilsem hemen değiştireceğim

onurozan91

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bende şu parıldayan ışıkları söyleyim :) . Çok hızlı ve bütün halinde parlıyorlar.. Biraz yapmacık olmuş sanırım..