madmex
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 5
Avea İle İlgili tüm sorulari cevaplayabilirim
İyi güzel de siz kimsiniz?
Hangi sıfat ile böyle bir şey yapacaksınız?
Uzun zamandır Avea çalıaşanıyım. Teknik birimde görev alıyorum yardımcı olabileceğimi düşünmekteyim.
İNDİRİMLİ 100MB İNTERNET PAKETİ
Aylık 8 TL değerindeki yurtiçi 100 MB İnternet şimdi herkes cepten internete girebilsin diye ayda sadece 3 TL!
250MB + 250 SMS PAKETİ
Aylık 15TL değerindeki yurtiçi 250MB İnternet şimdi yanında yurtiçi heryöne 250 SMS ile birlikte 12 ay boyunca ayda sadece 5TL!
Bu iki öneri içerisindeki yurtiçi internet neleri kapsıyor tam anlamış değilim?
şu yeni yıl tarifesi olan 25 tl ye 400 dk ve 4000 sms kullanıyorum.malum bir ik iay sonra 35 tl ye yükselecek bu,ben bunu müşteri hizmetlerini arayıp,ben tarifemi tekrar faturasıza çevirmek istiyorum artış çok geldi desem,biraz naz diyelim, 25 tl den kullanmaya devam edebilir miyim kibiliyorum çok cimrilik gibi görünecek ama öğrenciyiz sonuçta,on lira on liradır yani
![]()
Avea politikasında kişiye özel fiyat uygulaması olmadığını düşünüyorum.
Nasıl yani herkes 5 öderken 3 ödeyenler var mı?Ya aslında biraz var gibi çeşitli indiirmler yapılabiliyor ama kesin yapılır demek yanlış olur konuşmanda fayda var diyebilirim
---------- Post added at 14:01 ---------- Previous post was at 13:41 ----------
Bide Müşteri hizmetlerini aradığında Hattını İptal ediceğini söylersen ilgili bölüme aktarırlar. En azından zaten online olarak iptal edemiyoruz en azından bir ön bilgi almak adınan arayabilirsin
Avea reklamlarında da çekim kuvveti ile övündü neye göre övündü açıkçası dediğim gibi İstanbul'da kuytu yerlerde bile çekmiyor, şebeke meşgul ne mesaj gönderiyor ne de arama yapıyor. Yıllardır boşuna işkence çekmişim gerçekten.evowindsin dediği gibi çeşitli promosyonlar var çoğu zaman sms ile bilgilendirme yapılıyor ama arayıp aktif kampanyalarina baktırmakta fayda var , 9 tl 1 gb kampanyasini ben reklamlardan gördüm rekabet açısından önceden duyurulmaz , vodafonenin verdiği 100 mb sonrasında hız düşüyor yani bir sayfayi açman 2dkyi bulabiliyor yani bi bakıma kalite düşüyor ya güzel bir pazarlama stratejisi Turkiyede kaç kişi 100 mb aşabiliyor ama gelde anlat
---------- Post added at 07:20 ---------- Previous post was at 07:11 ----------
çekmeme ile ilgili şunu belirtiyim turkcell ve vodafonenin kullandığı 900 mhz baz ıstasyonu aveanin ki 1800 bu ne anlama geliyor 2kat maliyet kısa dönemde handikap oluşturabilir ama uzun dönemde çok fayda sağlayacağini düşünüyorum tabi bütün bunlar kendi yorumlarim Aveanin bana verdiği bir yetki değildir burda ki amacım daha çok teknik ve kampanya bilgisi vermektir
Avea reklamlarında da çekim kuvveti ile övündü neye göre övündü açıkçası dediğim gibi İstanbul'da kuytu yerlerde bile çekmiyor, şebeke meşgul ne mesaj gönderiyor ne de arama yapıyor. Yıllardır boşuna işkence çekmişim gerçekten.Madem Avea iki kat maliyetli baz istasyonları kurdu göstersin kalitesini. Bir de şunu duydum şebekenin çekmediği yerde müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edip, bulunduğun konumda ki baz istasyonlarının çekim güçlerini artıyorlarmış var mı böyle saçmalık?
Aradık şikayet ettik değişen birşey olmadı da.
![]()
Avea reklamlarında da çekim kuvveti ile övündü neye göre övündü açıkçası dediğim gibi İstanbul'da kuytu yerlerde bile çekmiyor, şebeke meşgul ne mesaj gönderiyor ne de arama yapıyor. Yıllardır boşuna işkence çekmişim gerçekten.Madem Avea iki kat maliyetli baz istasyonları kurdu göstersin kalitesini. Bir de şunu duydum şebekenin çekmediği yerde müşteri hizmetlerini arayıp şikayet edip, bulunduğun konumda ki baz istasyonlarının çekim güçlerini artıyorlarmış var mı böyle saçmalık?
Aradık şikayet ettik değişen birşey olmadı da.
![]()
Sana itiraz eden mi var arkadaşım?Öncelikle belirtiyim ben burda Aveayı savunmak adına bulunmuyorum sorularınız varsa cevaplamaya çalışıyım ama şebeke problemini ben ne yapabilirim bana nie itiraz ediyorsunuz![]()
arayın 4441555i ücretsizdir net adres verip inceletin size tavsiyem![]()
Valla Avea'dayken ön ödemeli hat kullanıyordum numara taşıma çıkar çıkmaz Turkcell'e taşıdım, faturalıdayım memnunum. 3bin metre yükseklikte bile çekiyor.Kardeş yapacağın şey basit.Mahkemeye vereceksin Avea'yı.Ben verdim mahkemeye şu an dosya Yargıtayda.Çoğumuz farkında değiliz ama Avea ile yapılan sözleşmede çekmediği yerler olduğunda faturaya %50 yansıması gerekiyor.Ben Şark'ta görev yaparken hiçbir yerde neredeyse çekmiyordu,tabii faturalar tam olarak geliyordu.Mahkemeye verdik bir çok arkadaş ve kazandık.Şimdi Yargıtaydan cevap bekliyoruz.Bir çok arkadaşım faiziyle birlikte parasını geri aldı.
Kendi yazımı alıntı yapıyorsam bu işte bir yanlışlık var demektir. Hayatta en sevmediğim şey umursanmamak, müşteri hizmelerinin cevabı bile alakasızdı, sanki otomatik kopyala yapıştır yap ile oluşturulmuştu. Kendi resmi müşteri hizmetleri bile böyle cevap veriyorsa kardeş, kusura bakma ben burada senin hiçbir resmi sıfatın olmadığı için bir soru dahi sormayacağım ve arkadaşlara da sormamalarını tavsiye ediyorum. Çünkü gerçekten geçerli bir yanıtı kimseden alamıyoruz.Avea'nın sitesinde Cepten 3G fiyatları sırası ile
100 MB 8 TL
250 MB 15 TL
1 GB 9 TL...
Müşteri hizmetlerine bu fiyatlandırmanın doğru olup olmadığını sorum ancak herhangi bir yanıt alamadım.