honline
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 296
Sorunuz alınmadı & anlaşılamadı ?turkcellde gelsin soralım
Sorunuz alınmadı & anlaşılamadı ?turkcellde gelsin soralım
Avea zaten reklamlarında hiçbir zaman türkiye yüzölçümünün %99 da çeker dememiştir. Dediği türkiye nufusunun %99 unda çeker demiştir.avea çekmiyor diyoarlar ne kadar doğru böyle bir oranlama var mı TÜrkiye nin şu kadarı kapsama alanında filan
Keşke böyle taraflı bir genelleme yapmak yerine ne yaptıda seni enayi yerine koydu onu yazsan daha iyi olmazmıkarizmaxi[/URL dedi ki:1962167]Avea neden müşteriyi enayi olarak görüyor? ve neden kalitesizden daha kalitesiz bir hizmet anlayışı var?
Bu konuda sadece Avea bunu yapıyormuş gibi haksız eleştiri yapıyorsun bu alt yazı olayı hepsinde var tüketici olarak bunu eleştirme hakkımız var kusura bakma ama senin amacın üzüm yemek değil Avea düşmanlığıbeni değil zaten herkesi koyuyor kampanyalarının alt yazılarını okursanız daha iyi anlarsınız
Merhaba 24 ay sözleşme imzalayan herkes kredi kartsız samsung C3530 cep telefonu alabiliyorlarmı? bir sorumda avea turkiye çapında kaç adet baz istasyonu var? kolay gelsin
En az 6 aydır avea faturalı hat abonesi isen bu süre içinde ödemelerini düzgün yaptıysan kredi kartı olmadan alabilirsin.
avea çekmiyor diyoarlar ne kadar doğru böyle bir oranlama var mı TÜrkiye nin şu kadarı kapsama alanında filan
beni değil zaten herkesi koyuyor kampanyalarının alt yazılarını okursanız daha iyi anlarsınız
Arkadaşları yanlış bilgilendirme olmasın diye belirtmek istedim 500,4441500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak faturalı hatlar için 45 kuruş, faturasız hatlar için 60 kuruş fiyatından ücretlendirilmektedir.555i ücretsiz iletin yardımcı olmaya çalışırlar
Arkadaşları yanlış bilgilendirme olmasın diye belirtmek istedim 500,4441500 Avea Müşteri Hizmetleri aramaları süreden bağımsız olarak faturalı hatlar için 45 kuruş, faturasız hatlar için 60 kuruş fiyatından ücretlendirilmektedir.
http://www.avea.com.tr/tr/sta/hakkinda/hakkinda_iletisim.shtml
avea düşmalığı değil ama diyelim ki öyle sizin neden bu kadar gücünüze gidiyor anlayamadım?Bu konuda sadece Avea bunu yapıyormuş gibi haksız eleştiri yapıyorsun bu alt yazı olayı hepsinde var tüketici olarak bunu eleştirme hakkımız var kusura bakma ama senin amacın üzüm yemek değil Avea düşmanlığı
örneğin aveadan 1000 dakika 20 lira diyip alt yazıda 250 dakika her yöne 750 dakika şebeke içi demesi gibi benim gözümde 750 dakika çöpe gidiyor çünkü çevremde avealı yok olsa bile hepsinin avealı olması imkansızbirkaç örnek verebilirsen mesela ?
avea düşmalığı değil ama diyelim ki öyle sizin neden bu kadar gücünüze gidiyor anlayamadım?
örneğin aveadan 1000 dakika 20 lira diyip alt yazıda 250 dakika her yöne 750 dakika şebeke içi demesi gibi benim gözümde 750 dakika çöpe gidiyor çünkü çevremde avealı yok olsa bile hepsinin avealı olması imkansız
Pazarlama stratejisi Tcell ve vodafonede bu durumu göreceksin , önemli olan alt yazıların hızı önemli , hattta geç türkcell vodafoneyi sokakta git kebapçılarda , çiçekçilerdede aynı durum var, kısacası türk halkı olarak biraz pratik zekalıyız .Vodafone halka yakın olmak için Orhan gencebayı oynattı reklamlarında veya müşteri temsilcilerine Departman dedirttirmedi yabancı kelime diye o yüzden operatörlerinde türk stratejisine uyması gayet normal aslındaavea düşmalığı değil ama diyelim ki öyle sizin neden bu kadar gücünüze gidiyor anlayamadım?
Gücüme giden bir durum yok Yardım amaçlı açtığım konu burası eğer bir sıkıntın varsa çözmeye çalışalım onu demeye çalışıyorum , Kurumsal firma bunlar (Tcell,Vodafone,Avea ) Dost veya düşman olmayı gerektiren bir durum yok Seversin sevmezsin o ayrı sadece Türkcelli adı Türk ile başlıyor diye kullanan çok kişi var (4katı fatura ödemesine rağmen ) , Çok ucuzdur veya değildir oda tercih meselesi
örneğin aveadan 1000 dakika 20 lira diyip alt yazıda 250 dakika her yöne 750 dakika şebeke içi demesi gibi benim gözümde 750 dakika çöpe gidiyor çünkü çevremde avealı yok olsa bile hepsinin avealı olması imkansız
Tam yazıyordum ki kendin cevabı vermişsin.Arkadaşım merhaba, benim sorum yine bu promosyon kart ile ilgili. Benim kıyıda köşede duran bi 6600 var, onunla girdim internete ve benden lira kesti, acaba erişim noktasıyla alakalı birşey mi? Sadece 3G için mi geçerli bu internet? Bu telefonda GPRS var onunla giriyorum.
---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:13 ----------
Tamam erişim noktası ayarlarını yaptım artık lira gitmiyor. Ama 6600 da ne yavaşmış yahu![]()
Tam yazıyordum ki kendin cevabı vermişsin.![]()
Anlamamışsın beni.lira gitmiyor veya gidiyor derken sanırım 0.facebooktan bahsediyorsn evet onun için avea gprs wap ayarları etkin olmalı , avea internet ile giremezsin , istersen manuel ayarları gönderiyim
@madmex hayır 0.facebook tan bahsetmiyorum. Elektroworlddeki herifin verdiği bedava 100 mb karttaki interneti kullanmaktan bahsediyordum. Neyse halloldu zaten o da![]()
avea bayısınden hat almıstım 30tliraya 5 yıl önce hat baskasının uzerıne cıkmıstı bunu kendi uzerıme yaptırmak ıstedım müşteri hizmetleri açık hat aldıgımı soyledi acık hatın satılması yasak dedım avea baysınde nasıl oluyor?neyse hat sahibyle birlikte avea bayisine gidin diyor bayi kapatılmış 10 dk konustuktan sonra kabullendi hatım uzeırme geccektı,telefondan bir numara istemisti telefonum yanımda degıldı.Daha sonra tekrar musterı hızmetlerını aradıgımda dıger kısıye bu durumu anlatmak ımkansızdı her 2 lafında sızı anlıyorum kelımesı beni çıldırtıyordu