Arkadaşlar bilgisayardan cep telefonunu hoparlör olarak kullanabilirmiyim

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar laptopu cep telefonunundan bluetooth aracılığı ile ses sistemine bağlamak istiyorum. pcde "telefondaki sesi bilgisayarımda çal" dediğimde telefondan açtığım müzikleri falan bilgisayardan dinleyebiliyorum bunun tersini yaparak bilgisayardaki sesi telefonda çalmak istiyorum böylece ses sistemini kablosuz yapabilirim ama nasıl yapacağımı bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
abi bu kadar kurcalamayın teknolojiyi :D ama hakikaten ilginç bi yaklaşım :)

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gerekli bir şey ya laptopum var ama ses sistemi yüzünden masa başında film izlemek zorunda kalıyorum ses sistemi olmadanda izlenmiyor böyle birşey yaparsam çok güzel olur böylece yatağımda rahatca film izleyebilirim:)

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
gerekli bir şey ya laptopum var ama ses sistemi yüzünden masa başında film izlemek zorunda kalıyorum ses sistemi olmadanda izlenmiyor böyle birşey yaparsam çok güzel olur böylece yatağımda rahatca film izleyebilirim:)
Bu fikirden yola çıkarak yıllar sonra bunun için bir donanım geliştirdiğini görür gibiyim. :)

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu fikirden yola çıkarak yıllar sonra bunun için bir donanım geliştirdiğini görür gibiyim. :)

aslında bakarsan böyle bir donanım var sony ericssonun küçük bir mp3 çalar boyutunda dişi stereo çıkışlı bluetooth kulaklığı ama para vermeye değmez telefonla yapılmayacak birşey değil ama bir türlü bulamadım..

---------- Post added at 17:59 ---------- Previous post was at 17:58 ----------

tşkler deniyorum şimdi işe yarar umarım:)

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi yardım edin ya olmuyor bu program herşey tmm bağlanıyor ama ses yok ortada ya

mygreeneagle

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sorunu buldum ama çözümünü bulamadım xpde yükledim programı ses ayarlarından hoparlör aygıtı olarak mobiola çıktı onu seçince oldu ama win7 de böyle bir seçenek yok aygıt listesinde falan çokmıyor nasıl oluyor bu ya bilen bir hayırsever yokmu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pc de "telefondaki sesi bilgisayarda çal" nasıl diyordun?? ben çok aradım ama bulamadım... xp bilgisayar kullanıyorum ve samsung telefonum var yani telefona uygulama yüklemem pek mümkün değil :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
meraba arkadaşlar benim de bir sorum olacaktı. telefondaki müziği bluetoot ile nasıl bilgisyardan dinliyebilirim lütfen yardım...

ulaş35

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Yeni kullanma ihtiyacım olduğundan güncel programı paylaşayım istedim. Şu an deniyorum gayet iyi.

Program linki;

How to use your laptop / computer as an iPhone, iPad speaker

Screenshots | Shairport4w

İphone için açıklama;

Bilgisayarla aynı ağda olmanız gerekiyor

Programı bilgisayara yüklüyoruz. Telefondan müzik açıyoruz, sonra ekrandaki airplay simgesine tıklayıp bilgisayarı seçiyoruz. Bu kadar :)

İyi eğlenceler.

Ahmetbajgan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi ile aynı ip ye bağlanarak yani aynı ağa bağlanarak yapabileceğiniz bazı programlar var "wifi audio" gibi hem telefona hemde PC ye indirip PC ye ip yi yazıp baglanabilirsiniz yardimci olabildiysem