- Konuyu başlatan
engerex Rusyada 30 milyona yakın müslüman olduğunu düşünürsek bu normal... Bunu bir sebebide Rusların Türkiyeyi sevmesi olabilir diye düşünüyorum
Siteyi merak edip üye oldum. Güzel bir fikirle yola çıkmışsınız bence güzel bir düşünce. Umarım ileride daha da büyür ve herkesin bildiği bir site olur. Tek olumsuz eleştirim şu olacak: Site fazlasıyla facebook'u andırıyor. Beğenilecek sayfalar, gruplar vs. Hani sadece amacına yönelik olsa güzel olurmuş. tabi siz de haklısınız ki insanları çekmek için böyle içerikler de koymak lazım.
facebooka çok benziyor evet ama çeviriler nerden yapılıyor ben hiçbişey anlamdım bundan?
İmlâ özürlülerin işine yaramaz.
Facebookta Türk Bayrağı Sayfası Neden Kapatıldı?5 milyonluk Türk Bayrağı grubunu kapattıkdan sonra faceye uyuzum zaten... Faceye rakip olacak herşeye ve herkese tam destek...
Gerçek tabii resimler, adresler falan var bak.Bu gerçekmi kardeş...? Vay be bizde ne sanmışız... Dünyanın haline bak..
Farklı açılardan bakmak gerek bazen.Valla doğru, nelere alet olmuşuz ya... Allah senden razı olsun kardeş, bazen kötü sandığımız şey bizim için iyiymiş... Bende adamalar boşyere kin besliyordum... Bizim bayrak sevgimiz yüzündem milyarları indirmiş cebe adam...yazıkla rolsun.
Türk bayrağı grubunun bu yüzden kapatıldığını bilmiyordum...