Facebooktaki yabancı arkadaşlarınızla dil bilmeden konuşabilir misiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Trezcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mazeret

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Milletin duygularını kullanarak para kazanıyorlardı malesef...Kapatmaları iyi olmuş...

Trezcan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Facebook bazı şeylerde haklı, bazılarında ise sırf garezden siliyor veya kapatıyorlar. Ama inşallah Godudu'da Türk kullanıcıların ayrıcalığı olacak tabi:)

Ali Dincer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnşallah hocam, inşallah istemeyenin gözü çıksın. İnşallah emekleriniz boşa gitmez. Gerçekten güzel bir düşünce.

Ali Dincer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hüseyin Kaya'lara gün doğdu :D

İzin verceklerini sanmam... Orada fazla takılmadım ama seviyeli bir sosyal ağ. Dahası adamlar akıllı davranmışlar önce yabancı kullanıcılara açmışlar sonra Türk kullanıcılara, bence zekice malum Hüseyin Kayalarımız çok memlekette.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
siteyi kısa bi inceledim...aslında mantık süper...ama doğal olarak bu site sizin düşündüğünüz işler için değil yaramazlık yapmak için kullanılacak bence...bekleyip görelim derim...
bir de sitenin ismi çok garip...özel bir anlamı var mı bilmiyorum ama daha güzel isimler bulunabilirdi diyorum...bunlar da benim fikirlerim:)

Trezcan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
siteyi kısa bi inceledim...aslında mantık süper...ama doğal olarak bu site sizin düşündüğünüz işler için değil yaramazlık yapmak için kullanılacak bence...bekleyip görelim derim...
bir de sitenin ismi çok garip...özel bir anlamı var mı bilmiyorum ama daha güzel isimler bulunabilirdi diyorum...bunlar da benim fikirlerim:)

mertgenc86, Malesef dediğiniz şekilde art niyetli insanlarda var... Yani bu insanlarada gelemeyin diyemezsiniz. İnsanlar bu siteye ne gözle bakıyorlarsa, ne amaçla bakıyorlarsa sitede o amaçla kullanıma açık oluyor... Mesela dediğiniz türden insanları son zamanalarda uzaklaşmdırmak zorunda kaldık.Son 15 gündür 1000 e yakın hesap belirledik...Buda 35.000 kişilik bir sitede büyük bir rakam. Ama aynı şekilde internet Ticaretle uğraşan insanlarda var sitede, bu bizim için sürpriz oldu. Hindistanlı birisiyle biraz konuşduk, ben diyor ürünümü tanıtıyrum web sitemde sattığım, düşünsene diyor ben bir yazı yazıyorum ürün hakkımda ve 11 dile çevriliyor, binlerce dolar versem bukadar reklam yapamazdım... Böyleleride var yani. Kişi ne amaçla kullanmak istiyoru önemli olan o.

İsmine gelince , sitenin asıl ismi Dudu, logosundada göreceğiniz gibi... İsim Tarkanın şarkısından alıntı değil aslında, mevla nanın Mesnevisindeki, güzel, insan gibi konuşan kuş hikayesi var Dudu Kuşu aslında oradan alınma:)

Yorumlarınız için ayrıca teşekkür ederim.

Ali Dincer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence şuanda fenomen yolunda...facebooku geçmesi tabi zor ama şimdi godudu hakkında gerek yazılı gerekse görsel medyada çok şey duruyoruz..Bence tebrik etmek lazım düşünenleri.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Nüfus 60 bine dayandı. Güzel bir site. Ama şuan kullanıcılar için facebook ile yolları farklı. Mesela fb de lisemde olupta tanımadığım tek kişi yok, godudu tam tersi. Godudu da bu ne zaman yoluna girerse o zaman gerçek anlamda iş yapar.

Ali Dincer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aslında Nüfusu şuanda 140 bin falan, yani o bahsettiğiniz olay yakın bir gelecekte olabilir.

---------- Post added at 05:23 ---------- Previous post was at 05:21 ----------

:) Azimli sıçan kayayı deler :) (burdaki sıçan kelimesi hayvan olan sonra banlanmıyalım ) :D

Eskiden SDN de senin gibi adamları göremezdik ama malesef başka forumlarda olan hastalıklar yavaş yavaş burayada sirayet ediyor... Burada güzel bir düzen vardı umarım senin gibi insanlar yüzünden burası bozulmaz.

Åžeymaa Ayhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
TV nette bir programda izlemişdim. Süper ötesi bir site...ama şuanda üye sayısı 450 bin falan. Vaktim oldukça takılıyorum ve gerçektentavsite ediyorum