İE-8 de araç çubukları hatası Hk.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ta2ccc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Arkadaşlar iyi akşamlar dilerim.
İE 8 de araç çubuklarının olduğu yer arka fonu simsiyah ve hiçbirşey okunmuyor.Bu arka fon rengini nasıl kaldırabilirim,yardımcı olursanız sevinirim.Sevgi ile kalın.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
toolbar varsa onları sil ondanda yapabiliyor

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Arkadaşlar, sorunun çözümü ile ilgili yardım ederseniz seviniriz. :)

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
internet seçenekleri > gelişmiş > sıfırla

bi deneyebilir misiniz?

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
internet seçenekleri > gelişmiş > sıfırla

bi deneyebilir misiniz?

Neleri denemedimki....Sinir etti beni siniiiiiiiiiirr.Bazen teknoloji yaramıyor işte.
Biraz önce konuyu kökünden hallettim....IE-6 ya döndüm ve rezil başlığı görmüyorum artık.Yardımcı olan kardeşlerime teşekkür ediyorum.Hayırlı Cuma'larınız olsun.Sağlık ve sevgi ile kalın.

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
başka tarayıcıları da denemenizi tavsiye ederim. Mesela Firefox yada opera

Sistemimde Firefox ve Google Chrome var ayrıca.Fakat bu olay IE 8 de yeni oldu.Sinir etti beni.Kafayı takmıştım işte.
Tekrar herşey için teşekkür ediyorum.Sevgi ile kalın.
Fikret TEKCAN BEYLERBEYİ

NOT: Bu arada SDN'de açtığım konular ile ilgili e-mail adresime düzenli bilgi gelirdi.Dünden itibaren bu işlem olmuyor.Daha evvelce bu hata yine olmuş idi.Yönetici arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim.Sevgi ile kalın.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Sistemimde Firefox ve Google Chrome var ayrıca.Fakat bu olay IE 8 de yeni oldu.Sinir etti beni.Kafayı takmıştım işte.
Tekrar herşey için teşekkür ediyorum.Sevgi ile kalın.
Fikret TEKCAN BEYLERBEYİ

NOT: Bu arada SDN'de açtığım konular ile ilgili e-mail adresime düzenli bilgi gelirdi.Dünden itibaren bu işlem olmuyor.Daha evvelce bu hata yine olmuş idi.Yönetici arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim.Sevgi ile kalın.

http://forum.shiftdelete.net/usercp.php

buradan konu aboneliklerinizi bakın oradan ayarlayabilirsiniz :)

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
durumu hemen iletiyorum :)

Durum (e-mail ile bilgilendirme) normale dönmüştür.İlginize teşekkür ederim.Güzel bir hafta sonu dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Arkadaşlar IE 8 ile bir bilgi vermek istiyorum.
Şeytan dürttü yine IE 8'i yükledim.Durum normale döndü.Fakat bir güncelleme yamasını indirme ikazı verdi.O yamayı indirip kurduktan sonra restart yaptı ve durum yine eski durumuna yani simsiyah bir renge dönüştü.
NOD32 Smart Security kullanıyorum.O yamayı sildiğimde beni tekrar ikaz ediyor "Yamayı indrmem" için.Son durum budur,bilgilerinize.Güzel bir hafta sonu dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Durum (e-mail ile bilgilendirme) normale dönmüştür.İlginize teşekkür ederim.Güzel bir hafta sonu dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.

---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

Arkadaşlar IE 8 ile bir bilgi vermek istiyorum.
Şeytan dürttü yine IE 8'i yükledim.Durum normale döndü.Fakat bir güncelleme yamasını indirme ikazı verdi.O yamayı indirip kurduktan sonra restart yaptı ve durum yine eski durumuna yani simsiyah bir renge dönüştü.
NOD32 Smart Security kullanıyorum.O yamayı sildiğimde beni tekrar ikaz ediyor "Yamayı indrmem" için.Son durum budur,bilgilerinize.Güzel bir hafta sonu dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.

nod32 güncellemelerle ilgili böyle yapabiliyor. ama bu durumu kapatabilirsiniz. ayarlardan sistem güncelleştirmelerine gelin ordan güncelleme yoku seçin:)

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Benim için sakıncalı bir durum o seçenek.Fazla da mühim değil zaten.Sadece o karanlığı nasıl kaldırabilirim ve neden kaynaklanıyor onu araştırıyorum.Yoksa FF 4.0 ve Chrome yetiyor bana.IE 8 i çok nadir kullanıyorum.Teşekkürler.

---------- Post added at 12:30 ---------- Previous post was at 11:24 ----------

Arkadaşlar bakın bu resimdeki yamayı indirip kurduktan sonra Araç çubuklarının olduğu yer simsiyah oluyor.işte bunun nedeni bulamadım ben.:cursing:
Nedir bunun çarasi acaba çok merak ediyorum.!..

Reaksiyon puanı
189
IE'ye ait olan tüm eklentileri devre dışı bırakmayı deneyin. Düzeldiyse adım adım eklentileri aktifleştirin. Bir tanesinde patlak verecektir zaten. Hangisinin patlak verdiğini bulduktan sonra çözümü daha kolay olacaktır...

Bu arada eğer yükseltme şansınız varsa 9'a yükseltmenizi tavsiye ederim...

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
İlgine teşekkür ediyorum.Evlât yaş 71 bazen duruyor...HDD de eskidi artık.IE 9 u kullanmam için Win 7 kullanmak gerekiyor.Ben XP Pro.kullanıyorum.Yukarıda dediğim gibi bir güncelleme paketi var onu kurduktan sonra oluyor bu olay.Bütün toolbarları,araç çubukları teker teker kaldırdım.Eklenti olayı için bir sürü seçenek var...Bana PM den veya MSN den yardımcı olursan sevinirim.Teşekkür ediyorum.Sevgi ile kal.

Reaksiyon puanı
189
Buradan yazmayı daha uygun gördüm çünkü yarın bir gün aynı sorunla karşılaşan arkadaşlar olursa aynı şeyleri uygulayarak onlar da bu çözümlerden yararlanabilirler.

Öncelikle uzun zamandır IE8 kullanmadığımdan dolayı menüleri unuttum ama IE9'da şu şekilde. (Belki aynı yerdedir diyerektan yazıyorum)

Tools (Araçlar) > Internet Options (İnternet Seçenekleri) > Programs (Programlar) > Manage Add-Ons (Eklentileri Yönet)

Şeklinde devam edince karşınıza gelen pencerede aktif ve pasif eklentileri göreceksiniz. Aktif olanların hepsini pasif duruma getirip IE'yi kapatın ve tekrar açın. Ardından sorununuz düzeldiyse tek tek aktifleştirin. Ama hiç bir eklenti aktif değilken yapıyorsa eğer sistem ile ilgili farklı bir sıkıntı olabilir. İncelemek gerekir...

ta2ccc

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Tamam evlat,hemen deniyorum.Bilgi vereceğim.Tekrar teşekkür ediyorum.Sevgi ile kal.

Bütün eklentileri devre dışı bıraktığım halde yukarıdaki siyah renk durumu halâ duruyor maalesef. :wub::wub::wub: