ta2ccc
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 16
toolbar varsa onları sil ondanda yapabiliyor
internet seçenekleri > gelişmiş > sıfırla
bi deneyebilir misiniz?
Sistemimde Firefox ve Google Chrome var ayrıca.Fakat bu olay IE 8 de yeni oldu.Sinir etti beni.Kafayı takmıştım işte.
Tekrar herşey için teşekkür ediyorum.Sevgi ile kalın.
Fikret TEKCAN BEYLERBEYİ
NOT: Bu arada SDN'de açtığım konular ile ilgili e-mail adresime düzenli bilgi gelirdi.Dünden itibaren bu işlem olmuyor.Daha evvelce bu hata yine olmuş idi.Yönetici arkadaşlar ilgilenirlerse sevinirim.Sevgi ile kalın.
http://forum.shiftdelete.net/usercp.php
buradan konu aboneliklerinizi bakın oradan ayarlayabilirsiniz![]()
ama ask toolbar görüyorum sağda daha yolları var şuan işteyim akşama onları yollarım denersiniz...Hayır toolbar yok arkadaşım.Resimde görülüyor zaten.
durumu hemen iletiyorum![]()
Durum (e-mail ile bilgilendirme) normale dönmüştür.İlginize teşekkür ederim.Güzel bir hafta sonu dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 10:17 ----------
Arkadaşlar IE 8 ile bir bilgi vermek istiyorum.
Şeytan dürttü yine IE 8'i yükledim.Durum normale döndü.Fakat bir güncelleme yamasını indirme ikazı verdi.O yamayı indirip kurduktan sonra restart yaptı ve durum yine eski durumuna yani simsiyah bir renge dönüştü.
NOD32 Smart Security kullanıyorum.O yamayı sildiğimde beni tekrar ikaz ediyor "Yamayı indrmem" için.Son durum budur,bilgilerinize.Güzel bir hafta sonu dilerim.Sağlık ve sevgi ile kalın.